-
Med - Příspěvky: 475
Lupara

Med
-
EL PANELL - Častý návštěvník
-
-
rostar - Častý návštěvník
-
-
Tak jsem volal do Ráječka do puškařství a tam mi bylo řečeno, že si mám nejdříve zjistit postup na PČR a zkušebně. Na PČR mi zase řekli, že má vše v kompetenci puškař a že na změnu statutu zbraně musí mít nějakou atestaci za cca 15000,-Kč. Nerad se pouštím do dikuse, tak jsem jenom přikyvoval.
Takže projekt LUPARA končím do té doby, než někdo sdělí jasný návod "tam jdi, potom tam a potom tam..." Jsem holt líný na to být průkopníkem...
Med
Takže projekt LUPARA končím do té doby, než někdo sdělí jasný návod "tam jdi, potom tam a potom tam..." Jsem holt líný na to být průkopníkem...
Med
- Grimpo
- Častý návštěvník
- nekromancer
- Častý návštěvník
Zkusím zjistit, ale zatím předpokládám, že to bude úplně normální přestavba, ergo stylem obdobným jako při opravě výměnou části podléhající registraci:
- provedení úpravy + protokol puškaře
- zkušebna + zkušební protokol
- se zkušebním protokolem, ZP a PZ na příslušný útvar správních agend, nahlášení včetně protokolu od puškaře, ze zkušebny, změna kategorie v evidenci, nový PZ, poplatek, hotovo.
- provedení úpravy + protokol puškaře
- zkušebna + zkušební protokol
- se zkušebním protokolem, ZP a PZ na příslušný útvar správních agend, nahlášení včetně protokolu od puškaře, ze zkušebny, změna kategorie v evidenci, nový PZ, poplatek, hotovo.
-
-
Pavel-K - Pravidelný návštěvník
-
- Vojtech
- Nový uživatel
-
Pavel-K - Pravidelný návštěvník
Jeden šikovný puškař z Brodu. A zatím je to procesu, mám toho u něj momentálně víc, tak cena snad bude slušná , ale nevím......
Bude nová pažbička - pistolová, nějaké opravy spoušťáku, povrchovky, zkrácení, scínování, či co - prostě pořádné spojení obou hlavní k sobě - napevno, a pak komletní legislativní proces, zkušebna, nová tornamentace a tak....
Až dostanu účet, pokusím se oddělit, co bylo jen za luparu.
Bude nová pažbička - pistolová, nějaké opravy spoušťáku, povrchovky, zkrácení, scínování, či co - prostě pořádné spojení obou hlavní k sobě - napevno, a pak komletní legislativní proces, zkušebna, nová tornamentace a tak....
Až dostanu účet, pokusím se oddělit, co bylo jen za luparu.
-
Born to kill - Pravidelný návštěvník
-
tom - Častý návštěvník
-
martin.9mm - Sponzor serveru
Tak sem si chtěl udělat radost k "ježíškovi" a pořídit si luparu. Sehnal sem slušnou dvojku, zašel k puškaři, ten říkal že není problém, ať se domluvím na policajtech na změnu kategorie, navštívil sem naše obvodní oddělení a nestačil sem zírat. Máme tam dvě okýnka: u prvního mi paní policistka řekla že není problém a není třeba měnit kategorii že všechny dvojky a kozlice jsou kategorie C, pro jistotu ale že se zeptá kolegy, ten je tam asi půl roku a je strašně ochotnej, ale moc tomu nerozumí a ten mi řekl, že změnu kategorie musím ohlásit a bude to prý kategorie A bod 3, to znamená:vyrobené nebo upravené tak, že lze utajit jejich účel, nebo u kterých byly původní charakter a podoba změněny tak, aby se jejich použitím mohly způsobit těžší následky, anebo zbraně maskované jako jiné předměty (zákeřné zbraně),. Takže policistka se "hádala" s policajtem o kategorii zbraně a já sem se zeptal: nerozhoduje o zařazení zbraně zkušebna? Tak na mě chvilku hleděli a prý se mám zastavit ve středu až tam bude "šéf" ale asi že to bude A vždyť je to přece pytlačka 

-
Hungry - Moderátor
Z dlouhé se tak stává krátká zbran, z C Bčko. Naopak touto úpravou klesá účinnost zbraně, hlavně s rostoucí vzdáleností cíle... Stran "utajení" či skrytí by jejich námitka byla relevantní pouze za předpokladu, že by krátké zbraně byly zakázány. Bohužel zkrácení hlavní vidí mnozí jako zásah do konstrukce zbraně a chtějí to znova prohnat zkušebnou... A ta je votravná jako osina... stran dokumentace apod. V tvém případě to ale bude problém toho puškaře...
-
-
tom - Častý návštěvník
-
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Brokovnice