-
PetrL3 - Častý návštěvník
Re: Brýle na pasové fotce
To jo. Je fakt, že za krásnýho slunečního dne pro mně není problém jet bez brejlí, ale kdo by rikoval zbytečně, že? Jakmile zaleze slunce, je to rozdíl drastickej.
-
Hungry - Moderátor
1,5 dioptrije už je docela dost. Mi vadí už 1/4 rozdíl mezi starými brýlemi a kontaktními čočkami... Když mám brýle na očích celé dopoledne, tak už chytám nerva...
Jinak tu nepodobnost fotky v OP na mne taky zkoušela paní, tehdá v České spořitelně... Tak jsem šel poslušně na úřad vyměnit OP. Tam mi sdělili, že to udělají, ale bude to "na vlastní žádost", jelikož současný je stále platný a ještě několik let bude, takže za plný poplatek. Tak jsem zase poděkoval a odkráčel.
Jinak tu nepodobnost fotky v OP na mne taky zkoušela paní, tehdá v České spořitelně... Tak jsem šel poslušně na úřad vyměnit OP. Tam mi sdělili, že to udělají, ale bude to "na vlastní žádost", jelikož současný je stále platný a ještě několik let bude, takže za plný poplatek. Tak jsem zase poděkoval a odkráčel.
-
*serafin* - Občasný návštěvník
Taky se podělím se svými zkušenostmi. Brýle nosím asi od 9 let. Na všech dokladech mám fotku v brýlích a nikdy nebyl žádný problém. Jen když jsem se byl fotit, tak jsem musel počkat až se odbarví, mám totiž zabarvovací. Jinak na řidičáku mám kód 01.06, což znamená brýle nebo čočky. Na mém novém prvním zbrojáku, který jsem si dnes vyzvedl (já vím, ale když já mm takovou radost ) o brýlích nemám žádnou zmínku a to mám přes 4 dioptrie.
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Pri 4 dioptriich to tam psat je zbytecne, protoze bys bez brejli nejspis nemohl ani vyjit z baraku. Ja mam "jenom" 2 a 1/4 a kdyz bez nich vyjdu ven, rikam si: "Hergot, dneska je naka mlha!".
Asi Ti to doktor zapomnel napsat do zdravotniho posudku, ze ktereho policajti vychazeji.
Asi Ti to doktor zapomnel napsat do zdravotniho posudku, ze ktereho policajti vychazeji.
Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / ZP (zkoušky, prodlužování, zánik, ..)