Uživatelský avatar
glock1719
 
Příspěvky: 8116
Registrován: 10.04.2006 14:12
Bydliště: Uherské Hradistě

17.01.2018 12:15

Re: problém s CZ 550

Hele kamarád má zavedený obchod.Na to kolik málo prodá zbraní s Brodu versus velké množství jiných má na na ně největší procento reklamací.Ale tohle vypadá na lidský faktor a totální selhání výstupní kontroli.Jsem s Uh tak vím kdo tam za poslední roky jedí s UH pracovat.Kdo něco uměl tak s tama utekl protože neumí zaměstnance zaplatit.Raděj berou s pracáku cokoliv kdo chce pracovat nějak zaučí a hurá do výroby.Proč to dělají? Ani nemají důvod tam chtít a platit kvalifikované zaměstnance.
Já tu před pár lety řešil pušku CZ co neměla tepelně zpracované pouzdro závěru.Po 3 nebo 4 ráně prostě nešel závěr otevřít ani kladivem.

Fatální chyba v přechodovém kuželu nebo i možná jiná hlaveň musí být vidět pouhým okem.
No jsem zvědaví kde bude problém.

Uživatelský avatar
Choochoo007
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 268
Registrován: 26.04.2006 15:44

17.01.2018 13:10

Re: problém s CZ 550

Kdyby to byla jina hlaven, tak tam nepujde naboj do komory. Pokud je nabojnice po vytazeni z komory stejna, tak bych spise videl mozny problem v prechodaku, z duvodu nejakeho bordelu, spona atd. nebo spatne nabrouseneho komoroveho vystruzniku nebo poskozeny vystruznik atd. Nevim jestli si je v CZUB brousi sami nebo jim to nekdo dela. Kdyz to clovek nevidi, tak je proste tezke hodnotit. Ja nemuzu, nechci a neumim hodnotit zmetkovitost v CZUB, ale z meho okoli proste neni problem, nevim o nikom kdo by reklamoval (Podobne je to s Meoptou). Chapu ze tvuj kamos asi ma vice informaci, ale i tak planuji koupe dalsi CZ, ikdyz mam i jine vyrobce. Na prestavbu proc ne :wink:


Držte se tématu je to o CZ 550,promazáno od balastu Markony

Předchozí

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků