- Goverment
- Nový uživatel
Barrett MRAD
Zdravim Vas.Chcem sa spytat .Ma niekto z Vas s tymto konkretnym modelom osobnu skusenost?Rad by som si zadovazil 2 nove zbrane do zbierky a tato zbran by mi splnala 2 v 1 aj ked som si neni isty ci je dobre mat vsetko v jednej zbrani,alebo kupit 2 zbrane priamo nato urcene.Jedna sa mi o utocnu pusku (308 Winchester) a odstrelovacku (338 lapua magnum) Zaujima ma aj vas nazor do akej kombinacie by ste vy isli a preco.Dakujem za odpovede.
-
Lex_Luthor - Častý návštěvník
Re: Barrett MRAD
Pro tve účely budou lepší zbraně 2. První, počítej s tím že už jen v USA ta zbraň stojí cca 6000 USD, s dovozem a všemi poplatky s tím spojenými se můžeš klidně dostat na cenu 7 - 8000 EUR. Dále si všimni že je to opakovačka (ač s líbivým designem), ne samonabíjecí zbraň, tak nevím nakolik to splní tvé očekávání pro útočnou pušku . Dovedeš si dále představit mít jako hlavní útočnou pušku samonabíjecí (i když toto není ten případ) .338, zkus z toho dát 5 rychlých follow-up výstřelů, i z opakovačky to není žádnej med.
- Goverment
- Nový uživatel
Re: Barrett MRAD
Praveze da sa tam vymenit za hlaven z .338 za 17" heavy barrel .308 winchester,ale mas pravdu,ze asi ta opakovacka by nesplnila moju predstavu o utocnej puske.Co sa tyka 5 rychlych vystrelov tak to som vytriezvel (pocitil na vlastnom tele) pri prvom pokuse,ze chcem kupit 50 bmg a po skusobnej strelbe 10 nabojov zo Steyru HS 50 som odisiel s pocitom,ze mi BOHATE staci 338 na dialkovu strelbu.Ty by si aku kombinaciu volil?Utocna puska ma oslovila H&K 416,alebo 417..
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké