-
arez - Pravidelný návštěvník
MA - semiauto UZI
Zdravim, multiagro bude na pocatku pristiho roku nabizet samonabíjecí UZI vyrobené z origo. náhradních dílů. http://www.zelenysport.cz/en/rifles/uzi-s1
Nemáte o tom někdo bližší informace? Tedy především jak bude provedena přestavba z auto na semi-auto atd.? Aby to nebyla nějaká "hrůza".
A.
Nemáte o tom někdo bližší informace? Tedy především jak bude provedena přestavba z auto na semi-auto atd.? Aby to nebyla nějaká "hrůza".
A.
-
Thomas_CZ - Občasný návštěvník
Re: MA - semiauto UZI
Já jim dneska psal mail a prý to bude střílet ze zadní polohy závěru (otevřeného). A pevná pažba je volně zaměnitelná za sklopnou - bez úprav (pokud by to někoho zajímalo). Co se týká detailů přestavby, tak bohužel nevím.
-
Díky díky. Taky jsem jim už minulý týden psal a dostal stejné info, bohužel také bez detailů. Cena se zdá být velmi velmi lákavá, ale samozřejmě bych si o tom nejdřív rád pořádně přečetl případně si to prohlídnul, a to jak se zdá asi nebude možné...
-
gunman - Častý návštěvník
hlavně bych si sám ujasnil, k čemu to chci a co s tím chci střílet
kolikrát stačí jen to, že se mi to líbí
kolikrát stačí jen to, že se mi to líbí
-
Jo, me se to proste libi, a moc:)
Strilet "jen tak", zadny specialni ucel to mit nema...
Uz dlouho se chystam ke koupi skorpiona pro stejny "ucel", ale ted se objevilo tohle. A zatimco skorpion asi bude mozno sehnat kdykoli, ten UZI muze byt taky jedna varka a konec. Proto se o to trochu vehementneji zajimam.
Strilet "jen tak", zadny specialni ucel to mit nema...
Uz dlouho se chystam ke koupi skorpiona pro stejny "ucel", ale ted se objevilo tohle. A zatimco skorpion asi bude mozno sehnat kdykoli, ten UZI muze byt taky jedna varka a konec. Proto se o to trochu vehementneji zajimam.
-
andy.rybar - Častý návštěvník
No hlavně se Škorpem se budeš celkem slušně trfovat do terče.Se zbraní střílející ze zadní polohy závěru budeš trefovat velký prd! 

-
Jo, je mi jasne, ze na nejakou presnou strelbu to asi nebude... ale zase je to "uzi"!:) Jak rikam, kdyby byla jistota, ze to pujde sehnat snadno i v budoucnu, tak to neresim, pockam na nazory, prohlidnu, a pak se rozhodnu... Takto se obavam, ze je potreba se rozmyslet celkem rychle.
-
Justinian - Častý návštěvník
Prý se s UZI dá střílet slušně i jednotlivýma.
A stejně to máme na (konečně) levné kropení a parádu, na plechovky dobré. Taky jsem jeden objednal.
A stejně to máme na (konečně) levné kropení a parádu, na plechovky dobré. Taky jsem jeden objednal.

-
-
Smith - Častý návštěvník
Ohledně přesnosti - koukněte na tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=s30IjVts73M
Střílí tam tedy s full auto UZInou, nicméně zhruba v čase 11:30 střílí i jednotlivé rány přes údolí na gong a na "zvířátka". Nevypadá to, že by měl větší problémy s přesností.
http://www.youtube.com/watch?v=s30IjVts73M
Střílí tam tedy s full auto UZInou, nicméně zhruba v čase 11:30 střílí i jednotlivé rány přes údolí na gong a na "zvířátka". Nevypadá to, že by měl větší problémy s přesností.

- JaGr
- Nový uživatel
Tady střílí na stejnou vzdálenost z Glocka
http://www.youtube.com/watch?v=tFHMNiLrBHA
http://www.youtube.com/watch?v=tFHMNiLrBHA
-
Héfaistos - Pravidelný návštěvník
Zapomínáte na drobnost, že Hickok45 střílí nepoměrně lépe jak 99% ostaních lidí. Ten by trefoval s čímkoliv, neboť je to excelentní střelec. Většina normálních střelců bude mít se zbraní jako UZI a podobné, střílející ze zadní polohy závěru, daleko větší problém. Nehledě na to, že UZInu musíte mít pořádně zapřenou do ramene - na rozdíl třeba od škorpu se s ní nedá příliš střílet z volné ruky.
- Carlitoban
- Pravidelný návštěvník
Nemyslím si že by to byla taková trága. Sice jsem UZI nezkoušel, ale jiné samopalíky jo a ani jednotlivýma ze zadní polohy to nebylo na přesnost nijak hrozné. Z pistole na stejnou vzdálenost budou výsledky vždy horší.
V porovnání se Škorpíkem je lepší dostupnost a cena munice (a výkon taky) a hlavně asi čitelnější mířidla pro "starší" pány. Nedávno jsem měl Škorpa v ruce a hledí jsem neviděl. Před dvaceti lety mi to nedělalo problém. To ta Uzina to má určitě lepší. Nehledě na tu image, že
.
V porovnání se Škorpíkem je lepší dostupnost a cena munice (a výkon taky) a hlavně asi čitelnější mířidla pro "starší" pány. Nedávno jsem měl Škorpa v ruce a hledí jsem neviděl. Před dvaceti lety mi to nedělalo problém. To ta Uzina to má určitě lepší. Nehledě na tu image, že

- john.hawk
- Pravidelný návštěvník
Uzinou jsem naposledy střílel cca před 3 měsíci a dávkou i jednotlivíma a bylo to na 50 m, chodilo to jedna báseň.. přes klasický mířidla.. pořádně zapřít a práce s spouští.. to je asi u všech dlouhých kouzlo úspěchu..

-
AREYOU - Pravidelný návštěvník
john.hawk
můžeš prosím tě trochu tu UZI popsat myslím jako váha, vyváženost, střelba s pádlem/sklopka, spoušť-chod odpor, zda by na to šel nějak přidělat kolimoš atp. taky si na ní myslím a rád bych nachytal nějaké informace, tak nějak dle tvého názoru klady a zápory...danke?!
můžeš prosím tě trochu tu UZI popsat myslím jako váha, vyváženost, střelba s pádlem/sklopka, spoušť-chod odpor, zda by na to šel nějak přidělat kolimoš atp. taky si na ní myslím a rád bych nachytal nějaké informace, tak nějak dle tvého názoru klady a zápory...danke?!
- john.hawk
- Pravidelný návštěvník
Zdravím, byla to UZIna s sklopkou tak jak ji inzeruje Zeleny Sport..
Váha zbraně - byla dost těžká, poměrně stejná jako CZ EVO.. jen je to menší zbraň a v v kovu, takže se trošku pronese..
Vyváženost a ergonomika dobrá, neměl jsem pocit že by se to nějako převažovalo..
spoušt bez skoku, byla přijemná..reset čitelný..
kolimátor by tam šel, jen je potřeba koupit reily na uzinu a jsou dost drahé www.zahal.org
je to taková zvláštní zbraň, je tam průhledové hledí, natahuje se to za takovej hříbek v horní výši..
podle mně to bude super.. postříleníčko, je to takojev škorp v devítce.. určitě se mi z toho střílelo lépe než z MP5ky..
Váha zbraně - byla dost těžká, poměrně stejná jako CZ EVO.. jen je to menší zbraň a v v kovu, takže se trošku pronese..
Vyváženost a ergonomika dobrá, neměl jsem pocit že by se to nějako převažovalo..
spoušt bez skoku, byla přijemná..reset čitelný..
kolimátor by tam šel, jen je potřeba koupit reily na uzinu a jsou dost drahé www.zahal.org
je to taková zvláštní zbraň, je tam průhledové hledí, natahuje se to za takovej hříbek v horní výši..
podle mně to bude super.. postříleníčko, je to takojev škorp v devítce.. určitě se mi z toho střílelo lépe než z MP5ky..
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Nechápu jak se muže v semiautu , výstřel ze zadní polohy závěru , Uzi ,střílet lip než s MP 5 která střílí s přední polohy závěru .
- MartinK
- Pravidelný návštěvník
Hádám že jeho pocit byl subjektivní. Mě to kacířské prohlášení
taky zvedlo ze židle protože MP5tka je moc povedená věc, ale chápu že subjektivní pocit ze střelby nevypovídá nic o přesnosti. Což je něco, čím je MP5tka nepřekonatelná UZInou

-
stifter - Pravidelný návštěvník
1) buď je to jenom plácání ...........a má prdlajs
2) anebo ji má, ale jen kuličkovou .............
3) UZI přece není těžká jako EVO.
4) MP5 nikdy nestřílel .......
2) anebo ji má, ale jen kuličkovou .............

3) UZI přece není těžká jako EVO.
4) MP5 nikdy nestřílel .......
- cenek.jirsak
- Pravidelný návštěvník
stifter: Tak pokud vím, tak Johny z UZIny skutečně střílel, mám i fotku, ale bez jeho svolení ji sem nedám a zcela určitě střílel i z HK MP5 (stejně tak i já
). Osobně se domnívám, že je to jeho subjektivní názor, já jsem z UZIny nestřílel, tak nemohu porovnat...Pro mně je UZI zastaralá záležitost, zajímavá je jen ve verzi Mini a Micro a to kvůli kompaktnosti.....ale jak píši nemám na rozdíl od Johnyho žádnou zkušenost.

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské