-
Artifex - Častý návštěvník
Re: NORINCO CQ-A-1
Na co je ta červená věc vzadu?
-
Poli - Častý návštěvník
-
Aha, zajímavé. Mně upper a lower sedne jako hrnel na prdec s minimálním vaklem, to bych musel zabrat silou takže asi zatím netřeba.
- Savage FVSS19
- Pravidelný návštěvník
No tezko rict jestli je to potreba nebo ne, ale nicemu to neskodi a ten pocit "sucha a bezpeci" je proste k nezaplaceni 

-
Reálná životnost YT uživatele: 12 000 ran, pak nutnost vyměnit hlaveň, protože už byla ostřílená natolik, že hrana plynového kanálku strouhala pláště a šponky foukala do závěru: https://www.youtube.com/watch?v=0DyRfHzvwkc
Když budu počítat opravdu optimistických 7kč za ránu, tak Norinco přežilo 84 000 kč do výměny hlavně, to je podle mne vcelku slušné.
Co se týče řemenu, v dřívější diskusi už se to řešilo ale fotky zmizely, nemá někdo nafocené, jak složit a nainstalovat dodávaný řemen, aby fungoval, jak výrobce zamýšlel?
Když budu počítat opravdu optimistických 7kč za ránu, tak Norinco přežilo 84 000 kč do výměny hlavně, to je podle mne vcelku slušné.
Co se týče řemenu, v dřívější diskusi už se to řešilo ale fotky zmizely, nemá někdo nafocené, jak složit a nainstalovat dodávaný řemen, aby fungoval, jak výrobce zamýšlel?
-
xHonza - Častý návštěvník
Nevim jestli porad davaji ten samy, ale ja mam kopii tohohle
https://www.youtube.com/watch?v=6ZdUXzkZCXo
https://www.youtube.com/watch?v=6ZdUXzkZCXo
-
Aha, zajímavé... no, asi hodím jednoboďák a bude vystaráno.
Jinak současný stav:
Jinak současný stav:
-
OndrasFM - Nový uživatel
Přátelé potřebuji poradit. Jsem začátečník co se týče AR. Mám v úmyslu koupit Norka cq klasic. A mám dotaz, občas bych si z něj chtěl vystřelit i na závodech a při opírání o překážky a úchopu je lepší dlouhé předpažbí. Měli by jste nějaký tip na nejlépe úzké m lok a popsali by jste mi případnou montáž? Předpokládám nízký gas block, jiná objímka a co ještě? Předpokládám, že by to měl dělat zbrojíř, co má přípravky. Nebo je to nesmysl na Norka?
-
Leo6 - Pravidelný návštěvník
No, neřekl bych, že by někdo vyhrával závody díky dlouhýmu předpažbí...origo M4 plně dostačuje komfortní střelbě...
-
Balda - Častý návštěvník
-
Leo6 - Pravidelný návštěvník
- SEMBY
- Nový uživatel
Ahoj
Chlapi nevíte jestli dováží do republiky Norinco nějaký výhradní distributor nebo si to ty firmy vozí každá zvlášť?
A nemá CQ A někdo kolem Benešova u Prahy?
Díky
T.
Chlapi nevíte jestli dováží do republiky Norinco nějaký výhradní distributor nebo si to ty firmy vozí každá zvlášť?
A nemá CQ A někdo kolem Benešova u Prahy?
Díky
T.
-
Tak ja mam asi dotuningovano, vic ani tuk. Spoust bodova, tecka teckova, optika fajnova...
-
certik - Častý návštěvník
-
Balda - Častý návštěvník
- VincentVega
- Nový uživatel
Zdravím páni,
taktiež som si urobil radosť s NORINCO CQ-A1. Musím povedať, že som veľmi spokojný s pomerom ceny a výkonu. Trošku mi vadilo pôvodné predpažbie najmä lacný pocit z plastu, tak som ho vymenil za free float. Taktiež som nahradil pôvodný tlmič plameňa za niečo so schopnosťou vyššej redukcie spätného rázu
Prikladám aj foto nástrelu na 50m.
taktiež som si urobil radosť s NORINCO CQ-A1. Musím povedať, že som veľmi spokojný s pomerom ceny a výkonu. Trošku mi vadilo pôvodné predpažbie najmä lacný pocit z plastu, tak som ho vymenil za free float. Taktiež som nahradil pôvodný tlmič plameňa za niečo so schopnosťou vyššej redukcie spätného rázu

-
oldglock - Občasný návštěvník
- VincentVega
- Nový uživatel
Túto zbraň som si obstaral najme na suchý tréning a aby som si zvykol na ovládacie prvky + na streľbu asi 500 ks streliva za rok. Nechcel som do nej prehnane investovať a nezáleží mi na odolnosti predpažbia. Osadil som tam lacné predpažbie z Číny, drží pevne a sadlo presne na miesto. Ak sa povrchová úprava ošúcha alebo sa rýchlejšie urobia zuby na lište tak mi to nevadí, lebo neplánujem naň umiestňovať ďalšie prvky.
Prikladám link: https://goo.gl/UiCNhJ
Objednal som si optiku Vortex Strike Eagle 1-6x24 aj s originálnou montážou, ktorá bude upevnená na NORINCO liste. Na tejto časti som šetriť nechcel a radšej som kúpil overenú vec. Viem že to nie je najdrahšia optika, ale na streľbu na 300 m bude pre mňa dostatočná.
Na ústie hlavne som osadil úsťovú brzdu z titanu NYX 556 a som spokojný. Pri rýchlej streľbe sa mieridlá ani nepohnú a je to pocit, ako keby som strieľal .22LR
Prikladám link: https://goo.gl/UiCNhJ
Objednal som si optiku Vortex Strike Eagle 1-6x24 aj s originálnou montážou, ktorá bude upevnená na NORINCO liste. Na tejto časti som šetriť nechcel a radšej som kúpil overenú vec. Viem že to nie je najdrahšia optika, ale na streľbu na 300 m bude pre mňa dostatočná.
Na ústie hlavne som osadil úsťovú brzdu z titanu NYX 556 a som spokojný. Pri rýchlej streľbe sa mieridlá ani nepohnú a je to pocit, ako keby som strieľal .22LR

-
Balda - Častý návštěvník
- VincentVega
- Nový uživatel
Tuning dokončený! Na pušku som osadil optiku Vortex Strike Eagle 1-6x24. Nedeľná návšteva strelnice bola číra 100% radosť 

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony AR