-
Hungry - Moderátor
-
Kall - Příspěvky: 2286
-
Childeater - Příspěvky: 224
-
Jimi - Moderátor
Crudim, můj skoro už tchán. Zastavil se u Hypernovy(tuším) vybrat peníze z bankomatu. Vedle jeho nového auta zastavila dvě jiná. Nevěnoval tomu pozornost. Když se vracel k autu, tak ho obstoupila skupinka "obchodníků" a že prý kudy tudy na Prahu. Odvětil, že není zdejší a neví. Tak prý jestli nekoupí nějaké hodinky, kameru a podobně...řek, že nemá zájem a pokračoval k autu, že odjede. (to byla chyba) Jednak si nevšimnul, že ho zezadu blokují a pak nestihnul za sebou zamknout. Okamžitě mu otevřeli zadní dveře a hodili mu tam nějaké ty cetky a že chtějí peníze, že to není krádež ale obchod. On si ještě ty prachy stihnul dát pod sebe a sednout si na ně, takže mu vyrvali asi jen 500,- pak se mu povedlo nastartovat a na cikána, ktrý mu blokoval auto svým tělem najel, ten uskočil a on ujel.
Má vysoký tlak, tak si šel domů lehnout a PČR nevolal.
1) chyba byla, že nevěnoval pozornost okoli, když šel vybírat peníze.
2) nechal se zatáhnout do debaty.
3) šel k autu
4) nevolal PČR.
Má vysoký tlak, tak si šel domů lehnout a PČR nevolal.
1) chyba byla, že nevěnoval pozornost okoli, když šel vybírat peníze.
2) nechal se zatáhnout do debaty.
3) šel k autu
4) nevolal PČR.
-
armytec - Příspěvky: 317
jo průser je v dnešní době centrální zamykání. na to je třeba dávat hroznej pozor. okradenejch co čekali na světlech a někdo jim otevřel dveře a něco sebral je hafo. myslím že jeden ze způsobů prevence je nechat si vyřadit centrál. tím se předejde tomu že tě ve předu jeden zaměstná a druhej ti prošácne zadní sedadla popřípadě i kufr.
-
admix - Příspěvky: 1815
-
Nylix - Pravidelný návštěvník
- Karlos
- Pravidelný návštěvník
-
Hungry - Moderátor
- nekromancer
- Častý návštěvník
Jenomže tam je to pojistka proti vypadnutí děcek za jízdy a musíš se rozjet. Jinak to tlačítko je vpravo před šaltpákou a dáse zamknout i ručně (vřele doporučuju). Toyoty to mají snad ve standardu a je to první věc kterou po nasednutí do auta dělám. U Hondy a Opela s centrálem stačí levým loktem přejet po okraji okna a zamáčknout zámek - zajede celý auto.
-
Iha - Příspěvky: 1466
Kdyz jsem kupoval central, tak tam vyrobce doporucoval jeho pripojeni na spinac brzdoveho pedalu. Ale samostrejme by se to dalo resit i tlaciktem. Co se tyce reakce na stisk zamykacitho tlacitka, tak to bylo jen na prednich dverich (aby to odemykalo soucasne s klicem). Takze pokud zamkne ridic, tak by se melo zamknout cele auto, coz je vlastne funkce centralu
.

-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
EL PANELL - Častý návštěvník
Můj 4runner má "door lock" a "window lock"..... když nastupuju,čumím kolem sebe a jak sednu dovnitř, tak první co udělám, hned zamču, pak si zapnu pás, start..... jezdím zamčenej, ozbrojenej, vždycky mám divný pocit, když jedu za hranice ČR jenom s nožem
Ne že bych se někoho konkrétního bál, ale zkušenosti (nejenom moje) s různými "prodavači"(prstenů,hodinek,foťáků a podobně) a hlavně s utlačovanou menšinou udělaly se mnou svoje
PS: to zamykání funguje i při vypnutým motoru, když si třeba dáváte svačinku někde na parkovišti

Ne že bych se někoho konkrétního bál, ale zkušenosti (nejenom moje) s různými "prodavači"(prstenů,hodinek,foťáků a podobně) a hlavně s utlačovanou menšinou udělaly se mnou svoje

PS: to zamykání funguje i při vypnutým motoru, když si třeba dáváte svačinku někde na parkovišti

Naposledy upravil EL PANELL dne 02.04.2008 23:43, celkově upraveno 1
-
Jedna zkušenost za vše:
byl jsem služebně půl roku v Rumunsku, v oblasti Maramures. Vracel jsem se do hotelu z vesnice Farkasa, zastavil jsem na zeleznicnim prejezdu. Najednou klapnuti kufru, tri chlapy s kudlama v rukách vzali vsechno co tam bylo (notebook, kvadro, diplomatka s podklady pro konferenci, fotak) a v mziku byli pryc.
Tedy, zamykat.
Explorer me zamykal v podstate okamzite po rozjezdu...
byl jsem služebně půl roku v Rumunsku, v oblasti Maramures. Vracel jsem se do hotelu z vesnice Farkasa, zastavil jsem na zeleznicnim prejezdu. Najednou klapnuti kufru, tri chlapy s kudlama v rukách vzali vsechno co tam bylo (notebook, kvadro, diplomatka s podklady pro konferenci, fotak) a v mziku byli pryc.
Tedy, zamykat.
Explorer me zamykal v podstate okamzite po rozjezdu...

-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- Karlos
- Pravidelný návštěvník
- ARES
- Častý návštěvník
-
Mám dojem, že na okno by nešli, do konktaktu se mnou v kabině se jim určitě nechtělo - už jenom proto, že v mém případě dobře věděli o koho jde a nechtěli, abych je třeba v budoucnu poznal. Prostě, kufr, blejsknutí kudlou a během pár sekund stojíš jak píčus s otevřeným kufrem, bez věcí a přemýšlíš, co jsi za vola, že ses nezamknul...
Ručím vám kolegové za to, že za zloduchy do tmy nepoběžíte, právě tak pokud jste připoután a zabraný do analyzování uplynulého dne...ani nestihnete odepnout tu kšandu.
Pokud bych je nabral zpátečkou a někomu z nich by se něco stalo, asi by na policii nešli, ale podřízli by mi někde krk.
Sud střelného prachu jménem Balkán
Ručím vám kolegové za to, že za zloduchy do tmy nepoběžíte, právě tak pokud jste připoután a zabraný do analyzování uplynulého dne...ani nestihnete odepnout tu kšandu.
Pokud bych je nabral zpátečkou a někomu z nich by se něco stalo, asi by na policii nešli, ale podřízli by mi někde krk.

- nekromancer
- Častý návštěvník
-
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA