- Jozo
- Pravidelný návštěvník
Re: TIKKA T3
mam taky problem kupil som si weaver listu na tikka-original SAKO -tikka,
pusku este nemam doma ale kupoval som do predu aby som potom necakal ale mam problem. Na liste su 4 otvory na skrutky a dva na take capiky, ale ako pozeram na obrazkoch zaverov tikka-varmint tak tam tie diery na tie capiky chybaju, ze ci to udrzia tie 4 zavity a sa to nerozpadne len ak to bude uchytene tymi skrutakami?
pusku este nemam doma ale kupoval som do predu aby som potom necakal ale mam problem. Na liste su 4 otvory na skrutky a dva na take capiky, ale ako pozeram na obrazkoch zaverov tikka-varmint tak tam tie diery na tie capiky chybaju, ze ci to udrzia tie 4 zavity a sa to nerozpadne len ak to bude uchytene tymi skrutakami?
- edo
- Pravidelný návštěvník
-
SW_FOX - Grafoman
Tak jsem zas po čase zkoušel nějaké laborace pro moTikku
v .308
Ještě dodávám že ty zálepky (bílé) co jsou tam vidět, jsou zalepené díry od malorážky z druhé strany (lepil jsem si zálepku a terčík na jetý terč "papoušek" co tam zbyl po MaO
) nejedná se o zalepenou urvanou ránu 

Ještě dodávám že ty zálepky (bílé) co jsou tam vidět, jsou zalepené díry od malorážky z druhé strany (lepil jsem si zálepku a terčík na jetý terč "papoušek" co tam zbyl po MaO

-
Bobr - Moderátor
no vidíš jak ti to jde - kdypak vyrazíme někam an závody 

-
SW_FOX - Grafoman
Až to budu umět a bude čas
musím říct že jsem na "olomoucké mířence" nebyl už přes rok (a před tím zase přetržka rok) a na pořádných závodech ani nepamatuju...... nicméně problém je spíš v tom času než ve zbraních, obě flinty teď mám odladěné.

- Turbi
- Pravidelný návštěvník
Ten Druhy terc si viem predstavit ten rozptyl... zaslepka ma 19 mm priemer ale v tom prvom terci nemam vobec predstavu aky tam mas rozptyl,... idelane je popisat v mm alebo MOA aky to mas rozptyl 

-
Phantom - Častý návštěvník
Turbi: Tyhle zaměřovací čtverce mají obvykle stranu dlouhou 1", takže na tom oranžovém čtverci je rozptyl výrazně horší.
- ARES
- Častý návštěvník
Phantome a nemáš pocit, že by bylo lepší se orientovat podle průměru těch 308 děr místo spekulací o velikosti čtverce?
Nebo máš pocit, že by se do toho čtverce na délku strany vlezly 3,3 ty díry vedle sebe? Já tedy ne

-
SW_FOX - Grafoman
- ARES
- Častý návštěvník
No což o to, změřit si to dokážu taky, jelikož to oranžové kolečko má nejspíš 3" podle toho co jsem tak měřil, jenže pokud jsou vidět jen dvě díry a zbytek je roztržený, tak se dá změřit prd
- Jozo
- Pravidelný návštěvník
Mam taky problem chcem pazbu na tikke niecim zatazit lebo je dost lahka pocul som nieco o vyliati cinom prepazky v pazbe , ale mna napadla ina vec a to vyliat to epoxidom s olovenymi gulickami , alebo ma niekto nieco lepsie?
Dalej mam otazku na ladenie spuste uz som ju dal nadoraz aby bola co najjemnejsia ale stale nieje, co stym? dakujem za vsetky vychytavky
Dalej mam otazku na ladenie spuste uz som ju dal nadoraz aby bola co najjemnejsia ale stale nieje, co stym? dakujem za vsetky vychytavky
-
SW_FOX - Grafoman
Pazbu si muzes vyplnit cim uznas
jinak ten sroubek se da tak jak je (bez nutnosti vyjmout) zkratit treba pilnikem nebo dremmelkou.

- Jozo
- Pravidelný návštěvník
este mi prosim napiste ako vam ide Tikka mne ide tak 0,7 MOA na 100m cakam na prebijanie uvidim co to urobi ,
a ulozenie v pazbe ste riesili dajako specialne ci ste nechali povodne , dakujem
a ulozenie v pazbe ste riesili dajako specialne ci ste nechali povodne , dakujem
-
SW_FOX - Grafoman
Mám tam bedding, s 167 Scenarama a 40grs AA2460 to chodilo takřka jednou dírou, 155 Scenar chce 42,5grs AA2460, atd... chce to zkusit.
- figi
- Pravidelný návštěvník
Mám T3 Varmint v ráži 243W, 0,2 - 0,4 MOA, podle toho, jak to sám kazím. Uložení do pažby bez úprav, šrouby dotažené "na krev".
Pro lepší seřízení šroubu spouště je lépe obrousit ten šroub, ktrý drží spoušťový mechanizmus na pouzdře závěru.
Pro lepší seřízení šroubu spouště je lépe obrousit ten šroub, ktrý drží spoušťový mechanizmus na pouzdře závěru.
- Jozo
- Pravidelný návštěvník
dakujem , Fox a ako mas tam urobeny beeding ...
-
SW_FOX - Grafoman
To je spíš dotaz na Shivu
já jsem ho nedělal, mohu konstatovat, že je udělaný velice pěkně
materiál černý, jako pažba, ještě musím sehnat jiné šruby, ty originální jsou sice OK, ale chtěl bych něco s imbusem nebo torxem.

- Jozo
- Pravidelný návštěvník
aha takze Shiva pytam sa ta
, ja viac menej vsetky veci konzultujem s Turbim nakolko som z dalekeho vychodu slovenska takze potrebujem len navody , a na konkretne upravy som odkazany viac menej sam na seba 

-
Kall - Příspěvky: 2286
nejsi, i na slovensku jsou ladiči, jenže dobře skovaný, a nevykřikujou to na náměstích.
- Jozo
- Pravidelný návštěvník
no to jo ale prave ze su "ladici" a ladici 

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké