-
monccou - Pravidelný návštěvník
Re: Ruger
Zkus pohledat na http://www.dillonprecision.com
Myslím že tam někde viděl pružiny pro Blackhawky a Vaquera.
Myslím že tam někde viděl pružiny pro Blackhawky a Vaquera.
-
MARKONY - Moderátor
Ja si upravil spoušť pomocí těchto pružin http://www.gunsprings.com/Revolvers/RUG ... D52/dID228 je velmi příjemná a nemam problém s odpalovaním zápalek . A jsou tam i pružiny Blackhawky i Vaquera.
-
travis - Příspěvky: 882
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
-
-
-
Rytina znázornuje hada.
A ted potřebuju poradit.Jak se rozdělává Alaskan?
Při nátahování kohoutu , kohout drhne.Ale ne při každém natažení.20 x natáhnu a v pohodě a 21 to musím natáhnout velkou silou a cítím jak se to brání. A dělá to v obou režimech.Jen s tím rozdílem pokud se to hryzne tak spouští to neutáhnu. Nemáte někdo návod jak zbraň rozdělat.
Sundám pažbyčku vyklepnu čep kohoutu a končím.
A ted potřebuju poradit.Jak se rozdělává Alaskan?
Při nátahování kohoutu , kohout drhne.Ale ne při každém natažení.20 x natáhnu a v pohodě a 21 to musím natáhnout velkou silou a cítím jak se to brání. A dělá to v obou režimech.Jen s tím rozdílem pokud se to hryzne tak spouští to neutáhnu. Nemáte někdo návod jak zbraň rozdělat.
Sundám pažbyčku vyklepnu čep kohoutu a končím.

-
Jo a dnes jsem to dal s plnotukama jednomu předovkářskému mířenkaři.Dal jednoruč válec a řekl si o dálší.
Nikdo s nás co tam byly nedal víc jak 3 rány drženo obouruč.Mítus padl.
Nikdo s nás co tam byly nedal víc jak 3 rány drženo obouruč.Mítus padl.
-
MARKONY - Moderátor
Sundáš gryp , natáhneš Kohut ve vodítku pružiny je díra prostrčíš kulatinu tim zajistíš pružinu a vyndáš ji ven , vytaneš čep co drží kohout a jeto .
-
Díky moc.Bože jak jednoduché.Nicméně závada odstraněna.Otřep na kohoutu dole na těch ozubec.Odjehlen celý mechanismus a hlavně namazán.Už chodí jak hodinky.
-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Ta rytina je parádní...ještě by zaslouži nějakej grip ve stylu styrý GP100 s vložkama ze zelenýho lamo camo. Ale to ružér asi nedělá.
-
-
Knecht - Častý návštěvník
Nejsem moc fanda zdobení na zbraních, ale přinejmenším po řemeslné stránce tomu Alaskanu všechna čest!
Sám mám GP100 (3") ze starší výroby (byl ještě s tou gumo-dřevěnou pažbičkou), mám ho po druhém majiteli a krom povrchových škrábanců je pořád jak nový. Mám ho - stejně jako ZP - teprve druhý měsíc, ale jsem z něj pořád nadšený. Akorát jsem tu původní pažbičku nahradil novou hoguáckou. Pouzdro na opasek jsem nakonec musel vyrábět sám, k tomu jsem koupil přes net podpažák Bianchi, ale v tom se mi nějak úplně dobře nenosí, takže používám dál opaskové. Do podpažního ale perfektně pasuje moje druhá a zatím poslední zbraň, Ruger P89. Jenom zapínání je na ni nepoužitelné, je položeno úplně jinak (holt na revolver), tak uvažuju že ho přešiju.
Sám mám GP100 (3") ze starší výroby (byl ještě s tou gumo-dřevěnou pažbičkou), mám ho po druhém majiteli a krom povrchových škrábanců je pořád jak nový. Mám ho - stejně jako ZP - teprve druhý měsíc, ale jsem z něj pořád nadšený. Akorát jsem tu původní pažbičku nahradil novou hoguáckou. Pouzdro na opasek jsem nakonec musel vyrábět sám, k tomu jsem koupil přes net podpažák Bianchi, ale v tom se mi nějak úplně dobře nenosí, takže používám dál opaskové. Do podpažního ale perfektně pasuje moje druhá a zatím poslední zbraň, Ruger P89. Jenom zapínání je na ni nepoužitelné, je položeno úplně jinak (holt na revolver), tak uvažuju že ho přešiju.
-
Knecht - Častý návštěvník
Ruger přichází s novým modelem Single-Ten, tj. destiranným SA revolverem ráže .22 LR
http://www.ruger.com/products/newModelS ... odels.html

http://www.ruger.com/products/newModelS ... odels.html

-
4mike - saigaholic
- king
- Pravidelný návštěvník
Výstřel z Ruger SuperRedhawk, střela 300gr, 430m/s, 1800J:
http://balistika.cz/obrazky/ruger_5000fps.avi
Filmováno s frekvencí 5000fps, video má frekvenci 10fps, celé trvá 30ms. Pohyb kohoutu trvá cca 10ms – to je dost pomalé, zkrátka velký, těžký kohout a poměrně slabá bicí pružina. Už před výletem střely z ústí (ta na videu vidět není) dochází k posuvu zbraně dozadu a zdvihu hlavně. To je ve výsledku poznat i na poloze zásahu na terči, který závisí na způsobu držení a případně podepření zbraně.
Zajímavý je opětovný stisk spouště: zbraň se pohybuje dozadu, ukazováček povoluje. Spoušť se vrací do výchozí polohy, ale v zápětí ji ukazováček opět stiskne (snaha o pevné držení zbraně). Toto celé trvá jen asi 12ms, takže si toho nevšimnete. U výkonnějších zbraní (500 SW) se spoušť může vrátit úplně a následně může dojít k výstřelu v DA režimu - dojde k dvojstřelu (taky to závisí na odporu v DA a samozřejmě na způsobu držení).
http://balistika.cz/obrazky/ruger_5000fps.avi
Filmováno s frekvencí 5000fps, video má frekvenci 10fps, celé trvá 30ms. Pohyb kohoutu trvá cca 10ms – to je dost pomalé, zkrátka velký, těžký kohout a poměrně slabá bicí pružina. Už před výletem střely z ústí (ta na videu vidět není) dochází k posuvu zbraně dozadu a zdvihu hlavně. To je ve výsledku poznat i na poloze zásahu na terči, který závisí na způsobu držení a případně podepření zbraně.
Zajímavý je opětovný stisk spouště: zbraň se pohybuje dozadu, ukazováček povoluje. Spoušť se vrací do výchozí polohy, ale v zápětí ji ukazováček opět stiskne (snaha o pevné držení zbraně). Toto celé trvá jen asi 12ms, takže si toho nevšimnete. U výkonnějších zbraní (500 SW) se spoušť může vrátit úplně a následně může dojít k výstřelu v DA režimu - dojde k dvojstřelu (taky to závisí na odporu v DA a samozřejmě na způsobu držení).
-
BARRY - Moderátor
Ukazováček sice na spoušti povolí, ale k úplnému resetu spouště asi nedošlo. Neotočil se válec. Nebo to není patrné.
- king
- Pravidelný návštěvník
Ano, spoušť se nevrátila úplně (to je z textu patrné), takže k otočení válce nedošlo. Ještě je zajímavé, jak se kohout po dopadu odrazí kousek zpět.
-
hrb - Pravidelný návštěvník
Taky bych se rád přidal k objednávce pružin - už jste něco podnikali? Měl bych zájem o sadu pro GP100...
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery