- Eladrin
- Pravidelný návštěvník
Re: Střelba v Bratislavě. Puškou vz.58
Odpovídat na nesmyslné dotazy je jejich práce. Efektivita státní správy je mizivá a problém není v množství práce, ale v tom, že si v pracovní době lakují nehty. Jistě se tak neděje všude, potkal jsem i slušnou řádku ochotných úředníků, ale zatím to rozhodně není pravidlem.
-
alfonss - Grafoman
takže defacto státní úředníci jsou tu jen proto, že je mezi lidmi spousta debilů plodící nesmyslné dotazy....
Nebýt těchto debilů, nebylo by třeba úředníků placených z daní debilů

- Eladrin
- Pravidelný návštěvník
Pořád lepší než když by tu ti debilové museli skákat podle těch úředníků, co si platí. 

-
Hungry - Moderátor
Alf: to opravdu myslíš vážně? Někdy mám opravdu pocit, že musíš být v opozici, jen proto, aby jsi byl v opozici a mohl psát další nesmyslné příspěvky a nepřišel tak o titul "grafoman"...
"Svým způsobem" máš pravdu, ale stejně "svým způsobem" má pravdu enemyop. Přemýšlej, co kdo tím chtěl říci a nechytej furt někoho za slovíčka. Možná ten dotaz neměl vznést on, ale Legis Telum či někdo podobný...

"Svým způsobem" máš pravdu, ale stejně "svým způsobem" má pravdu enemyop. Přemýšlej, co kdo tím chtěl říci a nechytej furt někoho za slovíčka. Možná ten dotaz neměl vznést on, ale Legis Telum či někdo podobný...
-
alfonss - Grafoman
Já jen nemám rád lidi, kteří druhým přidávají zbytečnou práci. Normální člověk si logicky snadno vydedukuje, že během vyšetřování se informace neposkytují, takže vysírat an úřadech budou novinářské vši a debilové.
Takže to opravdu myslím vážně....
Jinak já nejsem neustále v opozici, ale když se mi něco nelíbí, tak se ozvu. A nemám ve zvyku plodit příspěvky typu "tohle podepisuju" v okamžiku, kdy s někým souhlasím....
Takže to opravdu myslím vážně....
Jinak já nejsem neustále v opozici, ale když se mi něco nelíbí, tak se ozvu. A nemám ve zvyku plodit příspěvky typu "tohle podepisuju" v okamžiku, kdy s někým souhlasím....
- harrykv
- Pravidelný návštěvník
Pánové, stejně žádný informace poskytnout nesmějí dokud není vyšetřování uzavřené. A to rozhodně není.
Takže se tu napadáte zcela zbytečně. Urážek bylo myslím už dost a počkejme si až jednou ten vyšetřovací spis uzavřou, pak spoustu informací vypustí sami. Do té doby je lepší nechat dělat cajty svojí práci
Takže se tu napadáte zcela zbytečně. Urážek bylo myslím už dost a počkejme si až jednou ten vyšetřovací spis uzavřou, pak spoustu informací vypustí sami. Do té doby je lepší nechat dělat cajty svojí práci
-
Sean - Častý návštěvník
Pachatel je mrtvy, takze to budou muset stejne odlozit. Misto cinu se ohledalo a zdokumentovalo prakticky hned, soudni pitvy jsou hotove, takze imho zbyva akorat ta balistika a na tu meli 3 mesice, coz je casu vic nez dost. Politici chteji kvuli te kauze zasahovat do vlastnictvi obcanu, takze experti meli tu balistiku vyresit prioritne.
btw jsem zvedavy, jestli k nam do firmy nastoupi po novem roce nejaky vychozeny urednik. Moc nadeji tomu nedavam, protoze jejich anglictina je dost uboha, ale pokud se nejaky takovy najde, tak si na nej a na jeho vysledky osobne dohlednu.
btw jsem zvedavy, jestli k nam do firmy nastoupi po novem roce nejaky vychozeny urednik. Moc nadeji tomu nedavam, protoze jejich anglictina je dost uboha, ale pokud se nejaky takovy najde, tak si na nej a na jeho vysledky osobne dohlednu.
-
Kendziro - Častý návštěvník
Hungry píše:Alf: to opravdu myslíš vážně? Někdy mám opravdu pocit, že musíš být v opozici, jen proto, aby jsi byl v opozici a mohl psát další nesmyslné příspěvky a nepřišel tak o titul "grafoman"...![]()
OMG...nepoznáš trolla, když ho vidíš?

- cmk
- Častý návštěvník
alfonss píše:takže defacto státní úředníci jsou tu jen proto, že je mezi lidmi spousta debilů plodící nesmyslné dotazy....
Ja chapu, co chces rict.
Kdyby byly jasne nastavene a vymahane normy, nemuseli by byt "debilove", co pokladaji stale tytez otazky.
Priklad - uz asi 100 lidi se zeptalo na prezidiu, proc nepovolujou Sa58 na noseni nebo proc nevydavaji nakupku na noseni, kdyz uvedes jen "pistole samonabijeci".
Clovek by cekal, ze se prezidium (nebo MVCR) sebere a obesle jednotlive kraje s tim, at si informuji detasovana pracoviste s vykladem zakona.
Ale ono se nic nedeje.
Tak se proste lidi znova a dokolecka ptaj... Tady, na prezidiu, na MVCR, vsude...
Az budou urednici delat dobre svoji praci, nebudou muset resit spousty zbytecnejch otazek.
Zpet k Harmanovi.
Skoda, ze uz nemuze vypovidat.
-
alfonss - Grafoman
cmk píše: Az budou urednici delat dobre svoji praci, nebudou muset resit spousty zbytecnejch otazek..
Není to zas tak docela pravda. I kdyby se úředníci přetrhli, tak mezi lidmi je stále spousta věčných stěžovatelů na všechno. Vidím to jen na našem obecním úřadě, jaký chujoviny tam musí řešit kvůli přivandrovalcům z "velkoměsta", kteří si jsou schopni písemně stěžovat téměř na cokoliv, od díry na silnici, po cvrlikání ptáků na stromě stojícím na obecním pozemku...
-
Petzold - Moderátor
Tak zpátky k Harmanovi. 

- momentalneanonymny
-
PetrL3 - Častý návštěvník
- Crones
- Nový uživatel
No moc pěkné, budeme doufat že bratři slováci prosadí cestu rozumu a hlavně žese tady ani u nich nebude nic podobného opakovat.. tedy střelnou zbraní 

- floky
- Občasný návštěvník
Najnovšie info...cela novela je presunuta, a bude sa o nej rokovat "niekedy na jar" ... 

-
sakra...a to jsem zrovna skoro dopsal takový pěkný buřičský článek 

-
Hungry - Moderátor
Doufám, že termín "niekedy na jar" ve slovenštině znamená něco jako "na sv. Dindy" v češtině... 

-
Možná jde o slangový výraz převzaný z nářečí Eskymáků 

-
Dagobert - Pravidelný návštěvník
Kendziro: Jen ten článek hezky vydej.
Pak ho kdyžtak vytáhneš znova s přídavkem "já jsem vám to říkal" 

- momentalneanonymny
gp sr podala silné námietky proti povodnemu navrhu novely.
ta sa sice zmenila, ale po jej prip. schvaleni by bola moznost ze ju GP napadne na ust. sude.
a kedze si nevedia zvolit noveho GP (podla svojej vole), a odlozili to az na jar, tak je ista domnienka, ze aj preto to odlozili na jar.
okrem toho maju pos.anci aj z koal. aj z opo. dost pozm. navrhov a v situacii ked sa koal. pos.anci nevedia dohodnut na novom GP, tak sa boja, ze by to nepreslo vobec.
a tiez urcite hra svoju ulohu nedostatok casu a otupenie pozornosti vsetkych poctivych a zakon dodrziavajucich obcanov, ktori si musia na svoje zivobytie zarabat poctivou pracou a nie prazdnymi recami za tazke prachy.
napokon treba vyvolat aj dojem, ze 58 je cista statna zbran a nie sportova , zrejme preto ju teraz policajti v hliadkach v SR nosia pravidelne so sebou, takze pri navsteve SR sa mozete pomylit, ze ste v Iraku ci v Afganistane.
A je mozne, ze sa caka aj na aktualne natacany film o tejto udalosti, ktory bude s vysokou pravdepodobnostou vsetko, len nie objektivny. A tak bude ver. mienka patricne ovplyvnena.
ta sa sice zmenila, ale po jej prip. schvaleni by bola moznost ze ju GP napadne na ust. sude.
a kedze si nevedia zvolit noveho GP (podla svojej vole), a odlozili to az na jar, tak je ista domnienka, ze aj preto to odlozili na jar.
okrem toho maju pos.anci aj z koal. aj z opo. dost pozm. navrhov a v situacii ked sa koal. pos.anci nevedia dohodnut na novom GP, tak sa boja, ze by to nepreslo vobec.
a tiez urcite hra svoju ulohu nedostatok casu a otupenie pozornosti vsetkych poctivych a zakon dodrziavajucich obcanov, ktori si musia na svoje zivobytie zarabat poctivou pracou a nie prazdnymi recami za tazke prachy.
napokon treba vyvolat aj dojem, ze 58 je cista statna zbran a nie sportova , zrejme preto ju teraz policajti v hliadkach v SR nosia pravidelne so sebou, takze pri navsteve SR sa mozete pomylit, ze ste v Iraku ci v Afganistane.
A je mozne, ze sa caka aj na aktualne natacany film o tejto udalosti, ktory bude s vysokou pravdepodobnostou vsetko, len nie objektivny. A tak bude ver. mienka patricne ovplyvnena.
Obsah fóra / Střelectví / Události