- eerr
- Častý návštěvník
-
Alangorax - Častý návštěvník
Re: Samonabíjecí brokovnice BARAK BR99
Co by tě zajímalo?
Na obrázku a v ruce vypadá parádně, ale cena odpovídá kvalitě. Není z polymeru, ale z plastu, na omak je hodně plastová, většina airsoftek působí mnohem bytelnějíším dojmem, předpažbí se celé viklá, takže ten rail je tam maximálně na baterku, ovládací prvky jdou hodně z tuha a vyhazování zásobníku pomalu nejde zmáčknout jedním prstej jak konstruktér zamýšlel. Závěr a vše kolem něj je na první pohled dost fórové, během dvou zásobníků se všude objevila spousta škábanců a je potřeba hodně často mazat, jinak nepřebíjí. Slabší patrony nepřetahují (skeet a trap 24 a 28 to nezvládá) a mířidla jsou hodně špatně čitelná.
ALE:
je s ní spousta srandy, za pár kourn poloautomat který vypadá hodně dobře. Každej se s ním chce vyfotit a co nejrychleji vyprázdnit dva zásobníky.
Na nějaké závodění bych jí nedoporučil, člověk by jí upekl a myslím, že by se ty plasty rozpadly, ale jako sranda flintu na občasnou likvidaci čehokoliv je asi dostačující. Doporučuji osahat a vystřelit ...

Na obrázku a v ruce vypadá parádně, ale cena odpovídá kvalitě. Není z polymeru, ale z plastu, na omak je hodně plastová, většina airsoftek působí mnohem bytelnějíším dojmem, předpažbí se celé viklá, takže ten rail je tam maximálně na baterku, ovládací prvky jdou hodně z tuha a vyhazování zásobníku pomalu nejde zmáčknout jedním prstej jak konstruktér zamýšlel. Závěr a vše kolem něj je na první pohled dost fórové, během dvou zásobníků se všude objevila spousta škábanců a je potřeba hodně často mazat, jinak nepřebíjí. Slabší patrony nepřetahují (skeet a trap 24 a 28 to nezvládá) a mířidla jsou hodně špatně čitelná.
ALE:
je s ní spousta srandy, za pár kourn poloautomat který vypadá hodně dobře. Každej se s ním chce vyfotit a co nejrychleji vyprázdnit dva zásobníky.
Na nějaké závodění bych jí nedoporučil, člověk by jí upekl a myslím, že by se ty plasty rozpadly, ale jako sranda flintu na občasnou likvidaci čehokoliv je asi dostačující. Doporučuji osahat a vystřelit ...

-
rasto - Častý návštěvník
Je to modifikovany turecky Akdal.
Mam MKA1919 a od vyroby sa to muselo cele povymienat a dorobit, aby to sluzilo.
Radsej si priplat a kup daco normalne, alebo sa vyber na neprebadanu cestu tuningu
Mam MKA1919 a od vyroby sa to muselo cele povymienat a dorobit, aby to sluzilo.
Radsej si priplat a kup daco normalne, alebo sa vyber na neprebadanu cestu tuningu

- eerr
- Častý návštěvník
Zajímalo by mě fšechno
. Na první pohled bytelná samonabíječka typu AR za "pár kaček". Prodejce ( samosebou) chválí a tvrdí jak je všechno super, bytelná, spolehlivost i s 28g. Dál srovnání s Akdalem , jestli se nějak liší nebo to vzali přes kopírák. Možnost dokoupení větších zásobníků , dva pětirané jsou trochu málo. Docela se mi to líbí ale než něco nevyzkoušeného pořídím tak se radši poptám. Díky

-
rasto - Častý návštěvník
V zivote som to nevidel rozobrate, ale uplne kazdy detail naznacuje, ze to je akdal v novych satach.
5 ranove zasobniky funguju, ale 10 ranove nefunguju 4 puskam zo 4.
Neviem kolko za to pytaju, ale NEKUPOVAT.
PS 28g funguju v akdalovi v zaklade.
5 ranove zasobniky funguju, ale 10 ranove nefunguju 4 puskam zo 4.
Neviem kolko za to pytaju, ale NEKUPOVAT.
PS 28g funguju v akdalovi v zaklade.
-
- rotmistr
- Častý návštěvník
asi jí potřebuju k doplnění alarmu na baráku 

-
rasto - Častý návštěvník
- eerr
- Častý návštěvník
Když to tak čtu , asi zatím zůstanu u u své pumpy Mossberg M 590 A1
-
motám se hodně kolem Plzně, tak ti jí rád nechám otlapkat, jestli chceš. To řekne více než tisíc slov 

- adis
- Častý návštěvník
na us forech to už nějaký čas řeší.podobnost a zaměnitelnost dílů.doporučím google a hledej
bohužel z práce nemám odkaz.večer ho sem hodim.
ps. na adkala už je druhá firma co dělá celý spodek z hliníku..

bohužel z práce nemám odkaz.večer ho sem hodim.
ps. na adkala už je druhá firma co dělá celý spodek z hliníku..
- adis
- Častý návštěvník
odkaz na forum kde je spousta informací jak o mka, tak o br
http://forum.saiga-12.com/index.php?/to ... p-adapter/
http://forum.saiga-12.com/index.php?/to ... p-adapter/
- Hydropes
- Pravidelný návštěvník
Ahoj,
pročítal jsem info a diskuze na internetu, ale nikde jsem nenašel úplně jasné odpovědi na věci, co mě zajímají (všechno to jsou takové ty zprávy - kamarád kamaráda jí kdysi měl apod.)...
Tak se chci zeptat místních ostrostřelců, kteří jí opravdu vlastní/vlastnili:
Puška je komorovaná 12/76 - zkusil z toho někdy někdo vystřelit pár opravdových 12/76
...
Popř. s jakou laborací a hlavně s jakým výsledkem a dopadem na zbraň (myšleno - přebíjelo to nebo už vytahovač střihal hranu, sekání,poškození zbraně apod.)
...? Popř. jaké náboje s tím jdou použitelně opakovaně střílet?
Má tuhle hračku už někdo déle - může mi říct, že se třeba po pár set ranách úplně nerozpadne
?
Další věc - funguje tomu ten desetiranný zásobník? Na netu jsem četl názory, že někomu vůbec někomu ano, jenže jsou to jen "zaručené zprávy" z doslechu - má někdo doopravdy vlastní zkušenost?
Rozhoduju se mezi tímhle chrastítkem nebo nějakou kozlicí 12/76. Přece jen BR vypadá zajímavěji a nevšedněji.... Pumpu nechci, s tou se mi dobře nestřílí...
Cíl je sranda střelba, maximálně občas nějaký ten asfaltový holub
...
Díky za každý názor
Jarda
pročítal jsem info a diskuze na internetu, ale nikde jsem nenašel úplně jasné odpovědi na věci, co mě zajímají (všechno to jsou takové ty zprávy - kamarád kamaráda jí kdysi měl apod.)...
Tak se chci zeptat místních ostrostřelců, kteří jí opravdu vlastní/vlastnili:
Puška je komorovaná 12/76 - zkusil z toho někdy někdo vystřelit pár opravdových 12/76

Popř. s jakou laborací a hlavně s jakým výsledkem a dopadem na zbraň (myšleno - přebíjelo to nebo už vytahovač střihal hranu, sekání,poškození zbraně apod.)

Má tuhle hračku už někdo déle - může mi říct, že se třeba po pár set ranách úplně nerozpadne

Další věc - funguje tomu ten desetiranný zásobník? Na netu jsem četl názory, že někomu vůbec někomu ano, jenže jsou to jen "zaručené zprávy" z doslechu - má někdo doopravdy vlastní zkušenost?
Rozhoduju se mezi tímhle chrastítkem nebo nějakou kozlicí 12/76. Přece jen BR vypadá zajímavěji a nevšedněji.... Pumpu nechci, s tou se mi dobře nestřílí...
Cíl je sranda střelba, maximálně občas nějaký ten asfaltový holub

Díky za každý názor

Jarda
- taurus
- Častý návštěvník
-
Jo, prošlo mi hlavní tak stovka 12/76 magnum 53g
Výrobce udává spolehlivou funkci od 28g, moje funguje bezproblémově i s 24g
Mám jednu z prvních a nerozpadla se (nastříleno přes tisíc ran storpocentně)
Mám "origo" desetiranné dva, oba podávají bez problémů, jen ani u jednoho nedojde k zachycení závěru v zadní poloze po posledním výstřelu. Dá se řešit úpravou, ale zase pak nepodává spolehlivě. Na trhu je ale výrobek od jiné firmy, vypadá mnohem lépe a stojí o 120,- víc
S BR99 prosím na asfaltové holuby nechoď...
Mám "origo" desetiranné dva, oba podávají bez problémů, jen ani u jednoho nedojde k zachycení závěru v zadní poloze po posledním výstřelu. Dá se řešit úpravou, ale zase pak nepodává spolehlivě. Na trhu je ale výrobek od jiné firmy, vypadá mnohem lépe a stojí o 120,- víc
- open
- Častý návštěvník
BR99 kdyby mělo brzdu a natahovací páku vlevo tak už by saize začalo šlapat na paty. 

-
rasto - Častý návštěvník
urcite nie saiga ma konkurenciu len v molotovi co je "to iste".
Turek je plastak a ked sa nieco dolezite pokazi ako napr nabeh do komory, tak to nezvaris ako mi raz povedali na sutazi majitelia ruskeho zeleza
Turek je plastak a ked sa nieco dolezite pokazi ako napr nabeh do komory, tak to nezvaris ako mi raz povedali na sutazi majitelia ruskeho zeleza

- taurus
- Častý návštěvník
Alangorax píše:Jo, prošlo mi hlavní tak stovka 12/76 magnum 53g
Co vypadá lépe a stojí jen o 120 více?
Chtěl bych vyměnit svou pumpu za něco samonabíjecího kvůli zpětnýmu rázu. Když dám 54gr magnum z pumpy tak mám modrý a bolavý rameno, z té samonabíječky hodně pohltí pružiny, nebo to není takový rozdíl? Zkoušel jsem saigu a u ní to byla pohoda. Jenže je to pro mě vzhledově nepřijatelná zbraň. Brokovnice je u mě cca 500 ran za rok asi na 3 akcích kde lítá hlavně magnum střelivo. Jinak brokovnice leží. Takže kvalita Benelli není třeba.
-
Zásobníky pasují z brokovnice EKSEN MKA 1919
Ještě jsem neslyšel o akci kde by někoho nutili střílet něčím čím nechce ...
Ještě jsem neslyšel o akci kde by někoho nutili střílet něčím čím nechce ...
-
open píše:BR99 kdyby mělo brzdu a natahovací páku vlevo tak už by saize začalo šlapat na paty.
páku nalevo ti udělá šikovnej strejda v garáži a brzdu stačí koupit ...
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Brokovnice