-
MARKONY - Moderátor
Re: Vtipy
Tohle je dobré hlavně ten první příspěvek: http://www.novinky.cz/diskuse?id=193052 ... ectionId=7
-
Joezbrna - Častý návštěvník
Druhá světová válka. Ruští vojáci pustoší německý hřbitov. Skáčí po náhrobcích a při tom čtou, kdo pod nimi leží:
ALBERT HESS
BRUNO SCHWARZ
HERMAN GUTTMAN
HEINRICH VON KLINKERHOFFEN
ACHTUNG MINEN
Symfonický orchestr dostane od Karaiana partitůry s poznámkama, a zkouší. Hrajou, hrajou, a najednou se zezadu ozve:
"No ty vole, hej-rup, úúúúf, úúúúf!"
Dirigent, co to s nimi zkouší to odklepe a ptá se, co to má znamenat. Vzadu se zvedne borec od bicích a hlásí:
"Já tady mám napsáno: OHNE TRIANGEL..."
Pro negermanofonní:
ACHTUNG MINEN = pozor miny
OHNE TRIANGEL = bez trianglu
ALBERT HESS
BRUNO SCHWARZ
HERMAN GUTTMAN
HEINRICH VON KLINKERHOFFEN
ACHTUNG MINEN
Symfonický orchestr dostane od Karaiana partitůry s poznámkama, a zkouší. Hrajou, hrajou, a najednou se zezadu ozve:
"No ty vole, hej-rup, úúúúf, úúúúf!"
Dirigent, co to s nimi zkouší to odklepe a ptá se, co to má znamenat. Vzadu se zvedne borec od bicích a hlásí:
"Já tady mám napsáno: OHNE TRIANGEL..."
Pro negermanofonní:
ACHTUNG MINEN = pozor miny
OHNE TRIANGEL = bez trianglu
-
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
nepřeložitelné:-(
nepřeložitelné:-(
-
Jaký je rozdíl mezi Moravákem a Pražákem?
Moravák se musí normálně narodit, kdežto Pražák je vychcaný.
Moravák se musí normálně narodit, kdežto Pražák je vychcaný.
-
Kuba - Častý návštěvník
- Eladrin
- Pravidelný návštěvník
Přesnost, spolehlivost a nezapomínejme hlavně na BEZPEČNOST takové konfigurace.Kuba píše:pridam dalsi: http://img.photobucket.com/albums/v108/ ... kwards.jpg

-
Justinian - Častý návštěvník
To je staré jak svět sám.
Vždyť na to odkazovala i ta slavná copypasta o HK, "Because you suck. And we hate you."

Vždyť na to odkazovala i ta slavná copypasta o HK, "Because you suck. And we hate you."
-
DaVca - Pravidelný návštěvník
Nemuzu si pomoct a musim to sem hodit, kdyz uz jste to "you suck and we hate you" nakousli:

(na preklad do CJ bohuzel uz dnes neni sila)
A jeste jednu hezkou montaz:

(na preklad do CJ bohuzel uz dnes neni sila)
A jeste jednu hezkou montaz:

-
$emtex - Sponzor serveru
Nemůžu si pomoct, ale mě to vtipné nepřijde. Dělat ze sebehloupějšího politika Hitlera nebo fašistu, tedy lidi, kterým lpí na rukou krev milionů lidí není vůbec vtipné. Ani s nadsázkou. 

-
Svatba v Kani galilejske druhy den – po tom, jak Jezis promenil vodu na nekolik set litru vina: vsichni lezi prehazeni po sobe na poblite podlaze. V tom nekdo zvedne hlavu a z poslednich sil zasepta: „Vodu…“
Jezis se zvedne a rika: „Ja pro ni skocim!“
„NE, TY NE!“
Jezis se zvedne a rika: „Ja pro ni skocim!“
„NE, TY NE!“
-
Odpověď: Protože se to protiví způsobu, kterým lidé čtou.
Otázka: A proč je to špatné?
Odpověď: Zobrazování novinek nahoře.
Otázka: Co je nejhorší na internetových diskusích?
Otázka: A proč je to špatné?
Odpověď: Zobrazování novinek nahoře.
Otázka: Co je nejhorší na internetových diskusích?
-
Více hvězd je....souhvězdí
Více soch je....sousoší
Více žen je... soužení
Pro koho jsou ženský?
Pro sraby, kteří si to sami neumí pořádně udělat.
Inzerát : Koupím vilu od poslance za cenu, kterou uvedl v majetkovém přiznání.
Nepříjemný kouř z cigaret zmizí, když v místnosti zapálíme láhve od dobré vody.
Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty, panák rumu o 4 minuty a pracovní den o 8 hodin.
Jdou dva kámoši lesem. Najednou koukají, na cestě krásná ženská, minisukně, prostě kus - a opravuje bicykl. Když přijdou až k ní, tak se rozproudí následující rozhovor:
ONA: Pánové, nevyznáte se někdo v opravách bicyklů? Něco se mi pokazilo a nevím si s tím rady.
1. KÁMOŠ: Jo slečno, já se v tom vyznám, opravím Vám to.
2. KÁMOŠ: Tak opravuj opravuj, já už pomalu půjdu a počkám tě na konci lesa.
Tož 1. kámoš se dá do opravy a 2. kámoš odchází.
2. kámoš dojde na okraj lesa a čeká na 1. kámoše. Čeká 10 minut, 20 minut - kámoš nikde. Najednou kouká - ten jeho kámoš jede z lesa na kole té ženské.
1. KÁMOŠ: Ty vole co je? Tys tu ženskou zabil nebo co a sebral jsi jí to kolo?
2. KÁMOŠ: Ale né, já jsem jí to kolo perfektně opravil, ona byla šťastná jak blecha, tak si sundala kalhotky a řekla mi: "Vemte si co chcete." - tak jsem si vzal to kolo.
1. KÁMOŠ: No to jsi udělal dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak píč. !
„Tati, potřeboval bych nový hard-disk.“
„A kouzelné slovíčko?“
„Kurva! Všechno je dneska zaheslovaný!“
Prijde otec za synem, a povida mu:
O: Synu, mam pro tebe skvelou nevestu!
S: Ale tati, ja si divku pro sebe chci vybrat sam!
O: No jo, ale tohle je dcera Billa Gatese.
S: Aha, no tak v tom pripade....
Tentyz otec prijde za Billem Gatesem:
O: Bille, mam skveleho zenicha pro tvoji dceru!
B: Hmm, ale moje dcera je na vdavani moc mlada.
O: No jo, ale muj syn je vicepresidentem banky!
B: Aha, no tak v tom pripade...
A nakonec tentyz otec prijde za prezidentem banky:
O: Mam pro vas skveleho muze na post viceprezidenta banky!
P: Hmm, ale my tu nejake nezname idioty nechceme, natoz na tak vysoky post.
O: No jo, jenze tenhle mlady muz je manzelem dcery Billa Gatese!
P: Aha, no tak v tom pripade...
Více soch je....sousoší
Více žen je... soužení
Pro koho jsou ženský?
Pro sraby, kteří si to sami neumí pořádně udělat.
Inzerát : Koupím vilu od poslance za cenu, kterou uvedl v majetkovém přiznání.
Nepříjemný kouř z cigaret zmizí, když v místnosti zapálíme láhve od dobré vody.
Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty, panák rumu o 4 minuty a pracovní den o 8 hodin.
Jdou dva kámoši lesem. Najednou koukají, na cestě krásná ženská, minisukně, prostě kus - a opravuje bicykl. Když přijdou až k ní, tak se rozproudí následující rozhovor:
ONA: Pánové, nevyznáte se někdo v opravách bicyklů? Něco se mi pokazilo a nevím si s tím rady.
1. KÁMOŠ: Jo slečno, já se v tom vyznám, opravím Vám to.
2. KÁMOŠ: Tak opravuj opravuj, já už pomalu půjdu a počkám tě na konci lesa.
Tož 1. kámoš se dá do opravy a 2. kámoš odchází.
2. kámoš dojde na okraj lesa a čeká na 1. kámoše. Čeká 10 minut, 20 minut - kámoš nikde. Najednou kouká - ten jeho kámoš jede z lesa na kole té ženské.
1. KÁMOŠ: Ty vole co je? Tys tu ženskou zabil nebo co a sebral jsi jí to kolo?
2. KÁMOŠ: Ale né, já jsem jí to kolo perfektně opravil, ona byla šťastná jak blecha, tak si sundala kalhotky a řekla mi: "Vemte si co chcete." - tak jsem si vzal to kolo.
1. KÁMOŠ: No to jsi udělal dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak píč. !
„Tati, potřeboval bych nový hard-disk.“
„A kouzelné slovíčko?“
„Kurva! Všechno je dneska zaheslovaný!“
Prijde otec za synem, a povida mu:
O: Synu, mam pro tebe skvelou nevestu!
S: Ale tati, ja si divku pro sebe chci vybrat sam!
O: No jo, ale tohle je dcera Billa Gatese.
S: Aha, no tak v tom pripade....
Tentyz otec prijde za Billem Gatesem:
O: Bille, mam skveleho zenicha pro tvoji dceru!
B: Hmm, ale moje dcera je na vdavani moc mlada.
O: No jo, ale muj syn je vicepresidentem banky!
B: Aha, no tak v tom pripade...
A nakonec tentyz otec prijde za prezidentem banky:
O: Mam pro vas skveleho muze na post viceprezidenta banky!
P: Hmm, ale my tu nejake nezname idioty nechceme, natoz na tak vysoky post.
O: No jo, jenze tenhle mlady muz je manzelem dcery Billa Gatese!
P: Aha, no tak v tom pripade...
-
Wojtyla - Příspěvky: 514
smyslupná aktivita:-)
Paroubek chce fotky svých odpůrců...tak mu je pošleme
Paroubek si fotí své odpůrce, tak proč mu neulehčit práci a neposlat mu je na mail: paroubekj@psp.cz ...jen ať má přehled kolik nás je =))
Paroubek chce fotky svých odpůrců...tak mu je pošleme
Paroubek si fotí své odpůrce, tak proč mu neulehčit práci a neposlat mu je na mail: paroubekj@psp.cz ...jen ať má přehled kolik nás je =))
-
První upřímný horoskop, který čtenáři nepodlézá...
Vodnář (20. ledna - 18. února)
Jsi vynalézavý a právě proto to chceš daleko dotáhnout. Hodně lžeš, dopouštíš se stále stejných chyb, protože jsi neuvěřitelně hloupý. Nikdo tě nemá rád a ten tvůj blbý ksicht nemůžu ani vystát.
Ryby (19. února - 20. března)
Máš živou fantazii - často si myslíš, že tě sleduje CIA nebo FBI. Máš mimořádně malý vliv na tvé přátele a známé, často si stěžují, že v jednom kuse demonstruješ svojí sílu. Trpíš komplexem méněcennosti a v podstatě jsi kus hovna. Ryby týrají zvířátka.
Skopec (21. března - 19. dubna)
Máš pionýrského ducha a o ostatních lidech si myslíš, že jsou ovce. Často zahanbuješ ostatní, jsi netrpělivý a podceňuješ jejich rady. Neznáš nic jiného, než pořád nasírat každého ve svém okolí. Jsi kokot, přestože máš problémy s erekcí.
Býk (20. dubna - 20. května)
Jsi praktický a vytrvalý. Máš povahu buldoka a strašně moc pracuješ - většina lidí si o tobě myslí, že jsi tvrdohlavý osel. Při rozhovoru hodně slintáš a prskáš. Jsi blbý komunista.
Blíženci (21. května - 21. června)
Jsi bystrý a inteligentní. Hodně lidí tě miluje, to proto, že jsi bisexuál. Máš sklony požadovat hodně téměř zadarmo. Spropitné, co dáváš v restauracích, nestojí za nic. Jsi prokletá držgrešle. Blíženci se neustále čvachtají v bahně incestu...
Rak (22. června - 22. července)
Máš hodně empatie a porozumění pro problémy jiných lidí, takže jsi otravné hovado... Důležité věci stále odkládáš na později, díky čemuž žiješ na podporách a celý tvůj život stojí za hovno. Ve věznicích sedí jenom Raci...
Lev (23. července - 22. srpna)
Myslíš si, že jsi rozený vůdce. Ostatní si o tobě myslí, že jsi idiot. Většina Lvů jsou násilní provokatéři. Jsi namyšlený a nesneseš upřímnou kritiku, tvoje arogance je do nebe volající. Lvi jsou zlodějské kurvy, co mají radši onanii než skutečný sex.
Panna (23. srpna - 22. září)
Ty jsi ten logický typ, co nesnáší nepořádek. Tvoje malicherné hovnožroutství vyvádí z rovnováhy tvé přátele a kolegy. Jsi chladný, nemáš city, při souloži často usínáš. Z Panen se stávají dobří politici a pasáci.
Váhy (23. září - 22. října)
Jsi umělecký typ - to proto, že se neumíš vyrovnat se skutečným světem. Jestli jsi chlap, tak jsi určitě buzerant. Tvoje šance získat dobrou práci nebo hodně peněz jsou někde mezi nulou a mínus pětimiliónem. Většina žen ve znamení Vah jsou kurvy. Každý člověk narozený ve znamení Vah chcípá na pohlavní choroby.
Štír (23. října - 21. listopadu)
Nespolehlivý a podle vychcaný. Vrchol dosáhneš jen díky tomu, že nemáš v sobě ani gram morálky. Jsi ten největší špinavec v celém zvířetníku - díky bohu většinu Štírů ještě včas vodkráglujou...
Střelec (22. listopadu - 21. prosince)
Jsi nadšený optimista. Tvrdohlavě se spoléháš na štěstí, ale to jedině proto, že ti chybí jen náznak talentu. Většina Střelců jsou alkoholici a ostatním lidem jsou jenom pro srandu. Jsi malý bezcenný sráč.
Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)
Jsi konzervativní a z rizika se vždycky nasereš. V podstatě si bezcharakterní spekulantský hovňák. Nikdy se nikdo důležitý v tomto znamení nenarodil - kromě Arnolda Benedikta. Naštěstí je většina Kozorohů impotentních ...
Vodnář (20. ledna - 18. února)
Jsi vynalézavý a právě proto to chceš daleko dotáhnout. Hodně lžeš, dopouštíš se stále stejných chyb, protože jsi neuvěřitelně hloupý. Nikdo tě nemá rád a ten tvůj blbý ksicht nemůžu ani vystát.
Ryby (19. února - 20. března)
Máš živou fantazii - často si myslíš, že tě sleduje CIA nebo FBI. Máš mimořádně malý vliv na tvé přátele a známé, často si stěžují, že v jednom kuse demonstruješ svojí sílu. Trpíš komplexem méněcennosti a v podstatě jsi kus hovna. Ryby týrají zvířátka.
Skopec (21. března - 19. dubna)
Máš pionýrského ducha a o ostatních lidech si myslíš, že jsou ovce. Často zahanbuješ ostatní, jsi netrpělivý a podceňuješ jejich rady. Neznáš nic jiného, než pořád nasírat každého ve svém okolí. Jsi kokot, přestože máš problémy s erekcí.
Býk (20. dubna - 20. května)
Jsi praktický a vytrvalý. Máš povahu buldoka a strašně moc pracuješ - většina lidí si o tobě myslí, že jsi tvrdohlavý osel. Při rozhovoru hodně slintáš a prskáš. Jsi blbý komunista.
Blíženci (21. května - 21. června)
Jsi bystrý a inteligentní. Hodně lidí tě miluje, to proto, že jsi bisexuál. Máš sklony požadovat hodně téměř zadarmo. Spropitné, co dáváš v restauracích, nestojí za nic. Jsi prokletá držgrešle. Blíženci se neustále čvachtají v bahně incestu...
Rak (22. června - 22. července)
Máš hodně empatie a porozumění pro problémy jiných lidí, takže jsi otravné hovado... Důležité věci stále odkládáš na později, díky čemuž žiješ na podporách a celý tvůj život stojí za hovno. Ve věznicích sedí jenom Raci...
Lev (23. července - 22. srpna)
Myslíš si, že jsi rozený vůdce. Ostatní si o tobě myslí, že jsi idiot. Většina Lvů jsou násilní provokatéři. Jsi namyšlený a nesneseš upřímnou kritiku, tvoje arogance je do nebe volající. Lvi jsou zlodějské kurvy, co mají radši onanii než skutečný sex.
Panna (23. srpna - 22. září)
Ty jsi ten logický typ, co nesnáší nepořádek. Tvoje malicherné hovnožroutství vyvádí z rovnováhy tvé přátele a kolegy. Jsi chladný, nemáš city, při souloži často usínáš. Z Panen se stávají dobří politici a pasáci.
Váhy (23. září - 22. října)
Jsi umělecký typ - to proto, že se neumíš vyrovnat se skutečným světem. Jestli jsi chlap, tak jsi určitě buzerant. Tvoje šance získat dobrou práci nebo hodně peněz jsou někde mezi nulou a mínus pětimiliónem. Většina žen ve znamení Vah jsou kurvy. Každý člověk narozený ve znamení Vah chcípá na pohlavní choroby.
Štír (23. října - 21. listopadu)
Nespolehlivý a podle vychcaný. Vrchol dosáhneš jen díky tomu, že nemáš v sobě ani gram morálky. Jsi ten největší špinavec v celém zvířetníku - díky bohu většinu Štírů ještě včas vodkráglujou...
Střelec (22. listopadu - 21. prosince)
Jsi nadšený optimista. Tvrdohlavě se spoléháš na štěstí, ale to jedině proto, že ti chybí jen náznak talentu. Většina Střelců jsou alkoholici a ostatním lidem jsou jenom pro srandu. Jsi malý bezcenný sráč.
Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)
Jsi konzervativní a z rizika se vždycky nasereš. V podstatě si bezcharakterní spekulantský hovňák. Nikdy se nikdo důležitý v tomto znamení nenarodil - kromě Arnolda Benedikta. Naštěstí je většina Kozorohů impotentních ...
-
Bobr - Moderátor
sem se rozhodl že si opravím notebooky a jeden dopadl takto 
tomuto nějak blbnul dispaly tak jsem ho chtělů vyměnit - ted funguje alespoň po připojení na monitor nebo z něj udělám inteligentní klávesnici
a druhý takto
ten nějak nešel celkově tak jsem udělal hloubkovou sondu do jeho útrob a takto to nakonec dopadlo
prosím o minuta ticha za padlé

tomuto nějak blbnul dispaly tak jsem ho chtělů vyměnit - ted funguje alespoň po připojení na monitor nebo z něj udělám inteligentní klávesnici

a druhý takto

ten nějak nešel celkově tak jsem udělal hloubkovou sondu do jeho útrob a takto to nakonec dopadlo

prosím o minuta ticha za padlé

-
PeSi - Sponzor serveru
Jo, jo, svatá pravda. A to tam není konec filmu. Speciálně Warneři tam mají x warningů, každý po 12 sekundách, kde je zakázáno úplně všechno, včetně stopky. U titulů pro střední Evropu to dělá dohromady i víc než dvě minuty, kdy jediné co můžeš, je vypnout přehrávač nebo vysunout disk. A například takový Concorde (http://www.concorde-home.de/concorde/) ma tu stopku zakázanou i v úvodní introsekvenci! Fakt lahůdka.
-
Justinian - Častý návštěvník

Překlad:
1: "Subjekt vykazuje zdravý smysl pro rasovou uvědomělost a hrdost."
2. "Subjekt vykazuje netoleranci, kulturní předsudky a rasovou diskriminaci... uvědomit sociální službu."
DaVca píše:(na preklad do CJ bohuzel uz dnes neni sila)
Já se pokusím...

Poznámka - "Operator" je nepřeložitelný výraz, označuje obecně vojáka / policistu
účastnícího se zvláštních operací. Často používané výsměšně, pejorativně.
...
Ve světě kompromisů někteří lidé páskují náboje opačně. (Parodie na slogan HK, pozn. překl.)
Ale na tom nezáleží, protože naše zbraň je na obale her Rainbow Six.
Dívejte, jak drsně vypadá ten chlap od SEALs, co leze ven z vody! Když si koupíte SOCOM
za dva tisíce babek, taky budete tak drsní operátoři. A ženské se o vás budou rvát.
U HK jsme narvali píst do AR-15, stejně jako hromada dalších výrobců zhruba od roku 1969.
Jenže ta naše je lepší, protože ji odmítáme prodávat civilům.
Protože jste k ničemu a my vás nenávidíme.
Naše XM8 je ta nejlepší zbraň všech dob. Možná se taví a nesedí na ni žádné příslušenství na světě,
ale to je vaše chyba. Kdybyste byli opravdoví operátoři, milovali byste ji. Jak říkám, podívejte se na
Rainbow Six, ta G36 je boží, co? Sakra, vy přece víte, že ji chcete.
Jen tak mimochodem, omrkněte naši novou HK45. Rozhodli jsme se, že lidské bytosti nepotřebují
vypouštět zásobníky palcem. Kdybyste byli opravdu nabušeni teutonští operátoři, dosáhli byste
na vypouštění. Navíc jsme z ní vystříleli 100 000 000 ran bez jediné závady. A to byla ponořená
v jezeře žhavé lávy. Na Měsíci. Pokud nám nevěříte, je to proto, že nejste opravdoví operátoři.
Mimochodem, naše šuntové, masově vyráběné zbraně z lisovaných plechů jako G3 a MP5 jsou ty
nejlepšejší věci vůbec, a rozhodně stojí za ty nekřesťanské prachy... naproti tomu šuntové, masově
vyráběné zbraně z lisovaných plechů z jiných zemí jsou jen komunistický šrot. Ne, že by na tom
záleželo, protože jste civilové, takže vám je stejně neprodáme. Protože jste k ničemu a my vás
nenávidíme, ale víme, že se připlazíte zpátky. Můžeme vás zmlátit jako blbou domácí puťku, ale
vy se znovu připlazíte, jako vždycky.
Kupujte naše věci.
S pozdravem,
Oddělení marketingu HK
-
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA