-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
Tak jsem se taky vrátil z krámu... Atentát, Švejk, všechny řady Červeného trpaslíka,...
Předtím jsem byl u Brymové a dnes musím jejich přívětivost moc pochválit (offt: přesné datum stěhování stále neznají, prý se to zpozdilo kvůli nějakému papírování), ale to bylo možná proto, že jsem tam kromě mě a sinciťáka prakticky nikdo nebyl
Ale k věci - zrovna se probírali nějakými DVD a navedli mě na jeden DVD obchod v dlouhé (přesněji v průchodu Divadla v Dlouhé) - jmenuje se to King DVD a kromě spousty těchto "papírových" DVD tam mají i levná "plastová" DVD. Celkem příjemná obsluha, i občerstvení mi nabídl

Předtím jsem byl u Brymové a dnes musím jejich přívětivost moc pochválit (offt: přesné datum stěhování stále neznají, prý se to zpozdilo kvůli nějakému papírování), ale to bylo možná proto, že jsem tam kromě mě a sinciťáka prakticky nikdo nebyl

Ale k věci - zrovna se probírali nějakými DVD a navedli mě na jeden DVD obchod v dlouhé (přesněji v průchodu Divadla v Dlouhé) - jmenuje se to King DVD a kromě spousty těchto "papírových" DVD tam mají i levná "plastová" DVD. Celkem příjemná obsluha, i občerstvení mi nabídl

- nekromancer
- Častý návštěvník
-
karotka - Příspěvky: 62
-
admix - Příspěvky: 1815
Mark: To mas dobry, kdyz jsem tam prisel v utery ja, tak hned za mnou se tam nejdriv nahrnulo pet anglanu, ktery tam meli celisti az na zem a slysel jsem akorat vykriky typu "WTF GUNS!", a hned potom malej nemeckej harant s dedou, kterej furt vykrikoval "RAMBO RAMBO" a ukazoval na noze
Prodavacka vypadala apaticky a ja si rikal, ze to stehovani neni tak blbej napad
))

- SINCITYMAN
- Moderátor
-
Nevim, rekl bych, ze budou mit asi relativne velkou zakaznickou zakladnu, minimalne ja byl spokojenej a kdyz nepocitam trasu plzen-praha, tak to mam i celkem dostupny
Nehlede na to, ze volne prodejny veci posilaj snad i postou
EDIT: Jaj, no jo
/me hides

EDIT: Jaj, no jo

Naposledy upravil admix dne 24.07.2008 21:34, celkově upraveno 1
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
MarK - Moderátor
Tak jsem konečně shlédl Skake Hands With The Devil a musím říct, že docela hluboký zážitek. Opět se ukazuje neschopnost UN
Skoro mám pocit, že mnohé argumentům otevřené pacifisty by to mohlo nahlodat, že zbraně nejsou tak bez výjimky zlé a špatné.
už jen to, jak tam jedna matka vyčítá dallairovi, jaktože nemá dostatek zbraní, že potřebují pomoc a ochranu...
každopádně chudák chlap... dobrým skutkům jsou vždycky házeny klacky pod nohy

Skoro mám pocit, že mnohé argumentům otevřené pacifisty by to mohlo nahlodat, že zbraně nejsou tak bez výjimky zlé a špatné.
už jen to, jak tam jedna matka vyčítá dallairovi, jaktože nemá dostatek zbraní, že potřebují pomoc a ochranu...
každopádně chudák chlap... dobrým skutkům jsou vždycky házeny klacky pod nohy

-
-
Babyman - Častý návštěvník
Sem tam si koupím ty čtyřicetikorunový dýfka v trafice, když mě zaujme titul.
Tímto varuji všechny potenciální zájemce, aby si nekupovali ruské válečné filmy. Téměř nic se neděje, furt se tam žvatlá, výkony herců na bodě 0. Nejsou to válečný filmy, ale spíš psychoanalytický o věrnosti straně.
Já se ve středu spálil podruhé a řekl jsem si dost.
Koupil jsem si 2 filmy: Prověrka osudem, Vzestup.
Tímto varuji všechny potenciální zájemce, aby si nekupovali ruské válečné filmy. Téměř nic se neděje, furt se tam žvatlá, výkony herců na bodě 0. Nejsou to válečný filmy, ale spíš psychoanalytický o věrnosti straně.

Já se ve středu spálil podruhé a řekl jsem si dost.
Koupil jsem si 2 filmy: Prověrka osudem, Vzestup.
-
Babyman: http://www.csfd.cz/film/211522-9-rota-9-rota/
tohle podle meho nazoru napravi tvuj negativni pohled na ruske valecne filmy
tohle podle meho nazoru napravi tvuj negativni pohled na ruske valecne filmy

-
MarK - Moderátor
-
Petzold - Moderátor
-
-
Petzold - Moderátor
-
Babyman - Častý návštěvník
-
Urdo von Fuj - Častý návštěvník
V poslední době z ruské provenience mě zaujal Trestný prapor. Docela gut. Jinak na sovětských válečných filmech je nejpozitivnější to, že se tam prohání stará německá vojenská technika. A to už nikde jinde vidět není. Snad nejotřesnější byla Velká červená jednička, kde Panzery IV imitovali Shermany s kastlíkem za věží
-
Phantom - Častý návštěvník
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA