-
Rincewind - Pravidelný návštěvník
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- DUF
- Občasný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
- DUF
- Občasný návštěvník
Dekuji za odpoved od alfonsse.
Doufam ze se mi nekdo ozve kdo delal ZP.-v posledi dobe,prece jen 7 let uz je dlouha doba.Rad bych si poridil kurz v tom miste co se potom delaji zkousky.Jeste bych se zeptal alfonsse co si mam predst.pod pojmem naprosto bez problemu?Pokud trosku muzes tak napis jak to probehlo.
Dekuji vsem.
Doufam ze se mi nekdo ozve kdo delal ZP.-v posledi dobe,prece jen 7 let uz je dlouha doba.Rad bych si poridil kurz v tom miste co se potom delaji zkousky.Jeste bych se zeptal alfonsse co si mam predst.pod pojmem naprosto bez problemu?Pokud trosku muzes tak napis jak to probehlo.
Dekuji vsem.
-
libajs - Nový uživatel
-
Iha - Příspěvky: 1466
-
alfonss - Grafoman
DUF: Naprosto bez problémů je prostě naprosto bez problémů
Co se kurzu týče tak velice profesionální přístup, sice jsem už o zbraních něco věděl, ale řekli mi tam jak se chovat při praktické zkoušce, jak přesně manipulovat se zbraní abych nevylítl, na co si dát pozor, na co je komisař háklivej atd...
Vyřídili za mě všechny papíry, nemusel jsem se nikde nahlašovat na policii a žádat o zkoušku, prostě jsem přišel do Gunclubu, řekl jsem že chci zbroják, oni vše zařídili, řekli mi 2 data kdy mám přijít na kurs a datum zkoušky. Po zkoušce jsem dostal osvědčení a bylo vše hotovo.
Jo a to Ačko si určitě udělej, bude tě to stát pětistovku navíc, ale třeba se ti to bude hodit.

Co se kurzu týče tak velice profesionální přístup, sice jsem už o zbraních něco věděl, ale řekli mi tam jak se chovat při praktické zkoušce, jak přesně manipulovat se zbraní abych nevylítl, na co si dát pozor, na co je komisař háklivej atd...
Vyřídili za mě všechny papíry, nemusel jsem se nikde nahlašovat na policii a žádat o zkoušku, prostě jsem přišel do Gunclubu, řekl jsem že chci zbroják, oni vše zařídili, řekli mi 2 data kdy mám přijít na kurs a datum zkoušky. Po zkoušce jsem dostal osvědčení a bylo vše hotovo.
Jo a to Ačko si určitě udělej, bude tě to stát pětistovku navíc, ale třeba se ti to bude hodit.
-
Walt - Příspěvky: 1417
-
alfonss - Grafoman
-
MarK - Moderátor
Sekci Manipulace se zbraní co mám na ZbraneKvalitneCz jsem dělal ve spolupráci s komisařem panem Petrem Kopeckým (respektive to jde prakticky vše od něj, já to jen předělal do webový podoby
), takže myslím, že se tam taky najde dobrý info.
Myslím, že jedna z užitečných věcí je zjistit si, se kterou pistolí se bude provádět zkouška. Aby se člověk nenaučil pětasedmu a pak se třeba nad 83kou nedivil

Myslím, že jedna z užitečných věcí je zjistit si, se kterou pistolí se bude provádět zkouška. Aby se člověk nenaučil pětasedmu a pak se třeba nad 83kou nedivil

- DUF
- Občasný návštěvník
Dekuji vam panove za vsechny odpovedi.Ta skupina A. je asi dobry napad,to se opravdu muze hodit,ale to D.je asi pro mne zbytecne.Ted ale premyslim jestli delat nejakou pripravu a platit za ni skoro 3000 nebo jestli by nestacilo jen par ukazek od majitele ZP.Pokud by se mezi vama nekdo nasel a poradil-ukazal?Myslim ze me v te priprave asi nenauci vic jak kdyz mi to nekdo kdo chodi strilet ukaze co a jak.Mozna se pletu,pokud ano,tak nebudu vymejslet blbosti a samozrejme se objednam na pripravu v Gunclubu,nebo nekde jinde,to uz je jedno. Mam treba kamarada ktery strili,ale ma Glocka a to nema vubec smysl se na neco divat kdyz u zkousek je CZ.
Jeste bych se zeptal:kde se delaji zkousky pro Brno-venkov?Je to jedna strelnice?
Jake zbrane me cekaji pro sk.-A,B,E.
Ted se udajne dava prihlaska v brne na Rybarske?Driv to bylo jinde,je to pravda?
Jeste jednou dik za odpovedi a rady.
Jeste bych se zeptal:kde se delaji zkousky pro Brno-venkov?Je to jedna strelnice?
Jake zbrane me cekaji pro sk.-A,B,E.
Ted se udajne dava prihlaska v brne na Rybarske?Driv to bylo jinde,je to pravda?
Jeste jednou dik za odpovedi a rady.
-
alfonss - Grafoman
Já taky patřím pod Brno-venkov. Dříve bylo okresní ředitelství na Bartošově ulici, asi 3 měsíce už je přestěhovaný na Rybářské, je to kousek od Voroněže...
Já jsem zkoušky dělal v Gunclubu a vyřídili všechno za mě, žádnou přihlášku na policii jsem nepodával...
Pro skupinu A,B,E, bys měl střílet z dlouhé malorážky, brokovnice a pistole.
Já jsem zkoušky dělal v Gunclubu a vyřídili všechno za mě, žádnou přihlášku na policii jsem nepodával...
Pro skupinu A,B,E, bys měl střílet z dlouhé malorážky, brokovnice a pistole.
- DUF
- Občasný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
- DUF
- Občasný návštěvník
Ano to je mi jasne ze vice strelnic dela pripravu na ZP.Dejme tomu ze v Brne to dela pet strelnic,ale na vsech pet nechodi komisar pro Brno-venkov,nebo jo?
Ja myslel ze treba zkousejici pro Brno-venkov chodi na jednu az dve strelnice a pro Brno mesto zas chodi jinej?Tak to neni?
Pokud to tak neni,tak je jedno kde delam kurz,ale stejne budu delat zkousky pro Brno-venkov na tom miste kde delam ten kurz?
Omlouvam se mozna za hloupe otazky,ale chci v tom mit jasno.
Ja myslel ze treba zkousejici pro Brno-venkov chodi na jednu az dve strelnice a pro Brno mesto zas chodi jinej?Tak to neni?
Pokud to tak neni,tak je jedno kde delam kurz,ale stejne budu delat zkousky pro Brno-venkov na tom miste kde delam ten kurz?
Omlouvam se mozna za hloupe otazky,ale chci v tom mit jasno.
-
alfonss - Grafoman
-
MarK - Moderátor
Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / ZP (zkoušky, prodlužování, zánik, ..)