- sawyer
- Častý návštěvník
Re: POF MP5 9mm SMG (Zelený sport)
Ma POF mp5 a POF MP5K stejny lower? Bude i do K pasovat lower z HK mp5 / G3 po úpravě?
-
Sam Jr. - Častý návštěvník
Padlo to tu už samozřejmě mnohokrát, ale včera jsem si konečně POF mp5 srovnal s UZI, EVO3, BT APC9 a je až neuvěřitelný jak je výstřel z mp5 proti všem těm dynamikám - a tady se nebojím použít výraz - "ladný"
Jsem s ním teď ještě spokojenější 

- DPMS
- Častý návštěvník
Ano, střelba z MP5 je opravdový požitek, čím výkonnější náboj použiješ, tím větší rozdíly (odstup) od konkurence vnímáš.
Ještě větší zážitek je střelba z MP5 verze SD (integrovaný tlumič hluku výstřelu).
V kultivovanosti a střeleckých výkonech je jediným skutečným konkurentem SIG Sauer MPX, MP5 však v této oblasti nepřekonal (viz moje srovnání).
Kdo si zvykne na MP5, už nechce měnit, a to ani tehdy, když jedné domácí ozbrojené složce nabízel nejmenovaný (tradiční) tuzemský výrobce své zaručeně moderní samopaly 9x19 dokonce zadarmo!
Ještě větší zážitek je střelba z MP5 verze SD (integrovaný tlumič hluku výstřelu).
V kultivovanosti a střeleckých výkonech je jediným skutečným konkurentem SIG Sauer MPX, MP5 však v této oblasti nepřekonal (viz moje srovnání).
Kdo si zvykne na MP5, už nechce měnit, a to ani tehdy, když jedné domácí ozbrojené složce nabízel nejmenovaný (tradiční) tuzemský výrobce své zaručeně moderní samopaly 9x19 dokonce zadarmo!

-
Petzold - Moderátor
Čestně přiznávám, že jsem nějakou dobu dost koketoval s CSV 9, ta zbraň má něco do sebe, zvlášť s dobrou pevnou pažbou, ale pokorně jsem se vrátil k máslíčkovému chodu "Pakoša". 

-
Sorry, ale musím prostě s každým novým doplňkem udělat novu fotku 

-
Stryko - Nový uživatel
Ahoj kolegové,
taky se musím pochlubit s touto "snajperkou". A že jí to jde, na 50m 4 z 5 se udržely v pětikoruně (střelivo klasika SB 115grs).
taky se musím pochlubit s touto "snajperkou". A že jí to jde, na 50m 4 z 5 se udržely v pětikoruně (střelivo klasika SB 115grs).
-
Petzold - Moderátor
No proti gustu......, ale připrav se na poznámky, jestli by si to v téhle "tacticool" konfiguraci nezasloužilo ještě nějaký světelný řetěz, nebo alespoň trochu flitrů. Když už budou ty Vánoce. 

-
gunman - Častý návštěvník
Petzold
včera, když jsem na tu fotku koukal, říkal jsem si nic nepiš, hlavně nic nepiš
když dáš na trabanta křídlo, tak stejně jako lambo nepojede

včera, když jsem na tu fotku koukal, říkal jsem si nic nepiš, hlavně nic nepiš
když dáš na trabanta křídlo, tak stejně jako lambo nepojede
- Tokarevcz
- Občasný návštěvník
Ne, to musí být přece žert. Přece normální člověk nedá na flintu dvě ručky a "optiku" GAMO ze vzduchovky?
-
Stryko - Nový uživatel
Tak trochu jsem očekával, že MP5 s optikou způsobí škandál
a vlákno ožije.
Cílem bylo zjistit/ověřit obecně chválenou přesnost, což se myslím povedlo a k mé spokojenosti i u mého kusu. Vzhledem k "máslovému" zpětnému rázu posloužila laciná optika bez problému. Dále přikládám foto, abych vyvrátil pochybnosti o mém konfiguračním vkusu a samozřejmě s motivy, které si dnešní doba žádá

Cílem bylo zjistit/ověřit obecně chválenou přesnost, což se myslím povedlo a k mé spokojenosti i u mého kusu. Vzhledem k "máslovému" zpětnému rázu posloužila laciná optika bez problému. Dále přikládám foto, abych vyvrátil pochybnosti o mém konfiguračním vkusu a samozřejmě s motivy, které si dnešní doba žádá

-
Petzold - Moderátor
No vidíš, že to jde. 

- hunter240
- Pravidelný návštěvník
Re: Samonabíjecí karabina ráže 9luger,.45acp
Zdravím střelci,máte zkušenosti s karabinou Marlin Camp 9 Carbine?Jde mi o to jak je přesná,spolehlivá,atd.
- phenix022
- Nový uživatel
Trocha som bol prevetrať moju bambitku, 20 rán na 50metrov strieľané po sediačky spoza stola, strelivo RUAG 7,5g strela.Nástrelok celkom k spokojnosti,
-
Durosik - Častý návštěvník
-
Walt - Příspěvky: 1417
-
ufo - Moderátor
-
Kdyby byl někdo nespokojenej s origo tříbodovým popruhem a hledal levnou náhradu, dávám sem svůj projekt
Materiál: popruh MRGPUL Multi Mission + 2 HK karabiny z Alixpressu (jsou teda zinkový oproti celoocelovým origo HK) a trochu 25mm popruhu a očka stočený z hlazenky. Ta kopírka Magpulu je z velmi příjemnýho materiálu, navíc je to nohavice, takže nemá ostrý hrany, prodlužovací slider funguje super, použití jako jedno nebo dvojboďák. Jsem spokojenej
Cena 12USD.

Materiál: popruh MRGPUL Multi Mission + 2 HK karabiny z Alixpressu (jsou teda zinkový oproti celoocelovým origo HK) a trochu 25mm popruhu a očka stočený z hlazenky. Ta kopírka Magpulu je z velmi příjemnýho materiálu, navíc je to nohavice, takže nemá ostrý hrany, prodlužovací slider funguje super, použití jako jedno nebo dvojboďák. Jsem spokojenej

-
Hitman - Pravidelný návštěvník
Chlapi neresil nekdo kulometeni u SEF plastoveho housingu? Kdyztak do PM.

-
Ano je potřeba tam dobastlit doraz spouště (dělal jsem jich a instaloval nebo rozeslal asi 5) anebo koupit semiauto přeřaďovač, jinak to na F jede v režimu "slam fire".
-
Walt - Příspěvky: 1417
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské