buba
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

10.04.2009 19:45

Podpažní pouzdro CZ 75 TS

Zdravím všechny příznivce sportovní střelby a sřelby všeobecně.Jsem zde nový a nezkušený a proto se dopředu všem omlouvám za mé případné nedostatky. Chtěl bych Vás poprosit o radu.Příležitostně se zůčastnuji mířených soutěží s pistolí CZ 75 TS,pistoli nosím na opaskovém pouzdru od Dasty,ale po pár hodinach mi už začíná silně vadit váha pistole na hodně utaženém opasku.Marně sháním podpažní pouzdro na tuto těžkou,ale jinak krásnou a funkční pistoli.Používám opaskové pouzdro od Dasty na CZ 97.Bohužel podpažní se asi nevyrábí.Celkem to i chápu,toto není zbran na nošení.Poradí mi někdo z Vás ostřílených mazáků? :roll:

SINCITYMAN
Moderátor
Moderátor

10.04.2009 20:16

Na soutěže s podpažním pouzdrem většinou nesmíš,tím myslím LOS a IPSC,nevím jak PPC a podobně. Pokud chceš opravdu nosit TS tak jedině si nechat ušít na míru, já bych zkusil KM saddlery http://www.kmsaddlery.cz/zbrane.htm

buba
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

10.04.2009 21:51

Díky za tip.Tyto stránky vidím poprvé a to jsem se hodně snažil prohledávat různé možnosti.Závody kterých se zůčastnuji u nás na okrese nevyžadují žádné omezení,takže je jedno jakým způsobem nosím zbraň.Nicméně jsem měl na mysli spíš něco nylonového nenápadného s možností základního nastavení s protizavažím na dva zásobníky.Možná v zahraničí,nevím(neumím řeč) nebo fakt asi na zakázku.Řešením by byl kufřík,ale to musí člověk pořad hlídat(společenská místnost,záchody,auto atd.)

alfonss
Grafoman
Grafoman

11.04.2009 7:26

batůžek. máš ho na zádech a nevíš o něm.

cz27
Častý návštěvník
Častý návštěvník

15.04.2009 18:06

Ještě existuje pouzdro přes hrudník. Je to dobře vidět na filmech o druhé světové válce, Američané v tom nosili 1911.

buba
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník

18.04.2009 18:03

Tak jsem se nas... a půjčil si od kamaráda podpažák od Dasty na sp-01 a nacpal jsem tam svou krasavici na tvrdo.Celkem tam jde,ale zpátky už je to horší.Rozhodně to není na žádné rychlé tasení a jsou k tomu zapotřebí dvě ruce.Nicméně to nezkoušejte s originální muškou.Já tam mám světlovodnou o výšce 5 mm a mám problémy s opětovným vysunutím,jelikož muška je až za konečnou hranou pouzdra a je samosřejmě hranata,takže se tam vždy zasekne a trhá vnitřek pouzdra.Byla to fakt jen zkouška. Zbraň jsem měl pár hodin na sobě a zjistil jsem jednu nemilou věc a to že v mém případě podpažní pouzdro asi ne.Jsem po úrazu levého ramene a váha pistole mne po pár hodinách začala pěkně ničit. Takže jsem sebe a Vás zbytečně vybláznil,tímto se omlouvám za otevření teď už zbytečného tématu.

Reklama

Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních