- The BOSS
- Nový uživatel
Jimi píše:Je na toho Koubu nějaké spojení, nebo se ptát přímo v podnikové prodejně? Moje CZ 50 by taky zasloužila nové šatišky.
Martin Kouba
ul. Na Dlouhých 1209
688 01 Uherský Brod
Telefon: +420 777 850 555
Fax: +420 572 633 169
...nejsem si ale jisty jestli to jeste plati, naposledy jsem tam byl asi pred rokem
- QNX
- Častý návštěvník
Rád bych si opatřil odolnou povrchovkou nějaké drobnosti a lak, který používá CZUB je velice kvalitní, nevíte, kde by se dal sehnat? Používají dvousložkové PUR laky ILAG, přesně se to jmenuje ILAFLON RESIST. U žádného prodejce barev jsem na tuhle značku nenarazil
Klidně vezmu celou 10kg plechovku a zájemcům odleju 

-
Pavel-K - Pravidelný návštěvník
Taky by mě to zajímalo.
Vždycky jsem toužil po stříbrné zbrani (nerez)
Ale mám černou. Je možné v Brodě nechat přelakovat stříbrnou (jako je např. nádherná 75-TS - rám) ?
Máte někdo stříbrnou CZ 75 ? jak se špiní? co lak ? dá se pořídit tedy za cca 1000? i s prací ? to je rám i závěr?
Další věcí jsou vůle ? co vy na to? četl jsem, že CMK má, či měl drobné problémky s K100 kvůli niklovanému rámu...... co udělá ten lak?
Vždycky jsem toužil po stříbrné zbrani (nerez)
Ale mám černou. Je možné v Brodě nechat přelakovat stříbrnou (jako je např. nádherná 75-TS - rám) ?
Máte někdo stříbrnou CZ 75 ? jak se špiní? co lak ? dá se pořídit tedy za cca 1000? i s prací ? to je rám i závěr?
Další věcí jsou vůle ? co vy na to? četl jsem, že CMK má, či měl drobné problémky s K100 kvůli niklovanému rámu...... co udělá ten lak?
- QNX
- Častý návštěvník
-
Majkl-cz1 - Nový uživatel
- QNX
- Častý návštěvník
Rozdílný výrobce, ale co se vlastností týká, tak to nejsem schopnej posoudit. Italové dělají ten Nitron, pokud ho budeš hledat, tak to zkus pod označením "29185 nitron" . Švýcaři mají zase Ilaflon. Oboje jsou 2k PUR nátěrové hmoty, ale podrobné materiálové listy nemám, tak nemám podle čeho srovnávat. Já jsem objednal 2k PUR barvu Bilacryl PU D41 (Švýcarská firma Monopol). V dohledné bych ji chtěl stříknout na zbran .... pokud bude fungovat dobře, tak tuto barvu není problém objednat v libovolném odstínu RAL, ale nejmenší balení 5+1 kg . Pokud by se někomu hodil odstín "matná olivová zelaná", tak se můžem dohodnout.
- yoky
- Pravidelný návštěvník
I když pozdě tak přece se trochu zapojím. Já osobně mám dobré zhušenosti s lakem od KG Indusrtries GUNKOTE. Naprosto vhodný pro práci v domácím prostředí. Jedinou chybku to má, že je potřeba po určité době ředidlo MEK a to se tady docela těžko shání. Za cca 25 USD je plechovka na několik zbraní a výsledek je velmi dobrý. Dokonce ho používám na zmenšení vůlí mezi rámem a závěrem. Sundat se to dá už jen opravdu hrubým násilím. Navíc má to atest na zbraně. K aplikace je jen potřeba paint brush a domácí sporák s s nastavením teplot. Na malé díly to dávám i štětcem.
- QNX
- Častý návštěvník
- pavelhorak
- Pravidelný návštěvník
k rámům cz 75, z asi 5 kusů jsem sundával lak a dával brynýr a mohu potvrdit, že jeden rám byl jakoby posekaný ostřím sekery a druhý dokonce v místě hřbetu svítil mosazí - kolečko cca. 5 mm. Po otočení mi to bylo jasné - kaz v rámu, odvrtání a zaletování mosazí s přebroušením. To cca. v roce 2000. Proto u mě žádná cz nebudí důvěru - nevěřím materiálu + malý výběr ráží. A cenová politika CZUB je poslední kapka. Když cz, tak jedině ze švýcarska
a nástrojové oceli

-
Mr.Grinder - Pravidelný návštěvník
- Kolapsnik jr.
- Nový uživatel
Re:
yoky píše:Já osobně mám dobré zhušenosti s lakem od KG Indusrtries GUNKOTE.
Dela se ted dokonce i ve spreji, ma snad jednu z nejvetsich moznych tvrdosti, oproti ostatnim metodam/technologim (duracote/cerakote/niklovani chem&galvanicke,..). Jak rikas velka vyhoda, ze vse se da udelat doma (neskodi mit jinou starsi troubu nez tu pro lidi

Obsah fóra / Zbraně / Optika, Příslušenství