-
Kall - Příspěvky: 2286
-
PETRGLOCK - Pravidelný návštěvník
-
Kall - Příspěvky: 2286
-
-
Ptak - Pravidelný návštěvník
-
Tak musím poreferovat - první poznatky ze střelby s CZ 75 TS:
Zbraň byla zaolejovaná jako prase, takže padly 3 hadry, než jsem jí dostatečně vyčistil-vysušil.
Poté přišel pokus o výměnu mířidel (koupil jsem si rovnou stavitelné LPA mířidla, které mají o polovinu menší rozměry, než ty standardní). Dle prodavače v UB stačí jenom povolit toho červíka, původní hledí vyklepnout a nasunout tam nové. Povolil jsem červíka a jemným poklepáním na mířidla z boku jsem se je pokusil vysunout z drážky. Nic. Zvýšil jsem sílu poklepu-stále nic. Zkusil jsem to z druhé strany-nic. Dal jsem to kolegovi na lis-nic. Zřejmě tam to hledí v UB navařili či co. Budu to asi muset dát puškaři.
Pak jsem vyrazil do Avimu.
Pistole se chovala velmi velmi kultivovaně (taky prázdná váží 1,2 Kg). I s těmi stnd. mířidly se dá celkem střílet a překvapivě i trefovat. Ergonomie zbraně je pro mou ruku velmi dobrá. SA spoušť jde krásně hladce (žádné zadrhávání).
Závěrem musím říct, že jsem udělal moc dobře a koupil jsem si rozhodně pěknou pistolku.
Zbraň byla zaolejovaná jako prase, takže padly 3 hadry, než jsem jí dostatečně vyčistil-vysušil.
Poté přišel pokus o výměnu mířidel (koupil jsem si rovnou stavitelné LPA mířidla, které mají o polovinu menší rozměry, než ty standardní). Dle prodavače v UB stačí jenom povolit toho červíka, původní hledí vyklepnout a nasunout tam nové. Povolil jsem červíka a jemným poklepáním na mířidla z boku jsem se je pokusil vysunout z drážky. Nic. Zvýšil jsem sílu poklepu-stále nic. Zkusil jsem to z druhé strany-nic. Dal jsem to kolegovi na lis-nic. Zřejmě tam to hledí v UB navařili či co. Budu to asi muset dát puškaři.
Pak jsem vyrazil do Avimu.
Pistole se chovala velmi velmi kultivovaně (taky prázdná váží 1,2 Kg). I s těmi stnd. mířidly se dá celkem střílet a překvapivě i trefovat. Ergonomie zbraně je pro mou ruku velmi dobrá. SA spoušť jde krásně hladce (žádné zadrhávání).
Závěrem musím říct, že jsem udělal moc dobře a koupil jsem si rozhodně pěknou pistolku.
- Marthy
- Pravidelný návštěvník
-
-
Leda - Příspěvky: 696
Tactical
Marthy píše:Já si dneska stáhnul video ze stránek CZUB(ipsc s 75 TS), musím přiznat že mne docela navnadilo a aspon jsem pak susil s mou P-O.
Ten spot se docela povedl. Nicméně se z něj dá vytěžit mnohem víc než jen reklama na pistoli: jednak je z něj tak trochu vidět , co je IPSC, jednak si všimněte jak Martin Kameníček drží zbraň - především levou rukou no a vo tom to je
-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
Re: Tactical
Leda píše:Marthy píše:Já si dneska stáhnul video ze stránek CZUB(ipsc s 75 TS), musím přiznat že mne docela navnadilo a aspon jsem pak susil s mou P-O.
Ten spot se docela povedl. Nicméně se z něj dá vytěžit mnohem víc než jen reklama na pistoli: jednak je z něj tak trochu vidět , co je IPSC, jednak si všimněte jak Martin Kameníček drží zbraň - především levou rukou no a vo tom to je
nemuzete na nej dat nekdo odkaz? bud jsem slepej nebo nevidim
-
video
Aha, odkaz nějak nefunguje - je jen na ikonku
Najdi si stránku competiton zbraně a u CZ 75 TS najdeš ikonu s odkazem: http://www.czub.cz/images/video_spot.gif
Najdi si stránku competiton zbraně a u CZ 75 TS najdeš ikonu s odkazem: http://www.czub.cz/images/video_spot.gif
-
Re: video
Leda píše:Aha, odkaz nějak nefunguje - je jen na ikonku
uz jsem to nasel
http://www.czub.cz/images/IPSC.avi
jen 12 mega
-
Leda píše: jednak si všimněte jak Martin Kameníček drží zbraň - především levou rukou no a vo tom to je
myslis tohle?
-
PiDiBi píše:Leda píše: jednak si všimněte jak Martin Kameníček drží zbraň - především levou rukou no a vo tom to je
myslis tohle?
..ja vol , až na ten ukazovák na lučíku - to si může dovolit jen ten, kdo to umí a komu to opravdu vyhovuje. prostě co nejvýš to jde.
-
Adalbertus - Příspěvky: 182
Leda píše:Nicméně se z něj dá vytěžit mnohem víc než jen reklama na pistoli: jednak je z něj tak trochu vidět , co je IPSC, jednak si všimněte jak Martin Kameníček drží zbraň - především levou rukou no a vo tom to je
Ja si vsimnul, ze po prebiti menil docela napadne uchop...
- Marthy
- Pravidelný návštěvník
-
-
Voux - Pravidelný návštěvník
PETRGLOCK píše:MARTHY: Zkušenosti jsou zatím spíše krátkodobé. Pokud vím, tak jediní kdo zde z diskuzních serverů tuto zbraň má jsem já a login PTAK.
Pokud jsi z Prahy, tak se můžeme domluvit a sejít se někde, kde bych ti jí předvedl. Například v pondělí po 18:00 na AVIMU v Praze u Florence.
Moh bych na ní taky kouknout ? (Teda jestli by ti nevadil trochu větší počet čumilů...)
-
-
Voux - Pravidelný návštěvník
Obsah fóra / Krátké zbraně / CZUB+CZ Strakonice+ZVI+Alfaproj