-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
martin.9mm - Sponzor serveru
-
Hungry - Moderátor
- cmk
- Častý návštěvník
RMP píše:Pánové děte už s těma STIčkama do p*dele! Já s velikou námahou pořád hledám argumenty, proč to NEchci, NEpotřebuju a NEkoupím, a vy na mne vybalíte toto...)
No za 13 klacku - neber to...
Za to poridis sotva Norinco se stavitelnym hledim a svetlovodnou mouchou...
Premejslim, ze bych (jestli zrovna nebudu na porodnim sale) s tim trochu potrenoval a vzal t na superligu do Oparan 27.7.

Akorat musim zacit trenovat prebijeni - preci jen, s Shadowem je to docela nuda, tady to teprve zacne bejt vesely

-
alfonss - Grafoman
- cmk
- Častý návštěvník
- mmako
- Občasný návštěvník
Hlásím nový přírůstek do rodiny... Chtěl jsem něco malého, šikovného, příjemně nositelného a bylo mi doma kategoricky řečeno, že je blbost mít dvě stejné pistole - tj. nejlepší manželka na světě mi zakázala vzít si taky Walthra PPS.
Tady je výsledek:
Volba byla celkem jasná - jedno ovládání, jedna spoušť, jedne návyk... Pro vysvětlení tady fotka se starším bráchou...
A celkem se chechtám, když si vzpomenu na svůj někdejší pohled na věc ("zásadně SA/DA bez pojistky, jenom šílenec by nosil cocked-locked, natož kovový kvér" atp.
))
Tady je výsledek:

Volba byla celkem jasná - jedno ovládání, jedna spoušť, jedne návyk... Pro vysvětlení tady fotka se starším bráchou...

A celkem se chechtám, když si vzpomenu na svůj někdejší pohled na věc ("zásadně SA/DA bez pojistky, jenom šílenec by nosil cocked-locked, natož kovový kvér" atp.

-
RMP - Častý návštěvník
Hungry: Popravdě řečeno, tak hlavním důvodem, proč nemám více zbraní (vždy najednou tak 4 - 5) je jen to, že už je pak nestačím provětrávat tak často, jak by si zasloužily. Je trapné podívat se do zápisníku a zjistit, že jsem z flinty nevystřelil třeba 4 měsíce... - a taky je to potom hodně znát na výsledku (jsem z těch střelců, jejichž výkon jde bez tréningu rychle dolů).
Ale to už jsem OT, pardon.
cmk: No ale jestli je těch 13 klacků myšleno jako nabídka, tak to beru ihned ! :o)
Ale to už jsem OT, pardon.
cmk: No ale jestli je těch 13 klacků myšleno jako nabídka, tak to beru ihned ! :o)
- cmk
- Častý návštěvník
-
Black_Onyx - Častý návštěvník
- mmako
- Občasný návštěvník
cmk> ten prcek má hliníkový rám, váží to cca 700 gramů prázdné... jinak 7+1 kusů .45 ACP, s jedním delším zásobníkem navíc by to mělo být na nošení tak akorát
je to offtopic, ale v rychlosti - zjistil jsem, že (protože "dospělý" Kimber je prostě mazlík, střílí se mi s ním nejlíp) se mi špatně zvyká na jiný úchop, jiné nahmátnutí.. prostě jiné grify... a už jsem tak naučený pokládat palec na pojistku, že to je prostě automatické.... takže sig jde z domu, walthra má jenom žena, revolvery jsem nechal na občasnou zábavu s trošku "plnotučnějším" střelivem a je to... zredukoval jsem arzenál na dva Kimbery a uvidíme, jak se nám bude žít
je to offtopic, ale v rychlosti - zjistil jsem, že (protože "dospělý" Kimber je prostě mazlík, střílí se mi s ním nejlíp) se mi špatně zvyká na jiný úchop, jiné nahmátnutí.. prostě jiné grify... a už jsem tak naučený pokládat palec na pojistku, že to je prostě automatické.... takže sig jde z domu, walthra má jenom žena, revolvery jsem nechal na občasnou zábavu s trošku "plnotučnějším" střelivem a je to... zredukoval jsem arzenál na dva Kimbery a uvidíme, jak se nám bude žít

-
alfonss - Grafoman
- mmako
- Občasný návštěvník
Aha, jsem nesrozumizelný - tím "dospělým" myslím toho druhého (Kimber Team Match)...
Rám je zkrácený jak u dust coveru, tak pažba (proto ten trychtýř, lépe se to s tím drží) - zásobník je o cca centimetr kratší než z "dospělé" (normální z toho trčí). Hlaveň třípalec.
Velikostně to má stejný půdorys jako Walther PPS, tj. rozměrově Glock 26... což mi připadá celkem malé.
Rám je zkrácený jak u dust coveru, tak pažba (proto ten trychtýř, lépe se to s tím drží) - zásobník je o cca centimetr kratší než z "dospělé" (normální z toho trčí). Hlaveň třípalec.
Velikostně to má stejný půdorys jako Walther PPS, tj. rozměrově Glock 26... což mi připadá celkem malé.
-
BARRY - Moderátor
- mmako
- Občasný návštěvník
BARRY: na tom Spartanu má cmk normální světlovodnou mušku.. na tenhle model to STI dává z výroby, tady třeba je to vlákno lépe vidět (kliknout, je to větší, nevkládám)...
http://mysite.verizon.net/jimroth/uploaded_images/DSC_0004-723817.jpg
http://mysite.verizon.net/jimroth/uploaded_images/DSC_0004-723817.jpg
- cmk
- Častý návštěvník
-
gabo - Pravidelný návštěvník
- mmako
- Občasný návštěvník
Na žádost jednoho místního kolegy přidávám ještě nějaké fotky toho Kimbera (pro evidenci - Kimber Tactical Ultra II .45ACP):
bull hlaveň bez objímky, rampovaná, těžká (hliníkový rám, takže částečně kvůli eliminaci zdvihu při výstřelu
verze II, tudíž návrat k vnitřnímu vytahovači
ta "džuzna" je velmi motivující, při dobrém světlě a použití FMJ je vidět kulka na konci hlavně
; zdrsnění přední úchopové plochy, zdrsnění lučíku zespodu
tritia meprolight, pevná

bull hlaveň bez objímky, rampovaná, těžká (hliníkový rám, takže částečně kvůli eliminaci zdvihu při výstřelu

verze II, tudíž návrat k vnitřnímu vytahovači

ta "džuzna" je velmi motivující, při dobrém světlě a použití FMJ je vidět kulka na konci hlavně

tritia meprolight, pevná

-
Gustav - Občasný návštěvník
-
martin.9mm - Sponzor serveru
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA