-
EL PANELL - Častý návštěvník
-
viktorcistic - Moderátor
- nekromancer
- Častý návštěvník
Timexy jsem měl, model Ironman Biathlon. První rok ok, ale pak začaly nějak blbnout, hrozně rychle se vybíjela baterka a po dalším půl roce chcíply úplně.
Kolega měl Timexy ani nevím jaký, ale jelikož je myslivec, Indiglo podsvícení bylo problém. Jeho oslňovalo a plašilo zvěř
Už párkrát mlsně po mých Viktorkách pokukoval, ale teď co je na nich plecháč pásek, by mu na ruce zvonily
Skončil u jakýchsi korejců, na kterých má přisvícení intenzitu tak akorát, a jenom na datumce špatně ukazuje jméno dne
Nejlepší hodinky co jsem měl byly Primky po dědovi, obyčejné mechanické blbky bez datumky, staré skoro jako můj táta (ročník 54, hodinky snad 56), jednou za 3 roky čištěné a seřizované, přesnost do minuty za měsíc. Brácha ovšem někdy těsně před převratem rozbil digitálky a tyhle si půjčil, a nechal je v Radlicích cestou z bazénu na poličce ve skříňce.
Další docela ujdoucí jsem měl Orientky (stroj licenční Citizen), mechanické automaty jen s datumkou, a nějakému přičmoudlíkovi se v metru povedlo mi je sundat z ruky aniž jsem o tom věděl. A to nebyly na pásku, ale na pružinovém tahu. Jak mě to vytočilo, tak jsem to musel obdivovat
Kolega měl Timexy ani nevím jaký, ale jelikož je myslivec, Indiglo podsvícení bylo problém. Jeho oslňovalo a plašilo zvěř

Nejlepší hodinky co jsem měl byly Primky po dědovi, obyčejné mechanické blbky bez datumky, staré skoro jako můj táta (ročník 54, hodinky snad 56), jednou za 3 roky čištěné a seřizované, přesnost do minuty za měsíc. Brácha ovšem někdy těsně před převratem rozbil digitálky a tyhle si půjčil, a nechal je v Radlicích cestou z bazénu na poličce ve skříňce.
Další docela ujdoucí jsem měl Orientky (stroj licenční Citizen), mechanické automaty jen s datumkou, a nějakému přičmoudlíkovi se v metru povedlo mi je sundat z ruky aniž jsem o tom věděl. A to nebyly na pásku, ale na pružinovém tahu. Jak mě to vytočilo, tak jsem to musel obdivovat

- heikon
- Pravidelný návštěvník
-
Petzold - Moderátor
-
Vik - Pravidelný návštěvník
No ja mam uz asi pet let Pierre Helvet, staly pod pet tisic, titanovy, a jsem snimi spokojeny. Baterku sem menil zatim jednou jinak je vsechno puvodni. Na strelbu si je ale teda vetsinou sundavam. Jak moc presny jsou nevim, nevyzaduji aby odtikali celou presne se zatutanim, ale prestavuju je jen na jare a na podzim o hodinu.
Zadni vicko hlasa Water resistant 10ATM.

Zadni vicko hlasa Water resistant 10ATM.

-
Smith - Častý návštěvník
-
Petzold - Moderátor
- vaurien
- Nový uživatel
Prim sport
Primky sbírám a nejraději mám model Sport, zvláště pak 1. generace. Takže kdyby se někomu zbytečně válely v šuplíku, můžeme udělat kšeft.
Jinak mě osobně by hodinky s jiným než mechanickým strojkem na ruku nesměly. Nepotřebuju dokonalou, rádiem řízenou přesnost. Nevadí mi, že se mechanický strojek denně či týdně o pár vteřin zpozdí nebo předejde. Alestpoň mám záminku k tomu si s nimi trochu pohrát, seřídit je, poslechnout si jak tikají a když mají průhledné dýnko, tak se pokochat pohledem na strojek.ˇ
Číselník mám rád přehledný, bez zbytečných komplikací. Stačí jen datum.
Prostě něco ve stylu Prim Sport 1...

Jinak mě osobně by hodinky s jiným než mechanickým strojkem na ruku nesměly. Nepotřebuju dokonalou, rádiem řízenou přesnost. Nevadí mi, že se mechanický strojek denně či týdně o pár vteřin zpozdí nebo předejde. Alestpoň mám záminku k tomu si s nimi trochu pohrát, seřídit je, poslechnout si jak tikají a když mají průhledné dýnko, tak se pokochat pohledem na strojek.ˇ
Prostě něco ve stylu Prim Sport 1...

- vito
- Častý návštěvník
Re.:
No, to bychom si rozuměli. Prim Sport I. gen. mám, nosím a jsem na ně pyšný. Také nemám rád quartzové strojky, beru si je jenom vyjímečně k určitým příležitostem.
-
BARRY - Moderátor
-
ufo - Moderátor
- nekromancer
- Častý návštěvník
Re: Prim sport
vaurien píše:Primky sbírám a nejraději mám model Sport, zvláště pak 1. generace. Takže kdyby se někomu zbytečně válely v šuplíku, můžeme
(...)
Prostě něco ve stylu Prim Sport 1
Jseš můj člověk. Pořád mám ty Victorinoxy (teď koukám na web a nejlíp jim odpovídají Summit XLT se světlým ciferákem, ovšem já je měl za 2 tisíce a teď nejsou pod 6.500,-) a až na to že mají u značek hodin i číslice se těmhle Primkám hodně podobají. Mají navíc rozetu se cvrčkem, dražší verze s ocelovou rozetou v ní mají navíc tritiovou kapsli, a nejvíc mi na nich vadí to že v ČR zřejmě nejde sehnat baterku s výdrží srovnatelnou s původní. A až kleknou, mám vyhlídnutý dvoje nový hodinky; Junkersy nebo Zeppelíny.
- selag
Když je tady řeč o Junkersech, tak já mám už 3 dny tyhle : http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det ... dflug-f13/ Sice nejsou střelecké, ale plně mi vyhovují 

- vito
- Častý návštěvník
Re.:
Pánové, nepíšeme někteří také do Chronomagu? 

- nekromancer
- Častý návštěvník
- selag
-
Smith - Častý návštěvník
- vito
- Častý návštěvník
Re.:
No právě, ta " chronomagová " deformace je hned poznat. 

-
Otík - Častý návštěvník
selag píše:Když je tady řeč o Junkersech, tak já mám už 3 dny tyhle : http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det ... dflug-f13/ Sice nejsou střelecké, ale plně mi vyhovují
Zajímavé jsou taky tyhle Junkersy: http://srv-2.nav.cz/eshop/script/defaul ... 8&PID=1553
Píšou tam, že je to "pro příznivce bitelných hodinek"... Pánové, máte někdo "bitelné" hodinky?

Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA