-

ufo - Moderátor

- j.macek.j
- Nový uživatel

Desert Egle- závěr
Ahoj Fórum,
mám deserta v .44 magnum (Magnum Research) a nepravidelně mě po výstřelu zůstane viset závěr, i když je (jsou) v zásobníku ještě náboje. Přebíjím si, délka náboje je 1,545-1,550". Jsou v zásobníku na volno, nedrhnou. Přesto se domnívám, že by to mohl způsobovat zásobník. Nemáte náhodou někdo podobné zkušenosti? Nebo můžete někdo posuvkou změřit místa viz obrázek? Díky za názory Honza
mám deserta v .44 magnum (Magnum Research) a nepravidelně mě po výstřelu zůstane viset závěr, i když je (jsou) v zásobníku ještě náboje. Přebíjím si, délka náboje je 1,545-1,550". Jsou v zásobníku na volno, nedrhnou. Přesto se domnívám, že by to mohl způsobovat zásobník. Nemáte náhodou někdo podobné zkušenosti? Nebo můžete někdo posuvkou změřit místa viz obrázek? Díky za názory Honza
-

SEXYaSMYSLNY - Častý návštěvník

Re: Desert Eagle
A co úchop? Mě se to stávalo u DE často, protože jsem si při úchopu nazvedával záchyt závěru. Jeho umístění mi tam prostě nevyhovuje.
-

sided - Moderátor

-

glock1719 - Příspěvky: 8123
Stává se nám to na 50 , ale jen když to má někdo poprvé v ruce.U nás je to vždy přizvednutý záchyt.
- j.macek.j
- Nový uživatel

SEXYaSMYSLNY píše:A co úchop? Mě se to stávalo u DE často, protože jsem si při úchopu nazvedával záchyt závěru. Jeho umístění mi tam prostě nevyhovuje.
abych pravdu rekl, nevim je-li to mozne, palec smeruji pri uchopu smerek k prostredniku, ale zkusim se na to zamerit...mozna se pri vystrelu pohne...diky za tip, urcite dam vedet, jak jsem pochodil..
-

veleba4 - Častý návštěvník

Na hunting bazaru se prodava DE v 50 AE za 50 000 kc, pise u nej vyroba Izrael a pry se k tomu vztahuje velka kvalita. Chci se zeptat kolik by jste realne zaplatili za tuto zbran. Uvazuji o ni, dále jsem slysel o ruznych problemech a vadách DE, na co si dat pozor, diky za informace.
http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/93 ... ba-israel/
http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/93 ... ba-israel/
-

veleba4 - Častý návštěvník

Dále mam dotaz zdali je možno v DE pouzit poplastovane strely Ares 50 330 gr. EPRX. Je mi jasne, ze olovo nelze ale tyhle by snad měli fungovat?
-

gunman - Častý návštěvník

Nové DE má teď proarms.
50000 za jetého je moc
50000 za jetého je moc
-

glock1719 - Příspěvky: 8123
Veleba kolega koupil nedávno 50 Made in Izrael za 32000 .Vystreleno 20 ran jedna krabička.
- helmut
- Nový uživatel

Zdravím všechny.Poradil by mi někdo z majitelů DE, jaká pouzdra používáte a kde jsou k dostání?
Děkuji
Děkuji
- djgas
- Občasný návštěvník

Nezná prosím někdo dobrého puškaře na Deserta. Mám v .357 mag a občas nevytáhne nábojnici nebo se nepravidelně nedovře závěr. Zkoušený tovární náboje i přebíjené,úchop pořešen. Nevim zda by to chtělo např. nový vytahovač nebo vratnou pružinu,atd ?
-

4mike - saigaholic
-

gunman - Častý návštěvník

Nestřílíš z toho olovo, že ne?
-

Vejr - Častý návštěvník

A jak moc nahulený máš náboje? Desert nemá rád čajíčky, je potřeba to naložit na full pomalejším prachem.
- djgas
- Občasný návštěvník

Desert Eagle
gunman píše:Nestřílíš z toho olovo, že ne?
Olovo nestřílím ,mám tam LOSky 158gr ,dal jsem pod ně 10gr. Lovex 37.1 ,zbraň vyčištěná je,ale někdy zůstane nábojnice v komoře nebo napůl venku a někdy to jen nedovře závěr ….
- spec
- Nový uživatel

Mám deserta ve .44 a taky se mě nedovíral závěr. Dělaly to nové zásobníky, jeden starý, původní, to nedělal. Bylo to tím, že u nových zásobníků je vepředu hlubší výřez než u původního. Když jde závěr dopředu a zasunuje náboj, tak jakmile se ten náboj vysmekne ze zásobníku, uvolní místo dalšímu a ten další náboj pod ním, se okrajem opře o spodní část závěru (tam kde je výrobní číslo). Závěr se pořád pohybuje dopředu a tento náboj, v pořadí druhý, se tím větším výřezem povysune ze zásobníku a opře se špičkou o rám pistole. Závěr je téměř zavřený ale úplně vepředu jeho čelo skřípne střelu mezi sebe a výřez zásobníku. Poznáš to tak, že ze zaseklé pistole nejde vypustit zásobník nebo to de strašně těžko. Řešení je jednoduché, probrousit čelo zásobníku o několik milimetrů.
Zádržky podobné jako na tomto videu 0:18
https://www.youtube.com/watch?v=OY_N37GvziE
původní provedení:
nové provedení, je vidět pružina:
Zádržky podobné jako na tomto videu 0:18
https://www.youtube.com/watch?v=OY_N37GvziE
původní provedení:
nové provedení, je vidět pružina:
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní