- cente
- Pravidelný návštěvník
Re: Puška Dragunov a civilní verze Tigr
Ve strelecké revue 5/2010 str .25 je napsané že firma Kerberos Trade získala pro své zákazníky SVD Dragunov.Nemáte někdo bližší informace o ceně stavu atd nějak jsem se jim dneska nemohl dovolat
- Jeňýk
- Pravidelný návštěvník
Jsou vyprodané, mají pouze PSL. - Dnešní informace přímo od Kerberostrade.
Z prodejců (co vím) nabízí pouze Armyshop Karásek.
Z prodejců (co vím) nabízí pouze Armyshop Karásek.
- cente
- Pravidelný návštěvník
- Jeňýk
- Pravidelný návštěvník
Jo jo, tam snad taky, ale na webu u toho je fotka PSL a u PSL je fotka airsoft SVD, tak nevím, co to bude zač. Nicméně to tam mají v novinkách už asi třičtvrtě roku...
- cente
- Pravidelný návštěvník
-
praxus - Pravidelný návštěvník
Oni bežně inzerují PSL jako Dragunov PSL .Mě to přijde jako že chtěji zblbnout lidi a vyždímat s těch měně znalých víc peněz.Jinak origo Drag orpavdu jen Karásek a Brymová ,ale Tigra mají ve víc shopech a za vcelku rozumnou cenu i v .308
- cente
- Pravidelný návštěvník
-
Justinian - Častý návštěvník
- cente
- Pravidelný návštěvník
Ta cena Tigra 01 620 mm s pevnou pažbou za 23475 kc u Martinka není špatná.Nemáte někdo zkušenosti jestli jde předělat ustovka z klasického SVD na Tigra a jestli jsou zaměnitelné zásobníky ?
-
Ano, obojí je možné, ale běžná cena těchto artiklů je naprosto neuvěřitelná.
Plánoval jsem koupi Tigra a náhrady dílů za origo, ale po troše počtů mi vyšlo, že se dostanu na
cenu sbírkového SVD, ani nemrknu. Ižmaš ale vyrábí i Tigra, který je naprosto k nerozeznání od
SVDm2 (původní tvar úsťovky, 10r zásobníky, 7,62x54R), otázka je, jak se domluvíš s dovozci.
Plánoval jsem koupi Tigra a náhrady dílů za origo, ale po troše počtů mi vyšlo, že se dostanu na
cenu sbírkového SVD, ani nemrknu. Ižmaš ale vyrábí i Tigra, který je naprosto k nerozeznání od
SVDm2 (původní tvar úsťovky, 10r zásobníky, 7,62x54R), otázka je, jak se domluvíš s dovozci.
- cente
- Pravidelný návštěvník
Justinian-
Taky jsem o tom uvažoval ale zátím to nechávám spát.Je tady možnost dovozu SVD z Ruska za levnější peníz tak budu zatím čekat a doufat Dát 57tis (i když je mám) za origo kousek se mi opravdu nechce je to zlodějina sběratelsky to nemá velkou hodnotu Ale pokut ty peníze je někdo ochoten dát tak je to jeho věc.
Taky jsem o tom uvažoval ale zátím to nechávám spát.Je tady možnost dovozu SVD z Ruska za levnější peníz tak budu zatím čekat a doufat Dát 57tis (i když je mám) za origo kousek se mi opravdu nechce je to zlodějina sběratelsky to nemá velkou hodnotu Ale pokut ty peníze je někdo ochoten dát tak je to jeho věc.
-
Sběratelsky má origo hodnotu celkem slušnou. I když u nás ani zdaleka ne takovou, jako v USA,
kde dovezli pár kousků a "díky" Clintonovi je od té doby s jejich importem utrum. Tam se cena
šplhá na tisíce dolarů (nedávno jsem viděl nestřílenou SVD rok 94 za $9500, tedy v přepočtu
necelých 200000 Kč) a Tigry na tom jsou jen o trochu líp.
kde dovezli pár kousků a "díky" Clintonovi je od té doby s jejich importem utrum. Tam se cena
šplhá na tisíce dolarů (nedávno jsem viděl nestřílenou SVD rok 94 za $9500, tedy v přepočtu
necelých 200000 Kč) a Tigry na tom jsou jen o trochu líp.
- cente
- Pravidelný návštěvník
Pokud se u nás nenajde nějaký prodejce co doveze více kusu a nedonutí stávajicí prodejce SVD ke sníženi ceny tak se obávám že cena zůstane nad 50tis Jenom by mě zájímalo jaký mají rabat dovozci a prodejci na jednom kusu ale raději asi nevědět
- rotmistr
- Častý návštěvník
tady je odkaz na čínu SVD je tam i range report . Ve vláknu o Norincu M14 někdo psal že jsou na cestě do čech i tyhle svd http://www.dragunov.net/ndm86.html
otázka je za kolik budou ?
Jedno bych pravděpodobně potřeboval
otázka je za kolik budou ?
Jedno bych pravděpodobně potřeboval
- cente
- Pravidelný návštěvník
Snad to bude za rozumnějši cenu než 57tis pokud to bude v ráži 7.62x54R tak bych do toho šel Ale tuším že jsou na cestě v ráži 308W.
- rotmistr
- Častý návštěvník
to mi je uplně fuk , 308w taky gut
-
RMP - Častý návštěvník
Když už to není originál Drak, tak by mi to taky srdce nervalo (myslím změnu ráže). A pokud nepočítáme kulomeťáky, tak sortiment 308 je mnohem lepší, než je tomu u Mosinů.
-
Parabellum - Častý návštěvník
Zdar chlapi, tak jsem se stal novopečeným hrdým majitelem jedné krásné SVD 63 a měl bych dotaz. Víte někdo, jaký typ střely - střeliva (hmotnost, tvar, konstrukce), navážka a případně výrobce chutná SVD63 nejlépe ?
Taky bych rád trochu oživil debatu o zdroji (baterce) do původního puškohledu PSO1. V ČSLA předpisu je na posledních stránkách popsaná konverze na jiné baterky pro přísvit PSO1. Nevíte někdo, zda jsou ty baterky stále běžně na trhu sehnatelné ? Případně vyrobytelné a kde by to zvládli ?
Jinak zbraň mi prodal kolega Jeňýk, čimž mu děkuji za pohodový obchod
A mé první dojmy ze zbraně jsou velice pozitivní, když ji zhodnotim, jako strojař, tak jsou to švýcary, opravdu excelentní zpracování, vše nádherně čistě obrobeno, min. vůle, funkční plochy zabroušeny, a patrně ručně doleštěny a lícovány. Proměřil jsem hlaveň (která je jak zrcadlo)a absolutní 7.62 mm , 7.63 kalibr již nejde ani na krajíček. Navíc ta funkčnost a promyšlená rozborka, to je prostě pecka
Taky bych rád trochu oživil debatu o zdroji (baterce) do původního puškohledu PSO1. V ČSLA předpisu je na posledních stránkách popsaná konverze na jiné baterky pro přísvit PSO1. Nevíte někdo, zda jsou ty baterky stále běžně na trhu sehnatelné ? Případně vyrobytelné a kde by to zvládli ?
Jinak zbraň mi prodal kolega Jeňýk, čimž mu děkuji za pohodový obchod
A mé první dojmy ze zbraně jsou velice pozitivní, když ji zhodnotim, jako strojař, tak jsou to švýcary, opravdu excelentní zpracování, vše nádherně čistě obrobeno, min. vůle, funkční plochy zabroušeny, a patrně ručně doleštěny a lícovány. Proměřil jsem hlaveň (která je jak zrcadlo)a absolutní 7.62 mm , 7.63 kalibr již nejde ani na krajíček. Navíc ta funkčnost a promyšlená rozborka, to je prostě pecka
-
Baterky asi neseženeš, Jeňýk s tím měl taky problém, pokud si pamatuju. Pokud vyloženě
nelpíš na historické originalitě, nejjednodušší bude koupit POSP 4x24 se SVD montáží a
přísvitem na normální "pilulky", měl by ses vlézt do čtyř tisíc (při dovozu). Pokud vím,
Jeňýk střílel Ekstry a dosahoval s nimi velice pěkných výsledků.
nelpíš na historické originalitě, nejjednodušší bude koupit POSP 4x24 se SVD montáží a
přísvitem na normální "pilulky", měl by ses vlézt do čtyř tisíc (při dovozu). Pokud vím,
Jeňýk střílel Ekstry a dosahoval s nimi velice pěkných výsledků.
-
praxus - Pravidelný návštěvník
Já měl na PSO takovou redukci na tužkovou baterku i na placatý.Jenže sem to prodal i s optikou.Vypadalo to že to je origo výroba( kladívková barva).Byla to ta čepička jak na origo na baterku ale delší........A ta na placky byla menší a měla vložku aby byl užší vnitřek.Něco jak ten kabel na externí baterku.Jestli se to dá někde sehnat nevím,každopádně na kalinka to nema díval jsem se........
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony AK