- klacan
- Nový uživatel
CZ SHADOW 2 CARRY
Ahoj komunito,
Už jste zaregistrovali novinku od Zbrojovky?
Shadow 2 carry
https://prodejna.czub.cz/cz-shadow-2-compact-or-carry
Už je skladem.
Osobně se mi velmi líbí. Dávám palec nahoru za tritiová mířidla. Optic cut s možností ponechání pevných mířidel. Blokace uderníku (konečně), no a ty pěkný tacticool černý střenky
Oproti shadow 2 compact mi tento model dává daleko větší smysl na skryté nošení.
Co myslíte? Já se pomalu ale jistě chystám pro nákupko.
Už jste zaregistrovali novinku od Zbrojovky?
Shadow 2 carry
https://prodejna.czub.cz/cz-shadow-2-compact-or-carry
Už je skladem.
Osobně se mi velmi líbí. Dávám palec nahoru za tritiová mířidla. Optic cut s možností ponechání pevných mířidel. Blokace uderníku (konečně), no a ty pěkný tacticool černý střenky

Oproti shadow 2 compact mi tento model dává daleko větší smysl na skryté nošení.
Co myslíte? Já se pomalu ale jistě chystám pro nákupko.

- Junior
- Nový uživatel
Re: CZ SHADOW 2 CARRY
Vcera nakupko (priznam se, ze kvuli compactu, u kteryho me mrzela blokace a pojistka, ale stejne bych ho koupil), odpoledne vylezly prewiev na toto a bylo vymalovano. Objednavka v Habrestu, kde byl jediny kus ke koupi. Dneska nakupko zpet do datovky a trada do kramu
Uz ji mam doma a je fakt k pomazleni 

-
Pešta - Nový uživatel
Nevím jestli zrovna toto je dobrý kup - CZUB pořád má samé novinky ale nic pořádně nedokončí, což je ostatně vidět i na Brenu který prozatím končí 3 a za pár let to bude bren 4. Co se týče CZ SHADOW 2 CARRY nevidím v tom nic jiného než další pokus o něco ...... Nabídka pistolí CZUB je veliká ale na kvalitu a funkčnost malá .... Za mě palec dolu a sem zvědav kdo koupí a pak tu bude hledat rady na odstranění závad jako ostatně u všeho z produkce CZUB.
Jen dodám sice OT ale..... sám sem si z produce CZUB koupil již 4 zbraně, všechny reklamace a po několikáté reklamaci to šlo z domu, zůstala jen CZ 75 B po úpravě ještě panem Zendlem v roce 2017 , tu mám dodnes.
Jen dodám sice OT ale..... sám sem si z produce CZUB koupil již 4 zbraně, všechny reklamace a po několikáté reklamaci to šlo z domu, zůstala jen CZ 75 B po úpravě ještě panem Zendlem v roce 2017 , tu mám dodnes.
- GaN
- Nový uživatel
i z těch nejlepších lehkých slitin nevydrží ani revolver na náboj 38.spec natož 9mm Luger v pistoli.
CZ už nikdy (CZ orange, CZ shadow II, CZ527varmint, CZ550varmint, C527carbine.. čím novodobější, tím horší)
CZ už nikdy (CZ orange, CZ shadow II, CZ527varmint, CZ550varmint, C527carbine.. čím novodobější, tím horší)
Obsah fóra / Krátké zbraně / CZUB+CZ Strakonice+ZVI+Alfaproj