Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 15:49

**** se jménem Load Master

Ty, kdož mají tento lis prosím o info jak jsou s ním spokojeni. Jak vám to zápalkuje, pokud tedy vůbec a jak vám chodí posuv. Už se pokouším asi 10 hodin o seřízení a nějak se nedaří, pořád něco nefunguje. Děkuji za každou radu. :?

Oni ti lidé poradí i bez sprostejch slov v nadpisu ;)

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 16:28

Omlouvám se, psal jsem to v afektu, rozpálen do běla.

Uživatelský avatar
BARRY
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2023
Registrován: 13.02.2004 19:47
Bydliště: Český Ráj

23.02.2007 17:28

Měl's koupit lis a ne hračku. Když jsem se konečně dobral k tomu koupit pořádný, tak už jen s úsměvem vzpomínám na chvíle strávené s Lee Pro, kdy byla dílna plná k..ev a podobného ... :lol:
Sorry, vím, že to není rada a neptal jsi se na to.

Uživatelský avatar
Netopyr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1924
Registrován: 03.02.2006 19:45
Bydliště: Berounsko

23.02.2007 18:06

Proč myslíš, že jsem ho prodal a koupil LIS ? Pokud vím, tak chceš přebíjet větší ráže, takže dobrá rada zadarmo : dobře jsi koupil, tak dobře prodej a kup něco dospělího. Jinak co se týká seřízení, tak Lee má na stránkách instruktážní videa.

Uživatelský avatar
alfonss
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5594
Registrován: 22.11.2005 20:24
Bydliště: Brno-venkov

23.02.2007 18:35

Co je na LEE potřeba seřizovat? U Dillonu seřídím matrice, nastavím dutinu dávkovače prachu a to je vše.....

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 19:04

Měl jsem Lee Turet, Pro1000 a byl jsem s tím spokojenej, všechno relativně chodilo jak má. Ale tenhle lis opravdu nechápu.
Když jsme u toho, pasujou do Dillona LEE matrice?


Reklama

Uživatelský avatar
Netopyr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1924
Registrován: 03.02.2006 19:45
Bydliště: Berounsko

23.02.2007 19:05

Ano pasujou používám je.

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 19:09

Pokud mi nikdo neporadí jak ten Load Master zprovoznit, tak ho prodám a pudu asi do Dillona. Jakej je rozdíl v 550 a 650?

glock69
 
Příspěvky: 529
Registrován: 27.12.2005 22:36
Bydliště: UH

23.02.2007 20:13

Zkus se zeptat Sikuly. Tomu LM běhá velmi dobře.

Proden
 

23.02.2007 20:19

a koukals na LEE web, maj tam instruktážní videa?

co ti vlastně nechodí?

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 20:28

Nepodává zápalky, nebo jsou bokem, a zlobí mě ta tyčka co otáčí držákem nábojnic. Nějak se mi tam blokuje.

Proden
 

23.02.2007 20:34

kluci u nás taky řešili zápalkování, byl to lis LEE ale nevim přesně kterej, chyba byla v zápalkovači - velká vůle podávacího kanálku ... nějakej modelář jim to vložkoval a snad dobrý, ten samej problém řešili někde na závodech a odsud měli tu radu o vyvložkování
jde o 4,5 zápalky pro 9mmL ...

Uživatelský avatar
Netopyr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1924
Registrován: 03.02.2006 19:45
Bydliště: Berounsko

23.02.2007 20:38

Podavač zápalek je opravdu velmi choulostivý, plastový a lehce zničitelný. Pokud je v nesprávné poloze snadno se pri lisování " ožvejká " a má dost, pak nepodává do správného místa...... Pokud u Load Mastera zůstaneš, kup si u Anděla pár těch plastů do foroty, já zničil 2 za týden. S tyčkou neporadím to už se asi musí vidět. Hlavně nepoužívej moc velkou sílu na páce, velmi snadno praská, ač se to nezdá, pokud něco drhne raději to celý rozeber a prohlédni každý díl jestli ok a pomalu slož. Vím, že zní jako špatný vtip, ale funguje to.

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 20:38

Tak budu doufat že se ozve někdo kdo to má urobený. :D

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 20:40

Netopyr: tys ten Load Mester měl?

Uživatelský avatar
Netopyr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1924
Registrován: 03.02.2006 19:45
Bydliště: Berounsko

23.02.2007 20:47

Počkej jestli se ozve někdo, kdo na něm dělá a je z Prahy.....pokud se to nepovede můžu se stavit, ale nejsem odborník na LM dělal jsem na něm jen chvíli.

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 20:49

OK. Dík

Proden
 

23.02.2007 21:18

nebo to vem k andělovi ... měl by poradit :wink:

Uživatelský avatar
tom
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1833
Registrován: 13.09.2006 19:55
Bydliště: Praha 10

23.02.2007 21:21

K Andělovi se mi moc nechce, když jsem ho u něj nekoupil. Pevně věřím že mi tu někdo z majitelů pomůže.

glock69
 
Příspěvky: 529
Registrován: 27.12.2005 22:36
Bydliště: UH

23.02.2007 22:52

Zkus Ikara z konkurenčního serveru. Nevím jestli ho ještě má, ale prodával ho a měl LM po úpravě zápalkování

Další

Obsah fóra / Střelivo / Přebíjení / Lisy, matrice a prachovače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků