mcrea
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 77
Registrován: 19.07.2009 23:05

06.05.2013 19:49

Re: Více zbraní neznamená více bezpečí...

Lidi, proboha, co tady řešíte? Tu padesátikorunu jsem si vydělal, je moje a já bych měl mít právo se rozhodnout co s ní udělám. Jestli ji použiju na jídlo, benzín, já nevím boty pro děcka nebo ji třeba pro zábavu hodím do moře. Tohle je na rozhodnutí každého. A nikdo na světě nemá právo, morální ani žádné jiné, mi ji vzít. Pokud přijde a požádá mě, je na mém rozhodnutí, jestli mu ji dám, nebo mu ještě přidám, nebo nedostane nic. A v okamžiku kdy se rozhodne mě neptat, mám právo použít jakýkoliv prostředek abych mu v tom zabránil. Neříkám mu na místě ustřelit hlavu, ale pokud má hrozba, nebo varování nestačí mám právo(morální) se bránit. A zákon, který mi to upírá je špatný a my voliči bychom to měli změnit. Pokud někdo má potřebu v tomhle případě ustoupit a vzdát se obrany, prosím, je to jeho právo, ale já se bránit chci. Chci chránit svou ženu, děti, majetek. Nechci se dívat jak mi znásilňují ženu nebo dceru, nebo jak mi (opakovaně) vykrádají novostavbu domku. A aby policista mi "na rovinu" řekl, že určitě pachatele nenajdou? To tedy ne přátelé, to je špatně.

Uživatelský avatar
xmenm05
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 355
Registrován: 23.06.2008 16:00
Bydliště: Olomoucko

13.05.2013 10:06

Re: Více zbraní neznamená více bezpečí...

Pokud jsem přišel domů a vidím zloděje, jak utíká s kusem chleba, na zbraň to rozhodně není ...
A co na ulici, když zařve "Naval pade!" ruce má prázdné, vazba to žádná není ... Zastaví se u té padesátikoruny nebo to budou i hodinky? A bude to stačit nebo na závěr vytáhne nůž? A co nůž, co když jenom šikovně praští? (http://www.google.cz/#hl=cs&sclient=psy ... 80&bih=963)

Vzpomenete si ještě, jak zemřel kytarista tří sester? Za kolik to tenkrát bylo, tisícovka?

PaF
 
Příspěvky: 1519
Registrován: 30.01.2007 21:54
Bydliště: Brno

13.05.2013 15:49

Re: Více zbraní neznamená více bezpečí...

Minuly tyden se na mne v Praze před hlavnim nadrazim sapal jeden typek, ze prej mam urcite padesátku nazbyt... Mel jsem. Ale nedal... odrazil jsem ho rukou, a pridal do kroku. Nebyl sam, bylo jich asi pet rozvalenych na lavicce a v trave. Pohled přes rameno a ruka na pazbe pistole (na nejaky utek uz nemam kondici). Ten pocit zeleza na boku byl dulezity pro udrzeni klidu. Nic vic... Ale o tenhle pocit sucha a jistoty mne nemá kdo co pripravovat...

Znate to na hlavnaku, policajtu se tam mota fura, ale ze by resili tyhle vyzirky, ani napad. btw, ten somrak byl chlap v kondici, cca 35 let. Pro takove mam na zahrade furu práce, volnou pajsku ale ani jednu :evil:

Předchozí

Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků