4mike
saigaholic

12.11.2012 11:31

Re: "Taktická Malorážka" - Třebíč

Grinch píše:............Propozice jsou uvedeny na našem webu

Grinch píše:...........Ke shlédnutí na našich klasických stránkách Taktické malorážky

pro ujasněnou ostatním, Grinch to zjevně nehodlal respektovat
Strelectvi.cz není smluvním partnerem webu TM tudíž nejsme zavázáni ke sdílení komerčních linků
ani k tolerování příspěvků v rozporu s bodem 5 pravidel
4m

Gangoš
Častý návštěvník
Častý návštěvník

29.05.2014 14:55

Takže dotaz na pořadatele a zkušené soutěžící. Tento typ soutěže mě docela zaujal, a rád bych se zůčastnil. Momentálně ale vlastním pouze starou loveckou opakovací malorážku s optikou 4x32 (a na lepší peníze nejsou a hned tak nebudou). Většina střelců na fotkách má optiky typu 3-20x50 a v doporučené výbavě je min. zvětšení 12x, což se s mojí nedá srovnávat, nemluvě o úpravách paralaxy apod. Jde mi hlavně o to si zábavně (takticky) zastřílet a ne nahánět medaile, takže je mi jedno jestli skončím poslední. Zajímá mě ale jestli jsou závody postavené tak, že se dají celé odstřílet i s malým zvětšením, tzn. aby nebylo 9 z 10 situací postavených tak, že je nutno na 100m přes optiku přečíst 5 stránek knihy psané malým písmem a pak trefit 11. písmeno v 6. řádku zhora uprostřed (toto myslím samozřejmě s nadsázkou).
Říkám si, že když už si hrajeme na odstřelovače, tak já bych si s tím svým vybavením holt hrál na odstřelovače z 2. světové, zatímco ostatní si budou hrát na odstřelovače z poslední války v Afghánistánu. :wink:
Takže má cenu s mým současným (ne)vybavením se vůbec účastnit?

Kall

01.06.2014 18:22

Já to střílel s optikou 4x32, jde to, ale na velkou vzdálenost je to dost ztráta, protože není vidět kde je střed terče.Ale máš výhodu proti některým,kteří mají zvětšení milion a paralaxu od 30 m, tak na 25 m prázdný hilzny z brokovnice trefujou s obtížema..

Předchozí

Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři