Uživatelský avatar
sided
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1832
Registrován: 12.05.2008 17:38
Bydliště: okolo komína

18.02.2012 1:21

Re: Zanechání zbraně v bytě s osobou blízkou

Shiva píše:Myslim si ze normalni reseni je aby si partnerka udelala ZP.


Když už citujem :)

Uživatelský avatar
wolf
 
Příspěvky: 698
Registrován: 16.04.2008 0:06
Bydliště: Frydek-Mistek

18.02.2012 11:55

Re: Zanechání zbraně v bytě s osobou blízkou

No ja kdyz mel prvni a druhou zbran, tak jsme si poridil trezorek z baumaxu za cca 1500kc a do neho jsem tyto zbrane strkal i kdyz nemam deti a ziji pouze s pritelkyni. Naboje byly ve skrini. Po zakoupeni treti zbrane jsem si poridil trezor kde mohu ukladat zbrane co mne vysel na cca 5000-6000kc a do nej ted zbrane ukladam. Pokud jsem doma, muj nornik lezi vzdy na stole na svem miste a na ocich, pokud odchazim tak jde vzdy se mnou, pokud jdu do hospody, tak automaticky putoje do jednoho ze dvou trezoru a vubec nad tim neuvazuji. Pritelkyne ma doma na obranu sadu kuchynskych nozu :) hromadu mych nozu co lezi po celem byte, dale potom teleskop, peprovy sprej a vrhaci noze :D na zaver mohu uvest ze u dveri visi na vesaku boxer a velka nerezova lzice na boty :)

Bradek Džon
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 782
Registrován: 05.01.2011 10:11
Bydliště: Karlovarský kraj

18.02.2012 15:29

Re: Zanechání zbraně v bytě s osobou blízkou

pod tohle bych se klidně mohl podepsat :wink:

Uživatelský avatar
Zdeněk G
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 98
Registrován: 12.10.2009 8:48
Bydliště: Vyškov, Ústí nad Labem

20.02.2012 10:20

Re: Zanechání zbraně v bytě s osobou blízkou

Jak že to bylo v Lid vs. Larry Flint? Názor je jako díra do prdele, každý má nějakej.

Nic proti názoru, pokud je podložen nějakou nadstandartní znalostí problematiky (např. názor jericha ohledně psychotestů nebo foxe ohledně právní problematiky). Naopak jsem za ně rád. Nic proti těm, kteří si myslí že je ta debata k ničemu. Pak ale nechápu proč mají potřebu do tohoto vlákna lézt, vyjadřovat se.

To že se mezi střeleckou veřejností najdou extrémy od "Zbraně a náboje se volně bez ladu a skladu válí po bytě" až po "Zbraň jedině v úschově ve zbrojnici, do domu v žádném případě" mi je jasný. Nevidím tu až tak problém v tom pokud někdo napíše i jak to řeší on, alespoň si člověk udělá představu, jestli se hodně vymyká od normy.

Hlavně mě ale zajímá, jestli někdo nemá informace o tom, jestli někdy byl podobnej problém řešen policií, soudy, jak to dopadlo. Byť nemáme precedenční právo, jistou vypovídací hodnotu to má.


Pokud nás chce někdo o něčem poučovat, prosím je nechť si založí vlákno "Drbeme ty kteří diskutují o tom co se nám nelíbí" a exibují se tam a neobtěžují zde. Děkuji.

Pokud se to už řešilo, promiňte že to znova vytahuju. Nějaký pátek sem už sice chodím, fórum mám projitý, ale každý doufám chápe, že za ty roky je tu toho tolik, že normální člověk to prostě nemá šanci projít dokonale... a často nemá chuť, neboť mnozí tady zaplácají skoro každé vlákno žvásty o tom že už se to jednou řešilo, případně nějakou nicneříkající obecnou pravdou. Každopádně kdyby jej někdo našel a přilinkoval, bylo by to fajn. Když už tu byla řeč o facebooku, výbornej nápad byl tlačítko "like". Kdyby bylo i tu ušetřili bychom se možná příspěvků jako ten předchozí bradkův.

Uživatelský avatar
Anorektik
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 476
Registrován: 29.09.2006 15:01
Bydliště: Vedle sousedů

20.02.2012 17:50

Re: Zanechání zbraně v bytě s osobou blízkou


Předchozí

Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků