- MartinK
- Pravidelný návštěvník
Re: individualni a oficialni dovozy , bezcelni limity
Tak zásobníky z Ameriky jsou v ČR akorát mi to už 2 týdny leží v celním skladu aniž bych to věděl. Zítra si pro to zajdu tak uvidíme
-
Gunny - Častý návštěvník
Někde už jsem slyšel, že mají trochu povolit v omezeních. Zrovna konkrétně o těch zásobnících. Takže to asi bude pravda.
-
spawnik - Častý návštěvník
Ještě se vrátím k tomu Dillonu na DAA... Platí se v případě že si lis pošlu do ČR VAT.? Nebo se to neplatí a já tady doplatím DPH?
-
jpp - Častý návštěvník
Pokud to nebudeš kupovat jeko plátce DPH (firrma - živnostník) tak se DPH/VAT uplatní v zemi prodávajícího, takže v Holandsku a ty platíš cenu včetně VAT...
Chudák Kalousek ostrouhá a chrochti přelakujou dřeváky za tvé těžce vydělané kačky
Chudák Kalousek ostrouhá a chrochti přelakujou dřeváky za tvé těžce vydělané kačky

-
spawnik - Častý návštěvník
Takže cena včetně VAT a pošty by byla pro mě konečná... Díky nebyl jsem si jistej jestli to náhodou není tak že bych platil DPH ještě tady.
- Alci
- Pravidelný návštěvník
pokud kupuješ něco v EU, tak to koupíš s DPH (které jde státu, kdes to koupil) a pak si s tím po EU můžeš jezdit jak chceš. Pokud něco kupuješ mimo EU a chceš to do EU dovézt, musíš zaplatit clo a DPH při vstupu do EU a pak si to po EU taky můžeš vozit jak chceš.
-
jpp - Častý návštěvník
Přesně tak...
- cente
- Pravidelný návštěvník
chtěl bych z ebay stáhnout tuhle montáž
http://www.ebay.com/itm/PE-PEM-sniper-s ... 564f427cb3
můžete mi prosím někdo kdo tam nakupuje napsat co mě čekají za poplatky dík
Zpravu do SZ
http://www.ebay.com/itm/PE-PEM-sniper-s ... 564f427cb3
můžete mi prosím někdo kdo tam nakupuje napsat co mě čekají za poplatky dík
Zpravu do SZ
-
xHonza - Častý návštěvník
PLánujete někdo něco kupovat u Brownells? Docela rád bych se s jednou věcí k někomu přidal (montáž). Detaily kdyžtak do PM. Předem dík
- _eM_
- Nový uživatel
- Bydliště: HK - PCE - Žamberk —————————————— člen sdružení LEX www.gunlex.cz
Chystám se vystrčit čumák do zahraničí a objednat něco z dealextreme. Zvrhlo se to z jedné váhy jak jinak v rodinnou objednávku. Nemáte zkušenost, zda má smysl objednat postupně a nechat poslat na různá místa? Nebo je to fukec a můžu to rovnou odbouchnotu celý? Bojím se, že ty váhy (bude jich víc, nejen pro pistolnické účely) by mohly vypadat draze (i když nejsou), takže nevím jestli by to dělení stejně mělo smysl. A nechci tajwance (nebo co to je) zbytečně zatěžovat rozesíláním..
-
travis - Příspěvky: 882
Tajwancům je to úplně jedno, ti posílají furt pryč dokola bez problémů.
-
crowe - Příspěvky: 622
Re: M14 a jeho klony - Norinco M305, ...
Montáž se dá koupit v US u firmy Fulton Armory.
Nechtějí posílat do ČR.
Nechtějí posílat do ČR.
-
Sean - Častý návštěvník
Věci se samozřejmě musí poslat přes prostředníka- i když se použije komerční forwarder, tak to vyjde levněji než kdyby to posílali přímo oni. Až se dočkám svoji M305, tak si od nich nechám pár věcí poslat, takže pokud to někdo nezvládne sám, tak bych to přihodil do svojí objednávky.
- lahvacek17
- Nový uživatel
tak jestli byste byl tak ochotny tak bych mněl zajem o tu montaž doufam že se nějak domluvime
- Rimmer132
- Sponzor serveru
Nestacila by zasilkovasluzba nebo podobna sluzba s conUS adresou?
-
Lex_Luthor - Častý návštěvník
Uz jsem to tu drive psal. Fulton Armory do CR neposle (mam od nich tu jejich montaz na M305). Zkusil jsem si to poslat na shipito.cz ucet ale oni byli (par mesicu zpet) tak trochu pos*ani a odmitli mi to poslat. Tak jsem poslal po domluve montaz ze shipito skladu zpet do FA a objednal ji od Brownells. Brownells poslali bez problemu do CR.
Jestli ovsem jina preposilaci sluzba s timto problem nema, rad bych o ni informaci dostal (treba jen do PM). Dik
Jestli ovsem jina preposilaci sluzba s timto problem nema, rad bych o ni informaci dostal (treba jen do PM). Dik
- Sterilo
- Nový uživatel
Objednával ste někdo v poslední době z opticsplanet.com? Potřeboval bych od nich nějaké optiky ale prý je ale kvůli ITAR neposílají mimo USA - "By adding to cart, I understand, acknowledge, and agree to the Export Policy. I am a U.S. Person, and I do not intend to export this product."
Takže pokud máte někdo dobrou zkušenost s nepřiposranou variantou shipita tak ji taky uvítám
Takže pokud máte někdo dobrou zkušenost s nepřiposranou variantou shipita tak ji taky uvítám

-
cema - Pravidelný návštěvník
Víte někdo, jak je to momentálně s posláním zásobníků z USA do ČR (je to do staré sbírkové pistole), může mi to poslat přímo on/prodejce (na to se jich asi zeptám přímo) nebo když to nechám poslat známému a on by to pak přeposlal mě, jde mi hlavně o to, aby z toho neměl nějaké problémy? dík
-
egerlander - Častý návštěvník
To Sterilo: z opticsplanet.com bych taky rad par veci, takze pokud by se ti podarilo dat dohromady objednavku, pridal bych se....
-
jpp - Častý návštěvník
Hoši, nechci vám kopat hračky do kanálu, ale z opticplanet.com sem standardní cestou nic nedostanete. Měl jsem tam objednávku na běžné věci s adresou dodání do US a jakmile zjistili, že platba šla zahraniční platební kartou, tak celou transakci stornovali. Chvíli jsme si psali a napsali mi natvrdo, že pojali podezření že chci věci vyvézt mimo území US, a že mi to proto neprodají.
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA