- glock69
-
Brigadier - Pravidelný návštěvník
- glock69
-
DK - Pravidelný návštěvník
No, já sem scháněl kosu zhruba před čtrnácti dněma a obvolal jsem snad všechny prodejce v Praze a nikdo z nich neměl
858ku na skladě. Z toho co jsem se mezi řečí dozvěděl jsem vyvodil, že nejsou a nebudou. Že CZUB chystá něco jako saigu za cenu jako saigu.
Nakonec jsem měl kliku a narazil na poslední kousek pádla u Brymový za 6800 a s pocitem vítězství jsem si jí odnesl domů.
Tak sem celkem zvědavej jak se to nakonec vyvrbí.
Týhle koupě litovat nebudu.
Myslim, že CZUB štvalo že kosy dou na odbyt za dumpingovou cenu a zisk neni tak velkej jak by chtěli. Takže ať 858ku nahradí cokoliv, určitě to bude dražší.
858ku na skladě. Z toho co jsem se mezi řečí dozvěděl jsem vyvodil, že nejsou a nebudou. Že CZUB chystá něco jako saigu za cenu jako saigu.
Nakonec jsem měl kliku a narazil na poslední kousek pádla u Brymový za 6800 a s pocitem vítězství jsem si jí odnesl domů.
Tak sem celkem zvědavej jak se to nakonec vyvrbí.
Týhle koupě litovat nebudu.
Myslim, že CZUB štvalo že kosy dou na odbyt za dumpingovou cenu a zisk neni tak velkej jak by chtěli. Takže ať 858ku nahradí cokoliv, určitě to bude dražší.
-
Walt - Příspěvky: 1417
-
alfonss - Grafoman
- rehy
- Nový uživatel
-
-
DK - Pravidelný návštěvník
Myslim, že jde o starou verzi podle značek ze zkušebny vyrobenou v r. 2004 značená je ČZ 858 TACTICAL P.
To víš v Praze je draze
Ad. náboje kde se daj v Praze sehnat ty levný za cca 3,50 ? Já sem zatim nejlevnější sehnal Barnauly za 4,30.
Ad LADA proč ne? Myslim že by to mělo logiku. Komplet LADA sem zatim vyděl jen na obrázku a celkem se mi líbily. Myslim si ale, že ta údajná nová verze
bude jen kosa s nějakejma kosmetickejma změnama (pažbení, povrchovka..).
To víš v Praze je draze

Ad. náboje kde se daj v Praze sehnat ty levný za cca 3,50 ? Já sem zatim nejlevnější sehnal Barnauly za 4,30.
Ad LADA proč ne? Myslim že by to mělo logiku. Komplet LADA sem zatim vyděl jen na obrázku a celkem se mi líbily. Myslim si ale, že ta údajná nová verze
bude jen kosa s nějakejma kosmetickejma změnama (pažbení, povrchovka..).
-
Navon du Sandau - Častý návštěvník
No, pokud zdrazej, a nekomu se to nebude libit, porad jsou tu CZH.
Jediny, co povazuju na tom svym za (docasnou) nevyhodu je, ze to nedavaj nastreleny, a pripravky na stranovy staveni musky nejsou cili se to musi nejak ojebavat na kolene. Kladivo pres hrebicek postavenej na hlavicku mi nefungovalo
, takze zacnu experimentovat se sverakem a nejakejma podlozkama.
Ale o zdrazeni pote, co nechaj streleckou verejnost trochu prokvasit, jsem tak nejak ocekaval, nakonec, CZUB neni dobrocinnej spolek
- a mozna, ze tu zbran skutecne upravej, aby nevypadala "zakazane vojensky" a Kremlovi se nezhorsily vredy.

Ale o zdrazeni pote, co nechaj streleckou verejnost trochu prokvasit, jsem tak nejak ocekaval, nakonec, CZUB neni dobrocinnej spolek

-
Sean - Častý návštěvník
Stačí se podívat kolik stojí Saiga nebo semiauto AKčka. Já nikdy nechápal, proč zbrojovka prodává ty zbraně za nějakých 5500 CZK, když bylo už předem jasný, že spousta Čechů a Slováků si tuhle zbraň koupí na hraní. Product manažer musel být asi vlastenec a socan a rozhodl se dopřát takticala opravdu každýmu. Pokud je to pravda, tak je to jedna z mála věcí, kde by u mě socani bodovali 

-
premek - Site Admin
-
- .357Magnum
- Občasný návštěvník
- .357Magnum
- Občasný návštěvník
Už došlo i na mě, mám problém:
Začal se mi zasekávat čep (otevřeno, sklopeno) na sklopce. A to tak, že jako prase! Funguje normálně a z toho se zasekne tak, že nejde za boha zmáčknout, musím do něj praštit kladivem.
Dost me to sere, páč je teď sklopka de facto nepoužitelná.
Co s tím? Jde to spravit? Jak? ...díky vám za pomoc
Začal se mi zasekávat čep (otevřeno, sklopeno) na sklopce. A to tak, že jako prase! Funguje normálně a z toho se zasekne tak, že nejde za boha zmáčknout, musím do něj praštit kladivem.

Dost me to sere, páč je teď sklopka de facto nepoužitelná.

Co s tím? Jde to spravit? Jak? ...díky vám za pomoc
-
Babyman - Častý návštěvník
- .357Magnum
- Občasný návštěvník
Babyman píše:Mě občas nejde zmáčknout,tak si s tím vždy hraju a povolí to,ale tak mě napadá,vyžaduje ten kloub nějakou údržbu?
Myslím, že všechno vyžaduje udržbu. Něco víc, něco míň.
Napadlo mě to rozebrat, vyměnit pero za slabši, obrousit připadné nedodělky atd. ale napřed se ptám než bych něco naprčil...
-
SW_FOX - Grafoman
-
Nedalo mi to a protáhl jsem telefonní drát do CZUB. Je s nimi řeč jak rozprávka. Nemyslím s prodejnou, ale s technikama okolo zbraní. Jediné, co věděli určitě, že to bude CZ 858 Tactical pod označením"IV", a k jiným změnám se vyjadřovat nechtěl, snad o nich ani pořádně nevěděl. Hlavně budou asi snad s tvrdochromem... Ach jo 

-
Navon du Sandau - Častý návštěvník
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony vz. 58