-
lovec_1 - Častý návštěvník
Re: Vihtavuori
Presne tak, tento rok to lepsie nebude. Pridu mozno dve zasielky a basta.
-
lovec_1 píše:...... Zavadza sa (a aj v nasich statoch sa bude) system oznacovania a registracie KAZDEHO jedneho spotrebitelskeho balenia. Kazda jedna pixla prachu bude mat svoj unikatny kod a bude povinnost archivovat jej pohyb v smere vyrobca-distributor-predajca-koncovy zakaznik.....
http://www.all4shooters.com/de/News/Mun ... -Munition/
-
Kall - Příspěvky: 2286
kdyby se tím změnila situace v zásobování a byly by prachy dostupný na pultech, tak by mi registrace každý pixly ani nevadila.
Pokud by na to nebylo třeba povolní za XX E.
Pokud by na to nebylo třeba povolní za XX E.
-
So zasobovanim to nema nic spolocne, tam je jednym z hlavnych zdrojov problemu bezodna jama s nazvom trh USA, kde je problematicka aj situacia so strelivom.

Avsak zavedenie systemu a jeho rocne naklady budu v milionoch €€€, takze cena prachu moze ist len hore, bez ohladu na dostupnost. Jednou z najdebilnejsich veci je to, ze po zavedeni systemu bude kazde balenie bez oznacenie nelegalne, cize ten svinsky system vopred neguje naskreckovanie zasob. Samozrejme je asi nerealne prakticky skontrolovat kazdeho prebijaca (najma v nasich krajoch, kde zatial chvalabohu nie je potrebny kurz prebijaca ako v DE), ale moznost nahodnej kontroly vzdy existuje.
Da sa o tom pomerne siroko polemizovat, otazne je ci pokracovat tu, alebo zalozit nove vlakno.

Avsak zavedenie systemu a jeho rocne naklady budu v milionoch €€€, takze cena prachu moze ist len hore, bez ohladu na dostupnost. Jednou z najdebilnejsich veci je to, ze po zavedeni systemu bude kazde balenie bez oznacenie nelegalne, cize ten svinsky system vopred neguje naskreckovanie zasob. Samozrejme je asi nerealne prakticky skontrolovat kazdeho prebijaca (najma v nasich krajoch, kde zatial chvalabohu nie je potrebny kurz prebijaca ako v DE), ale moznost nahodnej kontroly vzdy existuje.
Da sa o tom pomerne siroko polemizovat, otazne je ci pokracovat tu, alebo zalozit nove vlakno.
- snipj
- Občasný návštěvník
Zdar pánové
Tak mám dobrou zprávu co se týče dovozu prachů Vihtavuori do ČR.
Tento týden jsem mluvil s obchodníky z fa.Sport&Defence ( nástupnická fa. Přebíjecího centra Anděl v Praze) a ti mě říkali, že cca koncem června by mohla dorazit první várka prachů do ČR.
Zatím objednávali hlavně puškové prachy, ale není problém objednat i pistolové.
Jen pro zajímavost pistolová N310 - 0,5 kg vyjde asi na 1290,- Kč.
Takže pánové objednávejte i pistolové, ať to jde tady u nás koupit.
Tak mám dobrou zprávu co se týče dovozu prachů Vihtavuori do ČR.

Tento týden jsem mluvil s obchodníky z fa.Sport&Defence ( nástupnická fa. Přebíjecího centra Anděl v Praze) a ti mě říkali, že cca koncem června by mohla dorazit první várka prachů do ČR.
Zatím objednávali hlavně puškové prachy, ale není problém objednat i pistolové.
Jen pro zajímavost pistolová N310 - 0,5 kg vyjde asi na 1290,- Kč.
Takže pánové objednávejte i pistolové, ať to jde tady u nás koupit.

-
alfonss - Grafoman
Což o to, já bych si objednal pistolový a i větší množství, ale to by museli naši obchodníci srazit cenu cca o třetinu, protože abych platil na půlkilovce o 360 Kč víc, než v Rakousku.....nejsem matka Tereza, abych v takové míře podporoval český obchod...
-
Hungry - Moderátor
Otázkou je, zda-li bys podporoval český obchod nebo ČÚZZS s jeho certifikacemi na vše, vč. nábojnic... 

-
alfonss - Grafoman
- JR.
- Pravidelný návštěvník
S těma dobrejma zprávama bych přibrzdil, to, že bude za dva měsíce poslouchám už od prosince a máme duben. Jestli tu někdy bude, bude to pro mě příjemný překvapení.
-
Truman Head - Pravidelný návštěvník
Vím kde teď mají Vihtu skladem 140,150,160,540...ale nemůžu dělat reklamu 
cena za kg 2850-2900,-...můžu poslat do SZ.

cena za kg 2850-2900,-...můžu poslat do SZ.
-
jpp - Častý návštěvník
A je to oficiálně s typovou kontrolou střeliviny v ČÚZZS a nebo nějaká divočina?
-
4mike - saigaholic
Truman
pokud ta prodejna nepatří Tobě , či třeba manželce, bráchovi,...., nebude to považováno za komerční sdělení
pokud ta prodejna nepatří Tobě , či třeba manželce, bráchovi,...., nebude to považováno za komerční sdělení
-
Grinch - Častý návštěvník
Tak abychom udělali případným dohadům konec a konečně měli něco "hmatatelného", tak kluci ze Sport&Defence to konečně dokázali a mají Vihtu i další prachy zhomologované...
Na rozdíl od jiných to mají OFIKO, legálně, narovinu a SKLADEM KOMPLETNÍ SORTIMENT Vihty
Na rozdíl od jiných to mají OFIKO, legálně, narovinu a SKLADEM KOMPLETNÍ SORTIMENT Vihty
Obsah fóra / Střelivo / Přebíjení / Prachy, váhy, laborační tabulky