-
Jimi - Moderátor
-
golfkiller - Pravidelný návštěvník
- Vlada
- Častý návštěvník
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
SW_FOX - Grafoman
- production
- Častý návštěvník
Z kolika % bude možnost boje v městech nebo "v prostoru"?
V případě, že v městě tak kosa určitě vyhrává, to pochopili i Rusové v Čečně, kdy si AK74 vyměnili za 47čky, protože 74ky neměli dostatečně účinou ráži a už jim pak docházelo střelivo.
Pokud by přišle někdo s dostatečně slušným zlepšovákem, aby kosa šla ověsit stejně jako M4ka tak věřím, že bude v pohodě (ten prostějovák vypadá excelentně, ale furt mi tam chybí další variability).
V případě, že v městě tak kosa určitě vyhrává, to pochopili i Rusové v Čečně, kdy si AK74 vyměnili za 47čky, protože 74ky neměli dostatečně účinou ráži a už jim pak docházelo střelivo.
Pokud by přišle někdo s dostatečně slušným zlepšovákem, aby kosa šla ověsit stejně jako M4ka tak věřím, že bude v pohodě (ten prostějovák vypadá excelentně, ale furt mi tam chybí další variability).
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
production píše:
já myslím že to je tohle je super,už naháním to předpažbí (měla by to tu prodávat v zastoupení jedna nejmenovaná firma) Ale scháním ho přez kolegu ze Slovače ,tak doufám že to vyjde

-
hetzer - Častý návštěvník
-
-
alfonss - Grafoman
-
alfonss - Grafoman
-
Jimi - Moderátor
- Vlada
- Častý návštěvník
No me prijde dulezitejsi se predevsim trefit a taky mit ty munice co nejvic, takze sorry ze nevidim ty vyborny vlastnosti u tezkyho, ne moc presnyho naboje s mizernou balistickou krivkou u kteryho musim mit dobre zmaknutej odhad vzdalenosti, oproti bleskurychlymu lehkymu "point and click" ukazovatku (a zminoval jsem se uz o zpetnym razu?).
Poznamka: rozhodne si nemyslim, ze by 5,56 byl kdovijak dobrej naboj, ale povazuju ho za mensi zlo.
Poznamka: rozhodne si nemyslim, ze by 5,56 byl kdovijak dobrej naboj, ale povazuju ho za mensi zlo.
-
Walt - Příspěvky: 1417
-
jo ty šroubky moc dobrý nejsou ,ale zase ho sundaváš jen když čistíš a ne při závaďe .
VLADA: slyšel jsi někdy o tom jak střela 5,56 mm škrtne o trávu a letí do sraček ??? Nene ale tomuhle náboji svůj život nesvěřím
Tady máš názorné srovnání dvou zbraní a zmiňovaných nábojů, s tou přesností co stím AK 47 ten amík tak škube aby se schválně netrefil bych mu dal debilovy přez držku na tuhle vzdálenost musí mít všechno v černým
hold zase propaguje kvér stylem co je americké to je nejlepší
http://www.youtube.com/watch?v=G6BpI3xD6h0
VLADA: slyšel jsi někdy o tom jak střela 5,56 mm škrtne o trávu a letí do sraček ??? Nene ale tomuhle náboji svůj život nesvěřím

Tady máš názorné srovnání dvou zbraní a zmiňovaných nábojů, s tou přesností co stím AK 47 ten amík tak škube aby se schválně netrefil bych mu dal debilovy přez držku na tuhle vzdálenost musí mít všechno v černým

http://www.youtube.com/watch?v=G6BpI3xD6h0
- Vlada
- Častý návštěvník
No jo, oblibenej mytus o trave. Udajne byl tenhle smesnej argument i oficialni duvod, proc k zavedeni tyhle raze u nas pred lety nedoslo. Je to asi stejna situace jako mytus o jeho uzasnym ranivym ucinku, nebo nulovy ucinnosti Berrett M9, proste local folclore.
Logicky bude na vegetaci citlivejsi, kdyz je to lehci strela, to da rozum, ale videl jsem nekolikametrovou odchylku slugu dvanactky, kdyz trefil ne moc husty krovi, takze asi tak. Balistika a nizka hmotnost tuhle nevyhodu s prehledem vyvazej.
No jinak svuj zivot si sveruj cemu chces, treba i naboji se kterym se netrefis, me je to jedno :))
Video celkem pekny, samozrejme se snazej (uspesne) vyzdvihnout prednosti M16, nevidim na tom nic zvlastniho, v ruskym filmu by to zase bylo naopak a provadeli by test s obalenim blatem, nebo neco takovyho :) A na 200 yardu jistej zasah z AK47 rozhodne nemas (staci trochu min povedenej kousek), uz jen staci srovnat delky hlavni testovanych zbrani. A nezdalo se mi ze by s tim kdovijak skubal, nicmene zretelne to skubalo s nim :))
Logicky bude na vegetaci citlivejsi, kdyz je to lehci strela, to da rozum, ale videl jsem nekolikametrovou odchylku slugu dvanactky, kdyz trefil ne moc husty krovi, takze asi tak. Balistika a nizka hmotnost tuhle nevyhodu s prehledem vyvazej.
No jinak svuj zivot si sveruj cemu chces, treba i naboji se kterym se netrefis, me je to jedno :))
Video celkem pekny, samozrejme se snazej (uspesne) vyzdvihnout prednosti M16, nevidim na tom nic zvlastniho, v ruskym filmu by to zase bylo naopak a provadeli by test s obalenim blatem, nebo neco takovyho :) A na 200 yardu jistej zasah z AK47 rozhodne nemas (staci trochu min povedenej kousek), uz jen staci srovnat delky hlavni testovanych zbrani. A nezdalo se mi ze by s tim kdovijak skubal, nicmene zretelne to skubalo s nim :))
-
no s tim nábojem co se netrefím ,tak tyhle problémy nemám jelikož s tím trefím co chci viz,předvčerejší střelby (vyhlášen nejlepším střelcem) nemyslím tím na kruhy s číslama ,ale na figury a to jsem u toho běhal a neležel .Takže tu přesnost bych nějak nehanil. S tím že ta M4 bude s tím nábojem přesnější to bude je to jasné ale k čemu sebou budu tahat 100 nábojů 5,56 když sebou můžu nést jen 50 /7,62
A střílet do někoho kdo si ani nevšimne že ta fofr střela ním proletěla
pokud teda netrefí kost . Ještě jsem někde i četl článek jak při bojích ve městě američané velmi chválil náboj 7,62*39 protože se s ním dalo střílet i přez zdi narozdíl od 5,56.Ale určitě se nerozčiluj ,protože oba náboje jsou dobré nic méně já volím náboj vz.43

- production
- Častý návštěvník
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony vz. 58