-
Biggles - Častý návštěvník
Re: Zasobniky k AR 15 a klonum
PMAG2gen, Lancer, USGI, a desetirannej PMAG bez zaváhání v LE6940. Ještě mám v plánu jen tak pro zajímavost splašit HK zásobník, jinak další pokusy už nemám v plánu. Zásobníků mám relativně zásobu...
-
flame - Pravidelný návštěvník
- Tomak
- Občasný návštěvník
V neděli jsem měl na střelnici nějak moc závad. Požádal bych o vyjádření, případně radu. Z plastových zásobníků vše bez problémů. Vlastní střelivo. Odzkoušeno v již dostatečném množství myslím na treninku i závodech. Ale z plechových z Brownells zn.Brownells po výměně podavače za Magpul hotový peklo. Je možný, že z takovýho levnýho plecháče to blbne? S původním podavačem to nebylo stopro, ale byla jedna dvě závady za cca 500 ran. Proto jsem tam dal ty Magpul a čekal bezvadnou funkci. Jenže je to o dost horší. Na zásobník 2 závady. Pokaždý stejný. Skřípnutej náboj naštorc. Odřenej od závěru. Takže zásobník ven a výhozním okýnkem byl vidět ten skřípnutej náboj. Někdy pátej, někdy desátej, někdy při mířence, někdy při rychlý palbě. Předpokládám, že ty Magpul podavače by měly bejt v cajku, takže na vině bude levnej plech? Nic proti tréninku odstraňování závad, ale tohle už mi trochu kazilo den...dík za postřehy.
- v.k.
- Občasný návštěvník
Tomak> tak evidentne s tim plechacem je neco spatne kdyz stavkoval i s original podavacem. Mozna prilisna vule telo-podavac? Kdyz je zasobnik typu USGI spravne vyrobeny, tak je stejne spolehlivy jako PMAG, pokud ne jeste vic. Nepamatuju si ze by mi za poslednich par let kdy selhal.
- Tomak
- Občasný návštěvník
Paradoxně o vůli tělo - podavač může být řeč s tím podavačem původním. Byl to ten, co se může převrátit. Ten vůli měl. Ten Magpul, co je tam teď vůli skoro nemá. Zkusím je zas prohodit a uvidím. Nemaže se třeba ten podavač při výměně? Nebo vnitřek zásobníku? Nastrileno maj celkem málo, aby měly unavenou pruzinu.
- v.k.
- Občasný návštěvník
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony AR