Střelectví.cz - Registrace

Ačkoliv se administrátoři a moderátoři tohoto fóra pokusí odstranit nebo upravit jakýkoliv všeobecně nežádoucí materiál tak rychle, jak je to jen možné, je nemožné prohlédnout každý příspěvek. Proto musíte vzít na vědomí, že všechny příspěvky v tomto fóru vyjadřují pohledy a názory autora příspěvku a ne administrátorů, moderátorů a webmastera (mimo příspěvků od těchto lidí), a proto za ně nemohou být zodpovědní.

Registrací souhlasíte s těmito pravidly: Závazná pravidla. IP adresa všech příspěvků je zaznamenávána a v případě žádosti bude předána orgámům činným v trestním řízení. Jako uživatel souhlasíte, že jakékoliv informace, které vložíte, budou uloženy v databázi pro potřeby fóra dále s nimi nakládat. Dokud nebudou tyto informace prozrazeny třetí straně bez vašeho svolení, nemohou být webmaster, administrátor a moderátoři činěni zodpovědnými za jakékoliv hackerské pokusy, které mohou vést k tomu, že data budou kompromitována.

Systém tohoto fóra používá cookies k ukládání informací na vašem počítači. Tato cookies neobsahují žádné informace, které jste vložil, slouží jen ke zvýšení vašeho pohodlí při prohlížení.

E-mailová adresa je používána pro zasílání novinek či technických sdělení, pro potvrzení vašich registračních detailů a hesla (a pro posláni nového hesla, pokud jste zapomněl aktuální). Žádné údaje a data nebudou převáděna na třetí strany mimo situaci, kdy to vyžaduje provoz takovéto služby (například poslání stránky s vaším profilem k vám do prohlížeče nezašifrovaně přes internet, nebo prodej serveru třetí osobě - ta bude vázána stejnými pravidly ochrany vašich údajů).

Kliknutím na Registraci níže souhlasíte s těmito podmínkami.

 
O nás

Střelectví.cz je odborné, soukromé a moderované fórum kde najdete ucelené informace o střelných zbraních. Uživatelé svými příspěvky diskuzi obohacují a rozvíjejí. Nejsme střelecká sociální síť, ale sdílený zdroj informací pro střelce.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Kontakt
Social Links
{ MODERATE_FORUM }