- byvaly1
- Nový uživatel
Mířídla pro Glock 17
Vážení,
rád bych Vás poprosil o radu v otázce nákupu vhodných mířidel pro Glock 17 do akčních disciplín.
Pokud se nemýlím, na toto je nejlepší světlovodná muška, že?
Co si myslíte o kombinaci sv. mušky a tritia?
Jaká konkrétní mířidla (mušku/hledí) by jste mi doporučili a s jakými máte zkušenosti, prosím? (Truglo, Trijicon, Meprolight...)
Děkuji Vám všem laskavým co se podělíte o Vaše zkušenosti...
rád bych Vás poprosil o radu v otázce nákupu vhodných mířidel pro Glock 17 do akčních disciplín.
Pokud se nemýlím, na toto je nejlepší světlovodná muška, že?
Co si myslíte o kombinaci sv. mušky a tritia?
Jaká konkrétní mířidla (mušku/hledí) by jste mi doporučili a s jakými máte zkušenosti, prosím? (Truglo, Trijicon, Meprolight...)
Děkuji Vám všem laskavým co se podělíte o Vaše zkušenosti...
-
MARKONY - Moderátor
Tritija jsou na zavoděku k ničemu , vedne ti moc nepomužou a v noci ? . Tritija jsou super na compact a subcompacat SV muška je dobra volba , jinak hledí bych volil normalni stavitelné plast origo GLOCK, popřipadě kovové Zendl . Pak by bych ješte poladil spoušt , přidal doraz zpouště a šachtici a vyměnil bych zachyt zavěru za prodloužený to je tak v kostce vše .Jinak kouni sem http://www.mpicz.cz/sortiment/?produkt=160
-
Frank - Pravidelný návštěvník
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
Nevíte někdo, jestli se dá v Čechách (nebo v Rakousku
) splašit ten rozšířenej vypouštěč zásobníku? Nemám na mysli ten glokáckej, kvůli kterýmu se musí řezat do rámu, nýbrž ten, jehož přední deska se tam přidělává imbusama (img).
A nevítě o nějakém neorig. prodlouženém záchytu závěru? Ten glockáckej není nic moc

A nevítě o nějakém neorig. prodlouženém záchytu závěru? Ten glockáckej není nic moc

-
4mike - saigaholic
-
MarK - Moderátor
-
4mike - saigaholic
-
MarK - Moderátor
-
Brigadier - Pravidelný návštěvník
Dotaz: Uvažuji o koupi tyčky vodící pružiny z kovu. Našel jsem na stránkách MPI vodícký tyčku od IGB Ausria. Nerez ocel. Chci se poptat, jestli ji někdo máte, jestli tyčka narozdíl od plastové nehuntuje plochy, kde je zapřena? Z obrázku jsem pochopil, že se uzavírá imbus šroubkem - ten drží nebo je třeba lepit? Díky
-
MarK - Moderátor
-
- Patejl
- Pravidelný návštěvník
to:Brigadier
Mam na G19 od Glockmeister asi na 20$ + dalších 5 ta originál pružinu kovovou tyčku - ne tungsten, ale jen ocel (je to pistoel na každý den.
Subjektivně necítím rozdíl, guruoveé /Duane Thomas/ tvrdí, že to o chlup zlepší spolehlivost (ze 100% !?).
Já už to koupil s pérem, ale GM tvrí, že tam kde chceš měnit prižin se imbus polistí Loctitem
Americké imbusy občas měly různé kutilshopy v sadě s metrickými - poznalo se to tak, že jedna půlka byly krátké metrické a druhá půlka palcové s asi o 2cm delšími rukojeťmi.
Na závodní G17 mám původní tyčku a střílí to taky....
Subjektivně necítím rozdíl, guruoveé /Duane Thomas/ tvrdí, že to o chlup zlepší spolehlivost (ze 100% !?).
Já už to koupil s pérem, ale GM tvrí, že tam kde chceš měnit prižin se imbus polistí Loctitem
Americké imbusy občas měly různé kutilshopy v sadě s metrickými - poznalo se to tak, že jedna půlka byly krátké metrické a druhá půlka palcové s asi o 2cm delšími rukojeťmi.
Na závodní G17 mám původní tyčku a střílí to taky....
-
Bobr - Moderátor
MarK píše: Akorát s imbusem mám problém, protože jsem doteď nesehnal ten vhodný americký imbus, abych to mohl otevřit. Takže tam mám nastálo tu se kterou jsem to dostal a druhý dvě zůstávaj nevyužity.
MarKu tak poměř jak je to asi velký ten nimbus šuplerou a já ti ho u nás v železářství koupím

-
- jbiker
- Častý návštěvník
-
gravarg - Častý návštěvník
-
premek - Site Admin
odnést k puškaři, nebo MPI nebo prodejci, který to tam pošle, za pár dnů ho máš zpátky. Kdyby ses chtěl pouštět do výměny sám, je to složitější - doporučoval bych svěráček na hledí (poklepáváním můžeš poškodit tritiové kapsle v hledí) a na mušku dodává glock speciální nástroj, který zajistí rovnoměrné a správné rozklepnutí. Jde to i normální úderníčkem rozklepnou zespoda, ale ne vždy se to podaří správně a muška se potom může hýbat.
-
gravarg - Častý návštěvník
-
premek - Site Admin
- heikon
- Pravidelný návštěvník
najdi si na www.youtube.com vyraz Glock assembly a podivej se na detailnejsi rozborku a zborku, az to budes mit rozebrany tak uvidis jak je to primitivni a nebudes chapat proc sis to nechaval delat na krame a bal se toho-jako ja 

Obsah fóra / Krátké zbraně / Glock, a další recykláty