- Lada
- Častý návštěvník
Re: Akční střelba, obranná střelba...okoli Brna Terminy
2Joezbrna náhodou kotníkové pouzdro k té G26 nemáš?
Jinak případně informujte ke zbraním co berete spíše pro jiné na vystřelení jestli si mají dotyční sehnat náboje a jaké, v případě nedostatku vlastních... občas se stane situace, že je z čeho ale není co
a na téhle střelnici rozhodně nic nekoupíme, leda tak od sebe... o 9mm, .22 asi nebude nouze, ale o jiné by mohlo být.
Jinak případně informujte ke zbraním co berete spíše pro jiné na vystřelení jestli si mají dotyční sehnat náboje a jaké, v případě nedostatku vlastních... občas se stane situace, že je z čeho ale není co

- cony
- Častý návštěvník
Právě proto jsem psal ohledně toho Mosina, tam mám jenom asi 20 nábojů, takže pokud by někdo chtěl, musím jít v pátek nakoupit. Do perkusu prach i kule mám, akorát zápalky dochází, luger něco budu mít.
- Steiner
- Častý návštěvník
Chlapi mám prosbu, pokud máte někdo navíc sluchátka, potřeboval bych půjčit, abych neběhal se špuntama, moje sluchátka mi zabavila a bere si dcera ...
- Lada
- Častý návštěvník
2Steiner
já ti hluchadla navíc vemu on bratr stejně nebude mít čas jak to znám, že by se stavil, jinak správce tam nějaké má klasiky za 70 kč z pracovních potřeb
Copak že špunty nee? jsem právě uvažoval že bych nějaké lepší zakoupil na venkovní střelnici, ale nikdy jsem s tím nestřílel tak nevím, samo jen na menší ráže
já ti hluchadla navíc vemu on bratr stejně nebude mít čas jak to znám, že by se stavil, jinak správce tam nějaké má klasiky za 70 kč z pracovních potřeb

Copak že špunty nee? jsem právě uvažoval že bych nějaké lepší zakoupil na venkovní střelnici, ale nikdy jsem s tím nestřílel tak nevím, samo jen na menší ráže
-
tuareg - Častý návštěvník
Ahoj, a co máte na programu? Jenom si tak zablbnout nebo něco chystáte?
Pokud mi to vyjde a přijedu, vzal bych 858, remington 870 express magnum, a tokareva. Mám taky starší neprůstřelnou vestu, tak mě napadlo ji vzít taky a vyzkoušet jak na to bude jaká zbraň působit.
Pokud mi to vyjde a přijedu, vzal bych 858, remington 870 express magnum, a tokareva. Mám taky starší neprůstřelnou vestu, tak mě napadlo ji vzít taky a vyzkoušet jak na to bude jaká zbraň působit.
- Lada
- Častý návštěvník
čau když si přečteš předchozí stránky možná i nějaké odkazy na fotky budou fungovat tak si uděláš obrázek.
Ve zkratce: na začátku připravíme po růzu terče/neterče nějaké zástěny překážky , kryty atd... k tomu nadhodíme vždy nějakou situaci a co a jak se bude cca řešit, situací mám pár už připravených, kdo nemá ideální výbavu (pozzdro pro skryté nošení atp... zbraň) tak půjde s tím co má a případně se upraví mírně podmínky jde o to něco se naučit, zdokonalit a také o zábavu
-přijde i střelba po zátěži, v pohybu, z různých pozic, krytu...
- třeba i pudová střelba, od boku, slabá ruka apod... to se bude řešit operativně na místě
v mezičase střelba z dlouhých, nějaká trasa na proběhnutí s dlouhými atp...
Vše je o domluvě na místě a stačí říct kdo co chce vyzkoušet vystřelit si atd... není to přesně nalajnováno a definováno
Hlavní důraz se klade na bezpečnost na kterou budou dohlížet všichni účastníci, v případě nováčků naučí se principy a nejde o závod kde se hraje na čas i když i na ten se můžem hrát dle domluvy....
Neprůstřelku určitě vem jestli ji objetuješ , určitě každý se rád zůčastní testů, to já rád
vemu tedy různé náboje do pistolky kdybys dorazil.
K těm zbraním co bereš vem i nějaké náboje navíc jestli máš, já se do kševtu do akce už nedostanu a u nás ve městě tuto vymoženost nemají
Ve zkratce: na začátku připravíme po růzu terče/neterče nějaké zástěny překážky , kryty atd... k tomu nadhodíme vždy nějakou situaci a co a jak se bude cca řešit, situací mám pár už připravených, kdo nemá ideální výbavu (pozzdro pro skryté nošení atp... zbraň) tak půjde s tím co má a případně se upraví mírně podmínky jde o to něco se naučit, zdokonalit a také o zábavu

-přijde i střelba po zátěži, v pohybu, z různých pozic, krytu...
- třeba i pudová střelba, od boku, slabá ruka apod... to se bude řešit operativně na místě
v mezičase střelba z dlouhých, nějaká trasa na proběhnutí s dlouhými atp...
Vše je o domluvě na místě a stačí říct kdo co chce vyzkoušet vystřelit si atd... není to přesně nalajnováno a definováno

Hlavní důraz se klade na bezpečnost na kterou budou dohlížet všichni účastníci, v případě nováčků naučí se principy a nejde o závod kde se hraje na čas i když i na ten se můžem hrát dle domluvy....
Neprůstřelku určitě vem jestli ji objetuješ , určitě každý se rád zůčastní testů, to já rád

K těm zbraním co bereš vem i nějaké náboje navíc jestli máš, já se do kševtu do akce už nedostanu a u nás ve městě tuto vymoženost nemají

- PaF
Zkusim se vyvleknout z rodinne oslavy a prijet. Zajimalo by mne, co udela .44 Rem. Mag. s tou vestou 

- cony
- Častý návštěvník
Vestu určitě vezmi, taky vemu něco na otestování
vemu teda všechno co mám momentálně po ruce perkusa glocka i mosina 

-
Spock lone wolf - Pravidelný návštěvník
A ještě si vylosujte figuranta, ať se vesta chová jak má
Sakra, proč zrovna tuhle sobotu nemůžu, to vypadá čím dál tím líp... doufám že na pokračování už budu s časem líp.

Sakra, proč zrovna tuhle sobotu nemůžu, to vypadá čím dál tím líp... doufám že na pokračování už budu s časem líp.
-
Hungry - Moderátor
PaF píše:Zkusim se vyvleknout z rodinne oslavy a prijet. Zajimalo by mne, co udela .44 Rem. Mag. s tou vestou
Použiješ-li ty Hornady Leverevolution, tak to by mne zajímalo také...

- PaF
No ty nepouziju, protoze je zatim nemam. Mam ale jina siditka. 

- PaF
Tak nakonec beze mne
Uzijte si to.

-
tuareg - Častý návštěvník

- DUF
- Občasný návštěvník
Prosím nezapomenout tu ZKM-456!
Já beru Makarova a Berettku 70
Já beru Makarova a Berettku 70
- cony
- Častý návštěvník
Tak pánové koukám, že píšu první. Děkuju všem za super ztrávenej den na střelnici, Laďovi za dovežení všech potřebnejch krámu jako terče, zástěny, pískový dítě a drsnýho Frantu
správce byl taky pohodář a doufám že to zas BRZO zopakujem, mohli bychom přidat i třeba nějaký to grilování. Pokud jsem dobře koukal, gril tam byl a ten kdo by zrovna nestřílel, by mohl obracet 
johnnyjak: nezapomeň prosím na ty fotky a video

johnnyjak: nezapomeň prosím na ty fotky a video
-
johnnyjak - Častý návštěvník
Já se samozřejmě připojuji k poděkování. Perfektně strávené odpoledne
.
Napište mi, prosím, někdo skrz PM tip, kam to uložit, aby byl přístup možný jen s heslem. Stříhání videa se ale nekoná, protože jsem vzal foťák, který sice točí videa v lepší kvalitě, ale movie maker nepodporuje formát .mov. Takže se budete muset muset spokojit s neupraveným záznamem.

Napište mi, prosím, někdo skrz PM tip, kam to uložit, aby byl přístup možný jen s heslem. Stříhání videa se ale nekoná, protože jsem vzal foťák, který sice točí videa v lepší kvalitě, ale movie maker nepodporuje formát .mov. Takže se budete muset muset spokojit s neupraveným záznamem.
- Steiner
- Častý návštěvník
Hoši a děvčata - díky za super odpoledne
, počasí super, střelnice super, správce super, zbraně super, společnost super
, velké díky hlavně Láďovi za stojany, terče, Frantu hadráka, zástěny, pracovní rukavice
, vymýšlení stage, atd .
Postříleníčko bylo skvělý, báby tentokrát moc úhony neutrpěly, teda až na ty modrý trpajzlíky v klobouku, ten asi nepřežil ani jeden
.
"Příště" bych viděl zhruba tak za měsíc-dva. Když na začátku urychlíme stavění stage a v průběhu doladíme rychlejší lepení děr (stále aspoň 2 nedobrovolně dobrovolní lepiči), stihneme si i víc zastřílet.
Pro ty co tentokrát nebyli - tak menu bylo: akční střelba z krátkých - 4 stage, střelba přes kryt, vedle krytu, za pohybu, z okýnka, vkleče, vleže, po zátěži... V přestávkách zábavná střelba z dlouhých (2x MaO, Mosin, GSG5), perkusní revolver... prostě co kdo donesl.
PS: Kurnik chlapi někde sem tam nakonec zapomněl ten provázek

Postříleníčko bylo skvělý, báby tentokrát moc úhony neutrpěly, teda až na ty modrý trpajzlíky v klobouku, ten asi nepřežil ani jeden

"Příště" bych viděl zhruba tak za měsíc-dva. Když na začátku urychlíme stavění stage a v průběhu doladíme rychlejší lepení děr (stále aspoň 2 nedobrovolně dobrovolní lepiči), stihneme si i víc zastřílet.
Pro ty co tentokrát nebyli - tak menu bylo: akční střelba z krátkých - 4 stage, střelba přes kryt, vedle krytu, za pohybu, z okýnka, vkleče, vleže, po zátěži... V přestávkách zábavná střelba z dlouhých (2x MaO, Mosin, GSG5), perkusní revolver... prostě co kdo donesl.
PS: Kurnik chlapi někde sem tam nakonec zapomněl ten provázek

-
johnnyjak - Častý návštěvník
http://uloz.to/4658263/24.04.2010-1.rar
http://uloz.to/4658072/24.04.2010-2.rar
Nějak se tomu moc nechtělo. Zkuste to, třeba se vám to povede stáhnout
Heslo je stejné u obou: bites
http://uloz.to/4658072/24.04.2010-2.rar
Nějak se tomu moc nechtělo. Zkuste to, třeba se vám to povede stáhnout

Heslo je stejné u obou: bites
- cony
- Častý návštěvník
johnnyjak: vau to jsou obr soubory už to stahuju. Když se podaří, něco vyberu a vlepím sem pro ukázku. Dík moc
Steinere, Steinere kolikrát jsme Ti to s tím provázkem říkali
já tam zas nechal pásek do Mosina, ale už mi ho dobrá duše našla 
PS: pokud to někomu nepůjde stáhnout a mě se to podaří, vemte si na houkání flashku nebo prázdný DVD a já Vám to vypálím. Svoje volný momentálně bohužel nemám.

Steinere, Steinere kolikrát jsme Ti to s tím provázkem říkali

PS: pokud to někomu nepůjde stáhnout a mě se to podaří, vemte si na houkání flashku nebo prázdný DVD a já Vám to vypálím. Svoje volný momentálně bohužel nemám.
- Steiner
- Častý návštěvník
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři