Uživatelský avatar
Petzold
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 11.12.2006 18:40
Bydliště: Sudetenland

09.10.2008 20:47

jedna citace debaty na icq:

<slecna_s_B> no a mas nejaky zvířatko doma?
<Mr> jo hada
<slecna_s_B> a co za druh?
<Mr> anakonda
<slecna_s_B> jé... a jak je velka už?
<Mr> no asi tak 0,5 metru
<slecna_s_B> a poroste jeste?
<Mr> no doufam ze uz ne
<slecna_s_B> vem ji příště s sebou
<Mr> no problemo
<slecna_s_B> a jak se jmenuje?
<Mr> penetrator
<slecna_s_B> co to je?
<Mr> no jeji jmeno
<slecna_s_B> a jak ji říkas zkracene?
<Mr> hade
<slecna_s_B> no ale takhle ji neříkas... jak dlouho ji mas?
<Mr> od narozeni
<slecna_s_B> kolik ji je?
<Mr> no to newim kolik je to na hadi
<slecna_s_B> aha ... to se o ni nemusíš tak starat ne? hadi nejsou naročny...
<Mr> no kazdej den ji koupu, aby nebyla jak prase
<slecna_s_B> cože?
<Mr> no to si myslis ze ji nebudu koupat?
<slecna_s_B> no ne tak často... a kouše?
<Mr> ne
<slecna_s_B> hej určite ji příště vem... si s ní budu hrat...
<Mr> jo neboj sme nerozlucna dvojka
<slecna_s_B> miule si ji tam nemel...
<Mr> ale jo akorad sem ji neukazoval
<slecna_s_B> no jen jestli...
<Mr> no fakt
<slecna_s_B> no tak tenhle rok ji vezmes hezky mezi nas...
<Mr> to nevim ona se stydi
<slecna_s_B> jo nepovídej...
<Mr> jj
<slecna_s_B> přede mnou se stydet nebude...
<Mr> no ve dvou se nestydi ale ve vice lidech jeste jo
<slecna_s_B> aha.. tak ja s ní budu sama
<Mr> no to mozna bude blahem bez sebe kdyz ji budes hladit
<slecna_s_B> jo?
<Mr> no ja myslim ze urcite
<slecna_s_B> ale na ní nepoznas když se jí neco líbí ne?
<Mr> ale jo poznas je takova jakoby strnula a nafoukne se
<slecna_s_B> nafoukne se?
<Mr> no trosinku
<slecna_s_B> boože... to si nedokažu představit
<Mr> ja myslim ze jo
<slecna_s_B> sem nevedela že si takhle ulítlej na hady

Uživatelský avatar
DaVca
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 206
Registrován: 10.04.2008 16:19
Bydliště: Praha

09.10.2008 21:11

http://tonik.webz.cz/vs-vtipy/matematika.php
Matematicke vtipy, nektere jsou opravdu vyborne :D

Uživatelský avatar
Babyman
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 475
Registrován: 23.08.2006 21:06

10.10.2008 8:09

Pak jsou tam ještě informatický a matfyzácký. To přečtete naposezení. :D

nekromancer
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1918
Registrován: 26.04.2004 9:26

10.10.2008 9:24

jomekabi píše:
nekromancer píše:
Tiger píše:A pritom je to Beretta :-)


Nemluvě o tom, že jestli belgáni něco uměj, jsou to vedle čokolády právě bouchačky.

Dobre, tak teda polopate: nebyl to obrazek presne teto pistole, ale nejake pistole s hlavni dozadu. A nebyl to for zamereny na kvalitu belgickych pistoli, ale na inteligenci Belgicanu. :roll: :roll: :roll:


Ale dyť my víme :-) Nemůžu než odkázat na ten fór s měřením rychlosti v UK - fakticky chybnej fór úplně ztrácí pointu, i když je jinak brilantní.

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1815
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

10.10.2008 9:27

nekro: nesmis to prehanet, mne osobne treba to mereni rychlosti v UK pobavilo a bylo mi uplne jedno, ze je to fakticky spatne - ale ja jsem divnej, to je fakt :lol:

Uživatelský avatar
hetzer
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 657
Registrován: 19.12.2006 15:37
Bydliště: Prostějov

10.10.2008 11:15

Bylo nebylo. Na jednom definičním oboru byl definován mocný logaritmus, který měl za dceru krásnou funkci. Sinus x, jak se jeho dcera jmenovala byla skutečně nádherná. Její ladná křivka byla zvýrazněna absolutní hodnotou, kterou si ráda oblékala, půvab jí dodávala i velká frekvence a krásná amplituda na sympaticky souměrném oboru hodnot. Při úsměvu roztomile špulila periodu a nevadil ani její mírný cosinovitý předkus.
Funkce na celém definičním oboru žily spokojeně a mocný logaritmus všechny uznávaly jako svého pána a vládce. Ale jednoho dne se blízko logaritmického pravítka, kde král sídlil, usadila hrozná derivace. Terorizovala pravé i levé okolí a derivovala vše co jí přišlo do cesty, až všude kolem ležely jen samé nuly. Jednou vzkázala králi:"Za týden zderivuji tvoji dceru". I bylo mnoho smutku v prstencovém okolí, až král rozhodl:"Sinusoidu a půl definičního oboru dostane ten, kdo nás zbaví té hrozné derivace."
Zpočátku se hlásilo mnoho funkcí, které se chtěly s nepřítelem utkat. Ale dny ubíhaly, a po derivaci vždy zůstávaly jen nuly. Statečné složené funkce metaly po derivaci své parametry,kvadratické funkce chtěly v boji využít parabolický tvar svých grafů, ale všichni podlehli. S úspěchem se nesetkal ani exponenciální rytíř, který se sice domníval, že je pro derivaci neporazitelný, ale ta jej chladnokrevně zderivovala při základu y. O nabídce krále se dozvěděl i šlechtic Arcus von Sinus. Byl moudřejší než všichni ostaní, a proto se nevydal přímo do boje, ale nejdříve vyhledal starý moudrý integrál, který měl v boji s derivacemi velké zkušenosti. "Dobře jsi udělal, že jsi za mnou přišel," řekl mu integrál."Dám ti tři dary, které ti v boji pomohou. První je exponenciální štít. Je tvořen složenými exponenciálními funkcemi s různými proměnnými, a proto je velmi těžké jej zderivovat. Můj druhý dar je tento integrační meč. Je to jediná zbraň, která je schopna derivaci porazit. Třetím darem je tento cyklometrický amulet. Bude ti stále připomínat abys při integraci nikdy nezapomněl přičíst konstantu. A teď jdi a determinant tě provázej."
A přišel den, kdy měla být zderivována krásná princezna Sin x. Doprovázena lehkými lineárními funkcemi kráčela princezna k doupěti strašlivé derivace. V tom se přiřítil Arcus von Sinus na ohnivé limitě a zvolal:"Nic se neboj krásná Pann...(?)...funkce. Jsem tu abych tě zachránil" a pobídl svou limitu ke cvalu. V tom už vylézá derivace ze svého doupěte. Zahlédla bojovníka a vrhá se na něj. Arcus však nečeká a útočí svým integračním mečem, exponenciálním štítem kryje kažý pokus o derivaci. Všude kolem odletují zkrvavené parciální zlomky a po zemi se bezvládně povalují vnitřní funkce. Konečně se i derivace sesunula na zem. "A je to." zaradoval se von Sinus. V tom se mu ale v exponenciálním štítu zjevil starý moudrý integrál se zrzavým plnovousem:"Moment princi. Druhá derivace ti nic neříká ?" A skutečně. Z doupěte už leze druhá derivace a sápe se na rytíře. A zase boj, zase zlomky a elementární funkce všude kolem. Ale nakonec byl princ i s druhou derivací hotov. Pak nahlédl do skript. "Ne, třetí derivace už skutečně neexistuje," oddechl si. A už se k němu ženou šťastné funkce a oslavují vítězství nad derivací.
I starý mocný logaritmus přišel a děkoval. Pak se zeptal Arcuse, jak se s ním vyrovná. " Jsem chrabrý funkční předpis a šlechtic Arcus von Sinus. Dejte mi svoji dceru, krásnou Sin x a budu spokojen. Dostal tedy princeznu a měli spolu krásnou konstantu.


Reklama

Uživatelský avatar
hetzer
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 657
Registrován: 19.12.2006 15:37
Bydliště: Prostějov

10.10.2008 11:15

Bylo nebylo. V jednom lineárním prostoru nad tělesem reálných čísel vznikla náboženská soustava matic tajného řádu n uctívající charakteristický polynom Fí. Maticí představenou této sekty byla sama Adjungovaná. Ta záviděla království mocného Logaritmu, že si skoro všechny funkce spokojeně konvergují, a tak se rozhodla, že království zničí.

Pamětliva legendy o porážce kruté Derivace věděla, že musí nejprve zneškodnit Integrál. Ale jak? Začala si pročesávat algebraické doplňky a vtom jí bleskla diagonálou spásná myšlenka. "Sestry", promluvila vzrušením tak hlasitě, že některé matice leknutím provedly i 3 elementární úpravy najednou, "musíme se zmocnit krásné Konstanty, dcery prince Arcus von Sina a princezny Sin(x). Vyšleme proměnnou Xí, která vláká Konstantu do nekonečně-dimenzionálního prostoru!"

Adjungovaná matice by se nejradši Hermitovsky transponovala jakou měla dobrou náladu. Počítala s tím, že jí pomohou dvojčata Nekonečnovi. Ty nikdo od sebe nerozeznal; však se lišila jenom mateřským znamínkem. Navíc bratři Nekonečnovi nikdy králi neodpustili, že je prohlásil za nevlastní a vyhnal za devatero prvočísel, až na samé konce reálné osy. Adjungovaná matice dala přivést homogenní soustavu lineárních algebraických rovnic a poručila jí, aby se vyřešila. Když po chvíli vyšla proměnná Xí, nechala jí Adjungovaná blížit k Plus Nekonečnu, které jí ukázalo cestu ke Konstantě.

Mezitím si malá Konstanta nic netušíc nevinně hrála se svou kamarádkou exponenciální funkcí na divergovanou, když tu najednou spatřila proměnnou Xí. "Že si mě nepřičteš!", zavolala proměnná Xí (sčítání byla nejzamilovanějsí operace Konstanty). Důvěřivá Konstanta si Xí přičítala a přičítala, až se ocitla v okolí Nekonečna a propadla se do nekonečně-dimenzionálního prostoru. "Cha, chá", rozléhal se ďábelský smích Adjungované matice lineárním prostorem, "teď zničíme Integrál!" Když se princ Arcus dozvěděl, co se stalo, šel se poradit s Integrálem jako posledně. "Adjungovaná matice vězní Konstantu", stěžoval si plačky Arcus, "nemohl by ses pokusit ji vysvobodit?" "Určitě," odpověděl Určitý Integrál a vydal se na cestu. Jenže když se pokusil Konstantu zaintegrovat zpátky -ouha!- v nekonečně-dimenzionálním prostoru neměl žádné meze, a tak integroval a integroval, ale vycházely mu samé nesmysly.

Zmizením Určitého Integrálu a Konstanty však v království nastala nerovnováha: ze zatuchlých diferenciálních rovnic začaly vylézat parciální derivace a vypukla válka. Lomené funkce propichovaly svými extrémy exponenciální a mocniné nepřátele, citlivé cyklometrické fňukny totálně zblbly a začaly si vyměňovat obory hodnot, hyperbola podplatila limitu a dodefinovala se v 0, odmocniny ze zoufalství zkoušely odmocnit záporná čísla a proradná parabola emigrovala do množiny komplexních čísel. Číslu e se všichni posmívali, že je iracionální, a tak zaútočilo rovnou na krále Logaritma. Ten v roztžitosti zapomněl, že je Uroze... ehm, Přirozený a nebohé číslo e logaritmoval, až z něj zbyla 1. Tohoto zmatku využila Jordanova matice a svým kanonickým tvarem ostřelovala počátek reálné osy.

Už už to vypadalo na zánik království, ale pak naštěstí přišla záchrana. Arcusova teta Věta se na to nemohla dál dívat a vydala se za Důkazem, který zrovna koketoval se sličnou Matematickou Indukcí. Popadla ho za implikaci, hrozivě se na něj podívala a pravila: "Nechť je na celé reálné ose všechno v pořádku!" Důkaz výrok dokázal, a je to.

Uživatelský avatar
BARRY
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2049
Registrován: 13.02.2004 19:47
Bydliště: Český Ráj

10.10.2008 21:14

Něco od sousedů:

Viete prečo vši nesvietia?
Lebo rómske osady by vyzerali ako Los Angeles!!!

Viete, čo je najväčší paranormálny jav?
- Róm študujúci popri zamestnaní!

Uživatelský avatar
jomekabi
 
Příspěvky: 2011
Registrován: 03.09.2007 19:28
Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz

13.10.2008 1:34

Uz jenom to, kdyz Rom ma zamestnani, hranici se zazrakem.

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1815
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

13.10.2008 12:00


open
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 711
Registrován: 30.12.2006 11:09

13.10.2008 20:52

Dnes sem zaslechl:
Co to je když slyšíš bum,bum,bum?
To se kočkují sociální demokrati.

Uživatelský avatar
MiRaS
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1269
Registrován: 22.04.2008 22:34
Bydliště: Vysočina

13.10.2008 21:13

Jak umíš anglicky?

Umíš anglicky? Přelož následující:

Come shall then well bload?
Then well bload shell when blaight!
Blaight yatchman.

.
.
.
.
.
.
.
.

Překlad:
Kam šel ten velbloud?
Ten velbloud šel ven blejt!
Blejt ječmen.


Pokud se Ti to nezdá, přečti si anglický text nahlas...

Uživatelský avatar
martin.9mm
Sponzor serveru
Sponzor serveru
 
Příspěvky: 770
Registrován: 07.03.2007 16:56
Bydliště: Olomouc

14.10.2008 15:54

<A HREF="http://www.novinky.cz/clanek/151916-nemec-omylem-prodal-luxusni-jachtu-za-620-korun.html">Na prodej byla luxusní jachta za 620korun</A> :lol:

nekromancer
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1918
Registrován: 26.04.2004 9:26

14.10.2008 16:33

Jojo, takhle maník na iKupu prodal půl roku jetýho mergla MLko za 49 tisíc.

Uživatelský avatar
kibicz
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 554
Registrován: 25.04.2008 18:23
Bydliště: Cajzlograd

14.10.2008 20:50

The pilot was sitting in his seat and pulled out a .38 revolver. He placed it on top of the instrument panel, and then asked the navigator, "Do you know what I use this for?"
The navigator replied timidly, "No, what's it for?" The pilot responded, "I use this on navigators who get me lost!"
The navigator proceeded to pull out a .45 and place it on his chart table. The pilot asked, "What's that for?"
"To be honest sir," the navigator replied, "I'll know we're lost before you will."

snadná angličtina tak procvičujte;)

btw: Miras: jseš si jistej tím, jak se čte "Then" a "yatchman"? obzvlášť výslovnost slova yacht prokazuje, že angličtina používá obrázkové písmo..

Uživatelský avatar
ufo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 4035
Registrován: 05.07.2006 14:16
Bydliště: Brno www.maxrounds.com

14.10.2008 22:33

kibicz píše:The pilot was sitting in his seat and pulled out a .38 revolver. He placed it on top of the instrument panel, and then asked the navigator, "Do you know what I use this for?"
The navigator replied timidly, "No, what's it for?" The pilot responded, "I use this on navigators who get me lost!"
The navigator proceeded to pull out a .45 and place it on his chart table. The pilot asked, "What's that for?"
"To be honest sir," the navigator replied, "I'll know we're lost before you will."

snadná angličtina tak procvičujte;)

btw: Miras: jseš si jistej tím, jak se čte "Then" a "yatchman"? obzvlášť výslovnost slova yacht prokazuje, že angličtina používá obrázkové písmo..



Snad to trefim i pro neanglictinare:
Pilot sedic na sedadle vytahne .38 revolver. Polozi ho na panel a pta se navigatora - Vis na co to je?
Navigator si da na cas a odpovida, ze nevi.
Pilot - Na navigatora, kdyz se ztratime...
Navigator s klidem vytahne .45 a polozi na stolek s mapami.
Pilot - A to je na co?
Budme uprimni pane, odpovida. To ze jsme se ztratili vim driv nez vy. :D

Steiner
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 998
Registrován: 12.01.2007 10:45
Bydliště: Brno

14.10.2008 22:40

ufo: ... budu vědět dřív než vy. ;-) ale jinak je to přesný

Uživatelský avatar
Walt
 
Příspěvky: 1413
Registrován: 20.01.2004 14:30
Bydliště: Králův Dvůr

15.10.2008 10:13


Steiner
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 998
Registrován: 12.01.2007 10:45
Bydliště: Brno

15.10.2008 11:05

Chlap měl hemoroidy a byl na vyšetření u doktora.

Večer v hospodě se ho kamarádi ptají, jak probíhalo vyšetření.

On povídá:

"No, chytil mě zezadu levou rukou za levé rameno a ukazovák pravé ruky mi strčil do zadku...

Ne, ne, počkejte, pravou rukou mě chytil zezadu za pravé rameno a do zadku mi strčil ukazovák levé ruky...

Ne, ne, počkejte, oběma rukama mě chytil za ramena a ....... TO JE HAJZL !!!"

Uživatelský avatar
urquell
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 296
Registrován: 29.10.2007 17:02
Bydliště: Západní Čechy

15.10.2008 12:59

Obrázek

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků