-
nounejm - Pravidelný návštěvník
Mozna by to chtelo znat i puvodni (pripadne anglicky) nazev, aby se clovek mohl lepe orientovat - treba "Nepritel pod nami" mi nic nerika...
Btw ted me tak napada - videl nekdo Bat*21 s Genem Hackmanem o sestrelenem pilotovi pruzkumneho letadla ve Vietnamu? Myslim, ze se mi to "tehdy" libilo, ale to je dobrych 10 let zpatky. Asi bych to rad videl znova a pripadne upravil svuj nazor...
Btw ted me tak napada - videl nekdo Bat*21 s Genem Hackmanem o sestrelenem pilotovi pruzkumneho letadla ve Vietnamu? Myslim, ze se mi to "tehdy" libilo, ale to je dobrych 10 let zpatky. Asi bych to rad videl znova a pripadne upravil svuj nazor...

-
Phantom - Častý návštěvník
-
EL PANELL - Častý návštěvník
Pro mne je No.1 "DAS BOOT". Ale za to může asi moje ponorková úchylka, kterou jsem získal cca. v 10ti letech při čtení 20000 mil pod mořem
Takže všechny kde jsou lodě, ponorky a moře. Ale ty ostatní jsou taky dobrý, třeba o pilotech
, nebo tankistech (a psovi
).....
A nejraději mám stejně dokumenty, proto většinou čumím v neděli ráno na tv prima.

Takže všechny kde jsou lodě, ponorky a moře. Ale ty ostatní jsou taky dobrý, třeba o pilotech

A nejraději mám stejně dokumenty, proto většinou čumím v neděli ráno na tv prima.
- vito
- Častý návštěvník
Re.:
BAT 21 je moc dobrý i teď. Gene Hackmana mám rád a v tomhle filmu perlí. Postarší plukovník, více méně inkoustová myš ve vietnamském týlu, moc dobré.
-
-
Phantom - Častý návštěvník
nounejm: Začni touhle prezentací na National Geographic.
Pak kapitolka na Wikipedia
Článek na Moscow News o veliteli reaktorového úseku - Moscow News
V tomhle dokumentu jsou popsány havárie snad všech jádrem poháněných plavidel. Ohledně K-19 je tam zajímavá zmínka, že kontaminované části trupu a reaktory včetně paliva Rusové prostě vyhodili u Nové Země do moře!
A tak dál, Google pomůže ...
Pak kapitolka na Wikipedia
Článek na Moscow News o veliteli reaktorového úseku - Moscow News
V tomhle dokumentu jsou popsány havárie snad všech jádrem poháněných plavidel. Ohledně K-19 je tam zajímavá zmínka, že kontaminované části trupu a reaktory včetně paliva Rusové prostě vyhodili u Nové Země do moře!
A tak dál, Google pomůže ...

-
- Marthy
- Pravidelný návštěvník
-
DK - Pravidelný návštěvník
- vito
- Častý návštěvník
Re.:
Já bych priority trochu přeházel, nicméně s obsahem se ztotožňuji. V mojí videotéce jsou to pravidelně frekventované filmy.
- oupi
- Častý návštěvník
- nekromancer
- Častý návštěvník
-
RMP - Častý návštěvník
Zítra večer (tj. pátek 25.května) vám doporučuji film "Životní zkouška". Není to zcela 100% válečný film, ale podle mého názoru docela realisticky vykresluje svět kavkazských banditů (imposantní úvodní scéna), jihoamerických guerillových bojůvek a především kontraktorů z privátních agentur.
Hlavní hrdina (hraje Russel Crowe, např. "Gladiator") je vyjednavačem z právě takové firmy, a jeho úkolem je osvobodit amerického inženýra z rukou únosců.
Děj vám předem neprozradím, ale mohu říci, že vyjednávání v obchodní rovině nedopadnou zcela úspěšně, a tak ve vedlejších rolích uvidíte např. kulomet, minu Claymore a další populární hrdiny :o)
Hlavní hrdina (hraje Russel Crowe, např. "Gladiator") je vyjednavačem z právě takové firmy, a jeho úkolem je osvobodit amerického inženýra z rukou únosců.
Děj vám předem neprozradím, ale mohu říci, že vyjednávání v obchodní rovině nedopadnou zcela úspěšně, a tak ve vedlejších rolích uvidíte např. kulomet, minu Claymore a další populární hrdiny :o)
-
ufo - Moderátor
-
raddym - Občasný návštěvník
-
Petzold - Moderátor
-
raddym - Občasný návštěvník
poraďte: "Blood Diamond" a "The Last King of Scotland", viděli ste? stojí to za shlídnutí? nejsou to sice "pure" válečný filmy, ale trochu to souvisí.
Eastwoodovky: "Letters from Iwo Jima" a "Flag of Our Fathers", jaký to je?
"Home of the Brave" je to americkej sentimentální patos, nebo na to má cenu kouknout?
jinak si uděluju černej puntík, že sem eště neviděl korejský "Pouta války" (i když už je mám nahraný) a ten ruskej, jehož název si nepamatuju
Eastwoodovky: "Letters from Iwo Jima" a "Flag of Our Fathers", jaký to je?
"Home of the Brave" je to americkej sentimentální patos, nebo na to má cenu kouknout?
jinak si uděluju černej puntík, že sem eště neviděl korejský "Pouta války" (i když už je mám nahraný) a ten ruskej, jehož název si nepamatuju

- sledger
- Nový uživatel
-
RMP - Častý návštěvník
-
Jimi - Moderátor
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA