- stanleyp
- Nový uživatel
Re: Margolina
Taky by mne zajímal počet nábojů, které se vejdou do zásobníku 10 jsem jich tam nedostal nikdy, většinou 9, ale to nevylučuje, že zásobník byl spíše na 8 a nebo naopak na 10 nábojů. Taky bych chtěl sehnat ještě jeden zásobník, mám podobný jako na té fotce o kousek výše, s prolisem a jedním vyčuhujícím nýtkem, který mj. je fajn, když nabíjím, mohu za něj stlačit pružinu a náboje lezou do zásobníku skoro sami. Jen nemám na spodním dně ten zahnutý zobák. A vnitřek (to lůžko pod náboji) mi přijde dřevěné nebo z nějakého hnědého plastu. Kdybyste někdo věděl o přebytečném zásobníku, tak dejte vědět. Dík.
- vasek.vomacka
- Nový uživatel
Ahoj. Mám Margolínu, údajně .22 Short, ale nějak se mi to nezdá. V zásobníku mi náboje vaklají, jako by byly krátký a pistole sice přebije, ale nenatáhne kohout, takže to musím manuálně. Poradí někdo, co s tím? A jestli se vůbec dělaly Margolíny v ráži .22 Short? Díky.
Naposledy upravil vasek.vomacka dne 30.07.2014 22:46, celkově upraveno 1
-
glock1719 - Příspěvky: 8118
- Combat
- Občasný návštěvník
Margolina
Mám dotaz. Jakým směrem točit kolečkem pod mouchou, když chci překlikat na flek. A o kolik. Směr B nebo H. Teď mám nastřeleno na spodek černého, ale na otoče potřebuji mít na flek. Nějak mi ty bukvice nic neříkají
-
Igrlik - Častý návštěvník
"B" sa číta "V" - vyše, "H" sa číta "N" - niže...
- drevak
- Pravidelný návštěvník
máte někdo na margolině střenky od klinského nebo jiné než origo. Je výrazný rozdíl v úchopu origo než klinsky?
- drevak
- Pravidelný návštěvník
Máte někdo na margolině ten nastavitelnou opěrku pro ruku? A jste schopni nafotit nebo popsat jakým způsobem je to tam přidělané? Díky
- pavoduro
- Nový uživatel
Pozdravujem. Mám možnosť kúpiť Margolinu 22 LR. Chcem sa poradiť s ľudmi čo majú skúsenosti s touto zbraňou. Pri prehliadke pred kúpou je niečo načo si treba osobitne dávať pozor? Čo by mohlo indikovať poškodenie zbrane či už nesprávnym zaobchádzaním, ošetrovaním, či nevhodným strelivom? Hlaveň pozriem, ale nejaké dorazy, mechanické časti, vôle záver-telo zbrane, skrátka veci o kt. nemám v tejto chvíli ani tušenie.
Ozaj aké má margolina vôle? Veľké? Či je urobená presne? Ak má vôle má to vplyv na presnosť? Potrebujem nejaké rady. Nepoznám túto zbraň, ale rád by som ju vlastnil. Ďakujem
Ozaj aké má margolina vôle? Veľké? Či je urobená presne? Ak má vôle má to vplyv na presnosť? Potrebujem nejaké rady. Nepoznám túto zbraň, ale rád by som ju vlastnil. Ďakujem
- pavoduro
- Nový uživatel
Chlapi potrebujem pomoc. Pri čistení Margoliny mi vyskočila taká pružinka čo pritláča tiahlo spúšte. Nevie mi niekto pordiť ako to tam dať? alebo foto v original stave
- e.leclerc
- Nový uživatel
Re: K: vytahovák,drápek Margolin.22
Kdyby to náhodou někomu pomohlo:
Vybrousit z listového pera A Nekalit
Vybrousit z listového pera A Nekalit
- holeys
- Pravidelný návštěvník
Margolína nemá na spoušti žádné zdrsnění jako je tomu většinou u jiných zbraní, takže mám při střelbě problém, že mi zpocený ukazováček po spoušti klouže a spouští se kvůli tomu špatně. Napadlo mě, zda by nešlo na spoušť nalepit jemný šmirglový papír nebo něco podobného, ale spoušt je hladká a zahnutá, tak myslím, že by to nedrželo. Máte, prosím, nějakou radu, jak "zdrsnit" spoušť u Margolíny nebo použít nějaký jiný fígl, aby prst po spoušti neklouzal?
- drevak
- Pravidelný návštěvník
Myslím, že nejjednodušší je natřít spoušť lepidlem a posypat pískem. Lepidlo zatvrdne a je to jako smirek. Je to jednoduché a je to vratná úprava.
- Triarius
- Občasný návštěvník
-
staM - Moderátor
Prodává se samolepící protiskluzová páska,různé typy zdrsnění a barvy.Je to jako by jsi nalepil smirek.
Na spoušti by to asi mělo omezenou životnost.
Přední stranu můžeš nechat třeba opískovat.
Na spoušti by to asi mělo omezenou životnost.
Přední stranu můžeš nechat třeba opískovat.
-
Walther - Pravidelný návštěvník
- JiriZ
- Nový uživatel
- pavel-13
- Nový uživatel
Obsah fóra / Krátké zbraně / Malorážky, flobertky, vzduchovky