-
*serafin* - Občasný návštěvník
Re: Pomoc s nákupem komisní zbraně - předběžně
to $emtex: o Magnumu vím, dělal jsem tam zkoušky. 75 tam mají erární, takže tam na 100% zajdu si jí osahat a vyzkoušet. Nejspíš příští týden. Děkuju za nabídku, poud na to přijde, tak se určitě ozvu.
Omlouvám se ostatním, že jsem jim neodpověděl. Jsem lehce v časové tísni. Za hodinu odjíždím na dovču a ještě potřebuju dobalit.
Mějte se všichni moc pěkně.
Omlouvám se ostatním, že jsem jim neodpověděl. Jsem lehce v časové tísni. Za hodinu odjíždím na dovču a ještě potřebuju dobalit.
Mějte se všichni moc pěkně.
-
Tak už jsem zpět. Dnes jsem si byl vyzvednout zbrojní průkaz (já mám takovou radost
). V týdnu si zajdu na střelnici a vyzkouším mojí vysněnou (
) 75, jak mi bude sedět. Případně bych potom využil nabídky k otlapkaní jiným mazlíků. Ještě jednou všem děkuji.

- FouET
- Pravidelný návštěvník
Otlapkat i jiné kousky zkus určitě. Když to neuděláš, nemáš s čim porovnat. Osahej si všechno co na střelnici mají a pak se porozhlídni i jinde. Nikdy si nesáhneš na všechno, ale aspoň to základní, může tě to alespoň nasměrovat, správným směrem. (Kov, plast, malá, velká..)
-
Anorektik - Častý návštěvník
Tak třeba na Leiku v Plzni, zrovinka běží předváděcí akce, kde si lze za symbolický poplatek a střelivo bouchnout z tohohle:
CZ 75 TS CZECHMATE, 9x19, s kompenzátorem a kolimátorem
CZ 75 B 9mm LUGER lakovaná - OMEGA
CZ 75 D COMPACT (P-01) 9mm LUGER lehký rám, vypouštění kohoutu, lakovaná - provedení pro PČR
CZ 75 D COMPACT (P-01) .40 S&W lehký rám, vypouštění kohoutu, lakovaná
CZ 75 P-07 DUTY 9x19
CZ 75 P-07 DUTY 40 S&W
CZ 75 SP-01 Shadow
CZ 75 SP-01 PHANTOM
CZ 75 TS 9x19
CZ 75 TS .40 S&W
CZ 92 6,35 Browning
CZ 97 .45 ACP
CZ 2075 RAMI 9x19
CZ 2075 RAMI P 9x19
CZ 75 TS CZECHMATE, 9x19, s kompenzátorem a kolimátorem
CZ 75 B 9mm LUGER lakovaná - OMEGA
CZ 75 D COMPACT (P-01) 9mm LUGER lehký rám, vypouštění kohoutu, lakovaná - provedení pro PČR
CZ 75 D COMPACT (P-01) .40 S&W lehký rám, vypouštění kohoutu, lakovaná
CZ 75 P-07 DUTY 9x19
CZ 75 P-07 DUTY 40 S&W
CZ 75 SP-01 Shadow
CZ 75 SP-01 PHANTOM
CZ 75 TS 9x19
CZ 75 TS .40 S&W
CZ 92 6,35 Browning
CZ 97 .45 ACP
CZ 2075 RAMI 9x19
CZ 2075 RAMI P 9x19
-
Zdravím všechny. Dnes jsem se konečně dostal na střelnici a vyzkoušel si CZ 75 a musím říct, že z ní mám velmi příjemné pocity. Dobře mi padla do ruky, dobře s mi z ní střílelo a ani výsledky střelby nebyly nejhorší (na to, že jsem střílel po třetí v životě). Určitě si ještě vyzkouším další zbraně, ale asi je to největší kandidát.
to Anorectic: Moc pěkná sbírečka.
to Anorectic: Moc pěkná sbírečka.
-
Tak můžu potvrdit výborné zkušenosti se zdejší burzou. Nakonec jsem si pořídil tu CZ 75 a jsem spokojený. Díky všem.
-
PetrL3 - Častý návštěvník
-
hubblebubble - Nový uživatel
Přátelé ve zbrani,
jako úplný zelenáč jsem pročetl zdejší i jiná fóra a pro svou první zbraň jsem se rozhodl pro CZ75. Protože očekávám, že to nebude poslední zbraň, chci koupit slušný kus z druhé ruky. Mám jednu vyhlídnutou u BVS v Praze, už jsem ji držel v ruce. Ale stejně prd poznám, jestli je v pořádku.
Hledám tedy ochotného zkušenějšího střelce, který by tam se mnou zašel a podíval se na ni. Kámoš mi bohužel vybouchnul a ta zbraň na mě počká jen do pátku.
Odměnou nabízím poděkování a nekonečný vděk.
Prosím případné pomocníky o PM.
Díky.
HB.
jako úplný zelenáč jsem pročetl zdejší i jiná fóra a pro svou první zbraň jsem se rozhodl pro CZ75. Protože očekávám, že to nebude poslední zbraň, chci koupit slušný kus z druhé ruky. Mám jednu vyhlídnutou u BVS v Praze, už jsem ji držel v ruce. Ale stejně prd poznám, jestli je v pořádku.
Hledám tedy ochotného zkušenějšího střelce, který by tam se mnou zašel a podíval se na ni. Kámoš mi bohužel vybouchnul a ta zbraň na mě počká jen do pátku.
Odměnou nabízím poděkování a nekonečný vděk.

Prosím případné pomocníky o PM.
Díky.
HB.
- enfield2
- Pravidelný návštěvník
Zdravím všechny, hledám někoho z blízkého okolí Havlíčkova Brodu. Byl bych moc rád, kdyby se takový člověk našel a pomohl mi s takovouhle věcí: Zajít do obchodu a podívat se na jednu konkrétní zbraň, především na stav hlavně a vůle závěru a pak by mi ten člověk napsal svůj osobní názor na tu zbraň.
Do Havlíčkova Brodu to mám 120 km a nerad bych tam jel nakonec jen proto, abych zjistil, že zbraň zvenku moc pěkná, má vyžranou hlaveň.
PS, telefonát přímo tomu obchodníkovi je samozřejmě možný, ale osobně ho neznám a z vlastní zkušenosti vím, jak někteří prodejci vychválí do nebes na dálku i šrot, jen aby to už prodali. Ale nevím, jestli je to případ i tohoto prodejce, tak zkouším najít pomoc touto cestou.
PSS - Jde o to navštívit obchod Zbraně SANIMA Havlíčkův Brod. Více podrobností do zpráv, děkuji.
Do Havlíčkova Brodu to mám 120 km a nerad bych tam jel nakonec jen proto, abych zjistil, že zbraň zvenku moc pěkná, má vyžranou hlaveň.
PS, telefonát přímo tomu obchodníkovi je samozřejmě možný, ale osobně ho neznám a z vlastní zkušenosti vím, jak někteří prodejci vychválí do nebes na dálku i šrot, jen aby to už prodali. Ale nevím, jestli je to případ i tohoto prodejce, tak zkouším najít pomoc touto cestou.
PSS - Jde o to navštívit obchod Zbraně SANIMA Havlíčkův Brod. Více podrobností do zpráv, děkuji.
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA