-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
Re: Něco o Lexu
Podle ČT24 prý zemřel pan Baudyš

Aktuálně
* 14:37 - Ve věku 63 let zemřel dnes kolem poledne někdejší přední polistopadový politik a astrolog Antonín Baudyš.
- Eladrin
- Pravidelný návštěvník
-
DaVca - Pravidelný návštěvník
Ach jo... Tak jsem se chtel registrovat na LEXu. Webova stranka je desna, to ale nechme stranou. Najedu k registracnim pokynum a zjistuji, ze mam poslat mail s prihlaskou na urcitou adresu. V odkazu je vsak adresa zcela jina! Takze jakmile na to kliknu, emailovy klient mi nuti odeslani jinam. Ktere z tehle adres teda plati (a obe jsou jeste nejake totalne unrelated schranky (to je tak tezke zridit pouzit mail s adresou gunlex a ne tiscali a kooperatova pojistovna?!))? LEX ma ucet u KB, ja taky. Prihlasim se do webove administrace, vyplnim udaje a hle, transakce nemuze byt uskutecnena, nebot jsem zadal zakazany konstantni symbol (zkopirovany z postupu na webu LEXu). Velice rad bych LEXu pomohl, ale rozhodne nemam chut posilat soukrome info instituce ktera na mne pusobi takto diletantskym dojmem... 

-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Nevim, co se podelalo. Kdyz jsem se prihlasil ja, vse fachalo dle navodu. Ale nezoufej, pracuje se na tom. Pristi rok bude mozno se prihlasit na zavodech LOS. LEX o tom jeste nevi, ale ja jsem se prave nedavno rozhodl, ze to tak bude. 

- Pepam
- Občasný návštěvník
-DaVca - já s placením neměl žádný problém. Vyplnil jsem platbu (k.s. navadil, prošel). Co je opravdu divné je ten email. Podle mého došlo ke změně reg. emailu, ale na webu udělali změnu jen z části (zapoměli opravit i odkaz). Je tam také uveden mobil na p. Gabona (rubrika členství). Stačí mu poslat SMS, ať napíše jaký email je platný. Pepam
-
Pufik - Častý návštěvník
Nechci aby to vyznelo nevdecne, ale mohl by nas nekdo z Lexu informovat zda a jake kroky Lex aktualne podnika? Kontaktoval treba nekdo z Lexu p. Johna popr. ministerstvo vnitra?
- Pepam
- Občasný návštěvník
-
Pufik - Častý návštěvník
O dopisu vim, zajimalo me spis treba zda se John uracil nejak reagovat (preci jen je to uz mesic), zda se ted treba jeho odpoved zpracovava, popr. pokud se neozval zda se pripravuje neco dalsiho atd. Vedou nebo pripravuji se nejaka jednani s vladou ci poslanci, popr. nevedou bo druha strana nema zajem apod... myslim ze nejsem sam koho by zajimal i jen prubeh co se aktualne deje...
-
pekoz - Častý návštěvník
Další člen
(teda zatím pouze odeslána data a penízky)
převod bez problémů
mail jsem "risknul"

(teda zatím pouze odeslána data a penízky)
převod bez problémů
mail jsem "risknul"

-
*serafin* - Občasný návštěvník
-
Joezbrna - Častý návštěvník
-
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Pokud tomu rozumim dobre, tak nas je vice, protoze nekteri clenove jsou hromadni. Ale jisty si tim nejsem.
Jinak vseobecne: Mohlo by nas byt vice, kdyby si spousta lidi nehledala duvody, proc clenem nebyt, napr. ruzne kecy o nepruhlednem ucetnictvi, apod. Ale az pujde do tuheho, tak prave tito lide budou mezi prvnimi, kdo budou kricet: "Proc s tim LEX neco neudela?". Mam pro ne odpoved - protoze na to nema dostatek lidi, ochotnych prispet penezi a praci, kterymzto padem nema (teda zatim ma, ale brzy nemusi mit) dostatecnou vahu u prislusnych autorit.
Jinak vseobecne: Mohlo by nas byt vice, kdyby si spousta lidi nehledala duvody, proc clenem nebyt, napr. ruzne kecy o nepruhlednem ucetnictvi, apod. Ale az pujde do tuheho, tak prave tito lide budou mezi prvnimi, kdo budou kricet: "Proc s tim LEX neco neudela?". Mam pro ne odpoved - protoze na to nema dostatek lidi, ochotnych prispet penezi a praci, kterymzto padem nema (teda zatim ma, ale brzy nemusi mit) dostatecnou vahu u prislusnych autorit.

-
Proden - Pravidelný návštěvník
serafin > a to číslo je?
jomekabi > ano, v začátcích se mohl registrovat i SSK atd., potom bylo členství hromadné, ale myslím že jich bylo velmi málo
jomekabi > ano, v začátcích se mohl registrovat i SSK atd., potom bylo členství hromadné, ale myslím že jich bylo velmi málo
- Steiner
- Častý návštěvník
Podle čísel průkazek to určit nejde, protože je zřejmě dost bývalých členů, kteří sice mají průkazku, ale neplatí členské příspěvky = už nejsou členy.
-
Pufik - Častý návštěvník
Asi by bylo nejlepsi kdyby se k tomu vyjadril Tratom a napsal kolik je jednotlivych clenu + kolik tvori hromadni clenove...
-
Proden: Moje číslo je 853, členem jsem asi týden.
jomekabi: Já měl jasno hned od začátku, že se přidám. Prioritou byl ale ZP, pak zbraň a nakonec LEX. Už mám vše
jomekabi: Já měl jasno hned od začátku, že se přidám. Prioritou byl ale ZP, pak zbraň a nakonec LEX. Už mám vše

-
wolf - Příspěvky: 699
-
Kurt - Moderátor
jomekabi píše:Mohlo by nas byt vice, kdyby si spousta lidi nehledala duvody, proc clenem nebyt, napr. ruzne kecy o nepruhlednem ucetnictvi, apod.
Jo jo, tihle vyvrhelové, kteří chtějí vědět, na co jsou využity peníze, které poslali, jsou to nejhorší.

Navíc kupříkladu zřídit transparentní účet stojí spoustu peněz a je k tomu potřeba úsilí několika desítek osob (minimálně).

-
Missak - Častý návštěvník
no to neprůhledné účetnictví mě zase tolik netrápí. když to vezmu, tak těch pár stovek za rok mě nezabije, to zbytečně utratím daleko víc.
navíc stačí navštívit pár LOSů pořádaných LEXem a mám to zpět. (pro rejpaly, letos jsem na takovém nebyl). peníze do pokladny tečnou tedy i z těchto soutěží, pokud se je tedy vůbec podaří udělat výdělečné (ne každý závod tak dopadne).
takže shrnuto - to že do účetnictví nevidím mi nevadí (chápu, že při vyšším počtu jde o větší sumu), když vidím alespoň část toho, kam se peníze investují.
na druhou stranu, kdyby to opravdu bylo transparentní, přibylo by možná členů a většině by nevadilo dát více peněz, než tu "povinnou" částku.
i když možná není všechno úplně ideální, buďme rádi, že tady LEX je. kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby tady nebyl nikdo, kdo by za střelce bojoval.
navíc stačí navštívit pár LOSů pořádaných LEXem a mám to zpět. (pro rejpaly, letos jsem na takovém nebyl). peníze do pokladny tečnou tedy i z těchto soutěží, pokud se je tedy vůbec podaří udělat výdělečné (ne každý závod tak dopadne).
takže shrnuto - to že do účetnictví nevidím mi nevadí (chápu, že při vyšším počtu jde o větší sumu), když vidím alespoň část toho, kam se peníze investují.
na druhou stranu, kdyby to opravdu bylo transparentní, přibylo by možná členů a většině by nevadilo dát více peněz, než tu "povinnou" částku.
i když možná není všechno úplně ideální, buďme rádi, že tady LEX je. kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby tady nebyl nikdo, kdo by za střelce bojoval.
Obsah fóra / Střelectví / LEX - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní