-
Petzold - Moderátor
-
HV - Častý návštěvník
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- Hawkins
- Nový uživatel
- Jirka289
- Nový uživatel
Zkusenosti se zkouskou odborne zpusobilosti - Melnik?
ahoj,
zacal jsem se pripravovat na zkousku odb. zp., zatim se jen ucim otazky
a premyslim o nejakem pripravnem kurzu. Procetl jsem celou diskusi a
docela me potesilo, ze temer vsichni maji pozitivni zkusenosti s prubehem
zkousky. Nemate prosim nekdo konkretni zkusenost se skladanim zkousky
v okrese Melnik? Kde to probiha, predpokladam, ze na strelnici na Chloumku, z ceho se strili pri zadosti o skupinu ABE (konkretne typ zbrane) a hlavne jaky je pristup ze strany komisare? Diky za odpoved.
zacal jsem se pripravovat na zkousku odb. zp., zatim se jen ucim otazky
a premyslim o nejakem pripravnem kurzu. Procetl jsem celou diskusi a
docela me potesilo, ze temer vsichni maji pozitivni zkusenosti s prubehem
zkousky. Nemate prosim nekdo konkretni zkusenost se skladanim zkousky
v okrese Melnik? Kde to probiha, predpokladam, ze na strelnici na Chloumku, z ceho se strili pri zadosti o skupinu ABE (konkretne typ zbrane) a hlavne jaky je pristup ze strany komisare? Diky za odpoved.
-
GMatysek - Pravidelný návštěvník
Program Zbraně07
Hledal jsem pro kamaráda podklady k účení na zkoušky. Rád bych proto všechny varoval před programem Zbrane07 který je nabízen na http://www.dh-soft.cz/
Obsahuje NEAKTUÁLNÍ znění zákonů a tudíž i staré a neplatné soubory testovacích otázek!!!
Obsahuje NEAKTUÁLNÍ znění zákonů a tudíž i staré a neplatné soubory testovacích otázek!!!
- kosmik
- Nový uživatel
zkouška odborné způsobilosti Trutnov
Zdravím,
tak jsem se konečně stal držitelem dokladu o odborné způsobilosti. Zkoušku jsem dělal v Trutnově, zkušební komisař Ing. Matějka. Z 9 přihlášených se nás dostavilo jenom 7. U testů odpadli 2 uchazeči, další při manipulaci se zbraněmi a poslední neuspěl na střelbě. Nevím jaké je běžné procento odpadlíků, ale pouze 3 úspěšní mi příjdou málo. Testy jsem zvládl na 79 - děkuji MarKovi
. Měl jsem skupiny ABE, zbraně CZ-75 a malorážka (střelba i manipulace). Cena za zkoušku byla 800 Kč. Komisař byl průměrně přísný, nebylo nás moc tak byl i celkem důkladný. Při této zkoušce je to ale asi dobře. Na druhou stranu byl celkem férový. Pistole měla schovaný náboj v komoře (nečekal jsem to a při kontrole před rozebíráním jsem musel lovit náboj pod stolem
). Když komisař viděl, že mi rozborka jde od ruky při sundávání závěru řekl ať zbraň složím, že je spokojený. Střelba probíhala 3 nástřelné a 5 ostrých. Cčkaři museli střílet i z brokovnice. Bohužel i na střelbě jeden uchazeč neuspěl, měl jen jeden zásah, takže asi pracovaly nervy. Teď už jen doufám, že policie si pospíší a nebudu muset čekat celý měsíc.
tak jsem se konečně stal držitelem dokladu o odborné způsobilosti. Zkoušku jsem dělal v Trutnově, zkušební komisař Ing. Matějka. Z 9 přihlášených se nás dostavilo jenom 7. U testů odpadli 2 uchazeči, další při manipulaci se zbraněmi a poslední neuspěl na střelbě. Nevím jaké je běžné procento odpadlíků, ale pouze 3 úspěšní mi příjdou málo. Testy jsem zvládl na 79 - děkuji MarKovi

-
Monika - Nový uživatel
zbranekvalitne.cz
Díky MarKovi a jeho stránkám jsem 30.09. konečně absolvovala zkoušku odborné způsobilosti
Ještě jednou díky za stránky
A díky všem, kteří se mnou měli trpělivost a odpovídali na mé, pro ně zřejmě stupidní, dotazy 

-
EL PANELL - Častý návštěvník
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
MarK - Moderátor
-
Monika - Nový uživatel
-
Monika - Nový uživatel
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
MarK - Moderátor
Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / ZP (zkoušky, prodlužování, zánik, ..)