Uživatelský avatar
Alex Bratt
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 172
Registrován: 25.04.2012 15:18
Bydliště: Pardubice

28.02.2019 10:08

LEX Východní Čechy

LEX z.s. se rozrůstá do regionů. Začátkem roku 2019 vznikla pobočka Sdružení LEX pro Východní Čechy s cílem sdružovat držitele zbrojních průkazů v regionu, pořádat aktivity k tématu a současně být kontaktním bodem pro zájemce o zbrojní průkaz. Oblastní spolek LEX Východní Čechy má oslovit členy LEX i další zájemce ze střelecké komunity především na Pardubicku, Chrudimsku a okolí Hradce Králové.

Bližší informace o aktivitách Obs LEX Východní Čechy můžete získat na facebooku LEX Východní Čechy (http://www.facebook.com/LEXPardubice), členském fóru LEX nebo na valné hromadě LEX konané 23.03.2019, kde budou v rámci programu oba koordinátoři krátce hovořit.

V případě zájmu o zapojení do aktivit Obs kontaktujte přímo mne jako koordinátora buď zde v tématu, přes SZ nebo na jakub.engelmajer@gunlex.cz

Uživatelský avatar
Alex Bratt
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 172
Registrován: 25.04.2012 15:18
Bydliště: Pardubice

11.10.2019 13:15

Re: LEX Východní Čechy

K aktuálnímu dění v Obs LEX Východní Čechy. LEX VČ porada pravidelne cca 1x mesicne strelecke cviceni pro drzitele ZP (prozatim strelnice Dasice) + několikrát ročně odborné přednášky k tématu držení zbraní a cca 2-3x ročně kurz manipulace se zbraní se zkusebnim komisarem jako přípravu na zkousku odborne zpusobilosti k ziskani ZP.

Pokud by měl někdo zajem dostávat informacni email o planovanych akcich a nesleduje Facebook tak mi napiste SZ npripadne mi napiste email s kontaktnimi udaji na jakub.engelmajer@gunlex.cz a já vás rád pridam do mailing listu. Samozrejme clenstvi v LEX neni nutne, aktivity jsou otevreny pro vsechny zajemce.

Obsah fóra / Střelectví / LEX - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků