-
Zajic - Častý návštěvník
Re: Walther P-38 (P-1) P5
Ten vytahovac je celkem drahy, v pomeru kolik stoji cela pistole Walther ma uz nastrilene par stovek ran a strilelo to normalne, az teda do vcerejska. Coz nechapu, kdyby tam byl dany spatne uz zezacatku, tak to uletelo uz drive, ale ted po par set ranach z niceho nic, me to prijde ze je to proste nejak konstrukcne chybne a uleti si to kdy ho to napadne.
Nejspis sezenu nejaky silny magnet, a pristi navstevu strelnice si budu hrat na lovce straceneho vytahovace.
Nejspis sezenu nejaky silny magnet, a pristi navstevu strelnice si budu hrat na lovce straceneho vytahovace.
-
Fan - Příspěvky: 174
Zdravím, při vypouštění kohoutu s nábojem v komoře mi dojde k výstřelu (ac44) má to tak být?? Nikde nemohu nic na toto téma vygooglit, to samé by se asi opakovalo při natažení s pákou v poloze zajištěno.
Může tam být uvnitř něco špatně poskládaný nebo opotřebovaný?
-
glock1719 - Příspěvky: 8118
Kolegovy vypadla muška s P 38.Neví někdo kde se koupit? To co má Zelený spotr je na P 1 a ta je jiná.
-
Urdo von Fuj - Častý návštěvník
zkus se podívat tady. Třeba si vybere. A kdyby ne tam, pak určitě http://www.carlwalther.com/p38.htm
-
dykmore - Častý návštěvník
Fan píše:Zdravím, při vypouštění kohoutu s nábojem v komoře mi dojde k výstřelu (ac44) má to tak být?? Nikde nemohu nic na toto téma vygooglit, to samé by se asi opakovalo při natažení s pákou v poloze zajištěno.
Tak to určitě být nemá. Snad u každé pistole by správně nemělo dojít k výstřelu stisknutím jiné páčky než spouště...
-
Poli - Častý návštěvník
-
Zajic - Častý návštěvník
Udajne by to melo byt stejne, ale na 100% na me v tom nedej, jen jsem to zaslechl jak jsem zhanel ten pro P1. Ta mala mrcha me stala 510,-Kc. Jen me desi skutecnost, co kdyz to zase nekde uleti
To by pak provoz te pistole byl opravdu hooodne drahy. Ono totiz ten drapek se tam trochu vakla jako byhoru a dolu, takze je tam vlasova tolerance, coz muze asi pri strelbe zpusobit nejake vybrace a pka fiiiii a uleti jako se to stalo me. Proste te konstrukci po tom uleteni neverim
To by pak provoz te pistole byl opravdu hooodne drahy. Ono totiz ten drapek se tam trochu vakla jako byhoru a dolu, takze je tam vlasova tolerance, coz muze asi pri strelbe zpusobit nejake vybrace a pka fiiiii a uleti jako se to stalo me. Proste te konstrukci po tom uleteni neverim
- peracek1
- Nový uživatel
Zdravím dávám do kupy kopanou P 38 a scháním nějaké odkazy na celkovou rozborku a nic se my zatim nepodařilo sehnat nemáte někdo něco jedná se my hlavně o pružinky . Zbran je zcela nestřelbyschopná jde my jen o kompletnost než pujde na zed
- Gangoš
- Častý návštěvník
-
Walt - Příspěvky: 1414
peracek1 píše:Zdravím dávám do kupy kopanou P 38 a scháním nějaké odkazy na celkovou rozborku a nic se my zatim nepodařilo sehnat nemáte někdo něco jedná se my hlavně o pružinky . Zbran je zcela nestřelbyschopná jde my jen o kompletnost než pujde na zed
sice je nestrelbyschopna, ale znas napis z armadnich telefonu
POZOR, NEPRITEL NASLOUCHA
- LadaN
- Občasný návštěvník
- Bydliště: Chrudim ______________________ LEX www.gunlex.cz LEX
Tady máš původní manuál P38 s rozpadem a současně ještě schema s rozpiskou.
- Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xQFFtWK/p1p38-zip
- peracek1
- Nový uživatel
Díky moc my to pomůže ,pokut bude někdo prudit mužu to dát na zběratelský A
- Tokarev
- Nový uživatel
Re: Walther P-1 Zkušební značky
Zdravím všechny příznivce Waltherů P 1 (P 38)
Chěl bych se zeptat rady starších,moudřejších-kde najdu na P 1 značky německé zkušebny ? Na tělě pistole je pod páčkou na rozborku,na hlavni je hned nad ní,ale nenašel jsem ji na závéru...Nebo nevidím pro oči..
Poraďte prosím...Díky
Chěl bych se zeptat rady starších,moudřejších-kde najdu na P 1 značky německé zkušebny ? Na tělě pistole je pod páčkou na rozborku,na hlavni je hned nad ní,ale nenašel jsem ji na závéru...Nebo nevidím pro oči..
Poraďte prosím...Díky
- LadaN
- Občasný návštěvník
Tak já mám značky na rámu pod rozebírací páčkou, na hlavni vedle závory a na závěru z boku vlevo (na opačný straně než je pojistka).
- Tokarev
- Nový uživatel
Zdarec,
tam je sice značka(napravo od vroubkování),ale to není zkušebna,je to nějaké číslo ve čtverečku.Zkušebna má značku tu jejich orlici,na hlavni a těle je,akorát ten závěr...Když jsem to byl přihlásit u policajtů,taky se sešlo celé oddělení s lupama a baterkama a dokonce i se šroubovákem.Nakonec asi aby nevypadali jako trubky,tak pokývali hlavama a vystavili průkaz.Teď,když to budu chtít prodat a koupí to někdo,tak nechci,aby s tím byly potíže... Neby l by někdo té dobroty a hodil sem foto svých značek na pistoli.Moc by mi to pomohlo...Díky
tam je sice značka(napravo od vroubkování),ale to není zkušebna,je to nějaké číslo ve čtverečku.Zkušebna má značku tu jejich orlici,na hlavni a těle je,akorát ten závěr...Když jsem to byl přihlásit u policajtů,taky se sešlo celé oddělení s lupama a baterkama a dokonce i se šroubovákem.Nakonec asi aby nevypadali jako trubky,tak pokývali hlavama a vystavili průkaz.Teď,když to budu chtít prodat a koupí to někdo,tak nechci,aby s tím byly potíže... Neby l by někdo té dobroty a hodil sem foto svých značek na pistoli.Moc by mi to pomohlo...Díky
- LadaN
- Občasný návštěvník
Tak u nás nad tím taky dobu bádali (ty značky nejsou moc dobře čitelný), ale nakonec uznali. Já tam (na závěru) tedy mám vyražený dvě orlice vedle sebe. Večer se pokusím o fotku.
Zde je slíbené foto.
Zde je slíbené foto.
- Tokarev
- Nový uživatel
Zdar,
děkuji Ti dobrý muži za foto...tak tahle vypadá to,co tam nemám,mám tam něco jiného,pokusím se taky o foto...
Tak tady to je,sice žádná sláva,problémy s osvětlením.Na hlavni,ze předu vespod jsou podobné značky jako na závěru,ale jako orlice to nevypadá.Na hlavni vedle závory a na rámu,vedle páčky pro rozborku by to mohla být orlice,sice nějaká opelichaná,ale je.Tak to pouď nestranně.
Děkuji Ti za ochotu a Tvůj čas,který si věnoval mému problému. Petr
děkuji Ti dobrý muži za foto...tak tahle vypadá to,co tam nemám,mám tam něco jiného,pokusím se taky o foto...
Tak tady to je,sice žádná sláva,problémy s osvětlením.Na hlavni,ze předu vespod jsou podobné značky jako na závěru,ale jako orlice to nevypadá.Na hlavni vedle závory a na rámu,vedle páčky pro rozborku by to mohla být orlice,sice nějaká opelichaná,ale je.Tak to pouď nestranně.
Děkuji Ti za ochotu a Tvůj čas,který si věnoval mému problému. Petr
- LadaN
- Občasný návštěvník
Není zač. V tormentacích co tam máš se ale bohužel nevyznám. Snad poradí někdo jiný.
-
Jim11 - Častý návštěvník
Ta orlice s písmenem N pod ní je definitivní zkouška bezdýmným prachem SRN, značka vedle ten přeškrtaný štít je zkušebna Mnichov. Co je ale ta značka na závěru, to netuším.
- vrbodol
- Častý návštěvník
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní