- enfield2
- Pravidelný návštěvník
Re: GREAT GUN - znáte někdo.
Já bych řekl, že asi ještě nezačali vyrábět. Na tu moji čekám už jen sporadicky a teď v únoru na ni čekám už 66 měsíců. Peníze, které jsem měl na ni přichystané jsem už dávno utratil za něco jinýho. Stejně si myslím, že se mi už neozvou a kdyby jo, tak si neumím představit, jakým stylem by mi to napsali.
-
gunman - Častý návštěvník
Tak jsem tam dnes zavolal a moje puška se letos dělat nebude. Dobrá zpráva pro ostatní - prý se dělá na 1873.
Takže pod stromek si koupím win 1885 higl wall nebo zkusím pana Krutého na rolling block.
Takže pod stromek si koupím win 1885 higl wall nebo zkusím pana Krutého na rolling block.
-
Jeremiah - Pravidelný návštěvník
Pro derringer .54 mají příslušné REALY malý průměr, nezkoušel jste je někdo střílet s flastrem, případně "na papírek" ?
- Bohemund
- Pravidelný návštěvník
Na papírek je to bez větších problémů. Dá se použít nejjednoduší cigaretový papírek Vážka.
Samozřejmě přesnost pak trošku pokulhává, ale to že je to derringer a ne terčovka, každý ví.
Samozřejmě přesnost pak trošku pokulhává, ale to že je to derringer a ne terčovka, každý ví.
- MaraKM
- Nový uživatel
Mohu se zeptat zda-li se situace kolem dodavek LA pusek nejak zmenila?!
- enfield2
- Pravidelný návštěvník
Nevím, jakou zkušenost mají ostatní, ale můj poznatek ti klidně napíšu. Mám objednanou Henryovku a zatím se mi neozvali. Objednanou ji mám už osm a čtvrt roku. Teď jsem to počítal na měsíce a vychází to na pěkných 99 měsíců, co ji mám objednanou. Nečekám, že se mi ještě ozvou. Nejkrásnější na tom je, že za tu dobu jsem vlastně přestal střílet western a začal se věnovat jiným střeleckým odvětvím. Ale kdyby se ozvali, tak tu Henryovku pořád beru.
- FrankJ
- Častý návštěvník
Tak proč si nekoupiš třeba tuhle, která se stále vyrábí, je k dostání a funguje :
https://www.zbrane-dave.cz/products/henry-1860-rifle1/
https://www.zbrane-dave.cz/products/henry-1860-rifle1/
- jmeno1
- Nový uživatel
Mám stejnou zkušenost jako enfield2. Objednával jsem zbraň Great Gun 1873 Lever Action v březnu 2011. Průběžně jsem kontroloval stav objednávky a dostával ohranou odpověď ve smyslu, nestíháme, ale vyrobíme. Poslední odpověď z 6.1.2016 od Lenky Králové z obchodního oddělení: "Co se týče dlouhých pušek, tak se vyrábějí. Pan Kuřil informoval, že by se měly všechny v roce 2016 výrobně dokončit. Tak až to bude aktuální určitě se ozvu."
Neozvala se a já už taky rezignoval...
Neberu jim, že jim ty derringery tolik vynášejí, ale jednání mají pod psa.
Neozvala se a já už taky rezignoval...
Neberu jim, že jim ty derringery tolik vynášejí, ale jednání mají pod psa.
-
gunman - Častý návštěvník
Jak to vůbec dopadlo? Vyrobili ještě nějaké pušky nebo to úplně skončilo?
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké