- Důďa
- Nový uživatel
Re: lever action karabiny / Rossi atd. zkušenosti a tipy
Co se týče dalších otázek, tak flintu mám pět let. Byl to individuální dovoz a z rozkresů jsem rozpadlou součástku samozřejmě nepoznal. Snad je jasná ta pointa o komunikaci mezi výrobcem a prodejcem?
- FrankJ
- Častý návštěvník
Jaká pointa ? Prodejce je povinen ti zboží opravit, vyměnit nebo vrátit peníze.
Jak to bude řešit prodejce s výrobcem tě vůbec nemusí zajímat, ty jsi vstoupil do právního stavu s prodejcem.
Rozumím tomu proč jsi to nechal dojít do ztracena protože pokud nejsi z okolí Klimkovic
těžko budeš je nahánět z druhého konce republiky a navíc bez kamenné prodejny se to špatně reklamuje. Ale jsou to tvé peníze za které jsi dostal zmetek. A nebezpečný pokud
se ti trhají šroubky na rámu.Nevěř tomu, že byly překalené.
Jak to bude řešit prodejce s výrobcem tě vůbec nemusí zajímat, ty jsi vstoupil do právního stavu s prodejcem.
Rozumím tomu proč jsi to nechal dojít do ztracena protože pokud nejsi z okolí Klimkovic
těžko budeš je nahánět z druhého konce republiky a navíc bez kamenné prodejny se to špatně reklamuje. Ale jsou to tvé peníze za které jsi dostal zmetek. A nebezpečný pokud
se ti trhají šroubky na rámu.Nevěř tomu, že byly překalené.
-
staM - Moderátor
Trhání nábojnic by mohla způsobovat velká záverová vůle.
- FrankJ
- Častý návštěvník
- vrbodol
- Častý návštěvník
Tak jsem se rozhodnul že letos pořídím nějakou 1873 nejspíš od Ubertiho v 357mag. Nic extra dlouhýho ani ty nejkratší spíš střední délku pušku. Jak se s tim dá nastřílet na 100m? Vejde se prúměrnej střelec do černýho klasickýho pistoláku?
Koukal jsem že Rosiny a Marliny maj ráži 38/357 ale ten Uberti ne tak tam asi .38 necpat aby se nevypalovala komora a proč to tamtěm nevadí?
Koukal jsem že Rosiny a Marliny maj ráži 38/357 ale ten Uberti ne tak tam asi .38 necpat aby se nevypalovala komora a proč to tamtěm nevadí?
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Pušce to nevadí , ale nikdy jsem nepochypil proč si kupuji pušku revolver 357 a rvu tam 38 když si ty 357 udělam za stejnou cenu a výkon si upravým navážkou .
-
sided - Moderátor
- vrbodol
- Častý návštěvník
Glock- Protože mám doma pytel .38 a zužitkoval bych je při přebíjení a nemusel se kopovat s .357 .Je v tom jenom moje přirozená hamižnost.
-
BARRY - Moderátor
Ve stejné situaci jsem dal inzerát a vyměnil za .357 v kurzu 1:1. Spokojenost byla na obou stranách.
Domršenou/napečenou komoru u Pumy od .38 jsem viděl na vlastní oči.
Domršenou/napečenou komoru u Pumy od .38 jsem viděl na vlastní oči.
-
staM - Moderátor
vrbodol píše:Tak jsem se rozhodnul že letos pořídím nějakou 1873 nejspíš od Ubertiho v 357mag.
Nebude se s plnotučnými 357mičkami a větším počtem výstřelů zvětšovat závěrová vůle u 1873???
Ta soustava pák byla původně na jinší tlaky.I když nové materiály...
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké