-
majk101 - Nový uživatel
Re: puškaři
Je to přesně jak píšeš...nakonec jsem se rozhodl že hlaveň nechám zlikvidovat. Na balistiku jsem pušku posílat nemusel, jen čekám na rozhodnutí od balistika. Jedná se o ráži .243 win. Teď už jenom záleží jak dlouho mu to bude trvat.
- soap
- Občasný návštěvník
Dobry den vespolek,
nemate nekdo tip na sikovneho puskare, ktery by opravil strzeny zavit u revolveru Ruger Vaquero? idealne praha a okoli
za pripadnou odpoved predem dekuji
nemate nekdo tip na sikovneho puskare, ktery by opravil strzeny zavit u revolveru Ruger Vaquero? idealne praha a okoli
za pripadnou odpoved predem dekuji
-
tom - Častý návštěvník
I když koukám, že se moc na dotazy ohledně rady na nějakého puškaře nereaguje, přesto to zkusím.
Hledám někoho kdo je schopen a ochoten ( to je největší problém) vyrobit novou hlaveň na pákovku v nerezu. Lokalita nerozhoduje, ze zoufalství beru už všechno.
Hledám někoho kdo je schopen a ochoten ( to je největší problém) vyrobit novou hlaveň na pákovku v nerezu. Lokalita nerozhoduje, ze zoufalství beru už všechno.
- Béďa
- Častý návštěvník
- Original.boy
- Pravidelný návštěvník
Poradíte mi prosím svědomitého puškaře ideálně Zlínský kraj. Potřebuji nasadit puškohled na G3 , dotáhnout na moment, zalapovat kroužky a nastřelit. Značka- zmrvit ve svěráku si to můžu sám.
- VitaSVT40
- Častý návštěvník
Zdar. Máte někdo tel. číslo na puškaře Veselého z Václavic? Měl jsem na něj kontakt ve starém telefonu, a ten přestal existovat :/Díky, ušetříte mi cestu.
-
Žábra - Častý návštěvník
-
CZ 70 - Pravidelný návštěvník
Ahoj. Sháním puškaře který by opravil Revolver SW .38 2model. Tedy historickou zbran.
Špatně časuje válec....Díky za jakoukoliv radu...
Špatně časuje válec....Díky za jakoukoliv radu...
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři