- selag
Re: "Střelecké" hodinky.
mandys píše: co nedoporučuju jsou hodinky zn. Junkers, koupil jsem si je a jsem hodně zklamán. Neuvěřitelné je, že sklíčko drží pouze bez závitu samosvorně na těsnění, takže není horší trapas, než že vám samo spadne na zem...datum taky v háji...holt němci už nejsou co bývali...
Celkem mě to na Junkersy překvapuje. V roce 2007 sem si pořídil tohle : http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det ... dflug-f13/
Chvilku nosil a pak dal synovi.Ten je nosí dosud, vůbec je nešetří - lezení po sklalách, další sporty a zatím bez problémů.
Tak se omlouvám, už nejsou v prodeji, odkaz už nejede.

Jednalo se o vodotěsné automaty s průhůledným spodním krytem.
-
mandys - Častý návštěvník
To mě taky překvapilo, mám Flugweltrekorde G38, 5atm, titanový a to že je víčko jen na těsnění mě dostalo 

-
komisar - Častý návštěvník
osobne bych daleko radsi nez do hodinek,byt honosne nazvanych "streleckych" investoval finance do neceho co ma s tim strilenim alespon neco spolecneho.
-
Kuku - Častý návštěvník
Hodinky jsou pro muže myslím dost smysluplná investice.
-
admix - Příspěvky: 1815
Jak pro koho, mne se hodinky pred mnoha lety rozbily, a nez jsem si koupil nove, zjistil jsem, ze je nepotrebuju
A od te doby mam prazdne ruce

- selag
Tak to já právě pokukuju po jedněch : http://www.hodinky-damske-panske.cz/p55 ... er/a-2986/
Nádherná klasika

Nádherná klasika

-
Tomáš Musil - Pravidelný návštěvník
No tak já jsem si nadělil před rokem k vánocům tyto: http://www.hodinky.cz/citizen-eco-drive ... 0-51e.html a plná spokojenost.Brácha je má také a říká,že taky super.
-
Hungry - Moderátor
Hm, zajímavé čtení...
Já nosil více jak deset let obyč no name hodinky za 1300,-, kriteriem pro výběr byl černý ciferník, "svítící" čísla/body, datumovka a vodotěsnost do 100m min. V touze po změně jsem si pořídil obdobu od Casia za stejné peníze a slouží už tři roky... A střílím s nima z ledasčeho... Nevšiml jsem si že by to mělo na něco vliv...
Víc bych tedy za hodinky nedal...
To si raději koupím další qér... 
Já nosil více jak deset let obyč no name hodinky za 1300,-, kriteriem pro výběr byl černý ciferník, "svítící" čísla/body, datumovka a vodotěsnost do 100m min. V touze po změně jsem si pořídil obdobu od Casia za stejné peníze a slouží už tři roky... A střílím s nima z ledasčeho... Nevšiml jsem si že by to mělo na něco vliv...
Víc bych tedy za hodinky nedal...

-
Sean - Častý návštěvník
HUNGRY- jo, driv jsem nosil taky ruzne quartz hodinky za par stovek, ale pred par lety jsem si koupil prvni mechanicke (sice jen ruske Aviatory) a ke quartz bych se uz nevratil. Spis planuji casem poridit nejaky pekny kousek ze Svycar- treba nektere modely znacky Epos jsou moc pekne a da se na me nasetrit. Beru to tak, ze kveru mam uz 8 a nestiham z toho chodit strilet a poradne hodinky mam jen jedny a to je denne nosim, takze koupit druhe neni zas tak blby napad.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
No já vím šef měl problémi s Rolexama a ted už je na střílení sundává.Takže čím dražší tak odolnělší být nemusí.
- Obelix
- Častý návštěvník
glock1719 : přitom právě Rolex je dost odolný, tvrdí, že golf jim problémy nedělá... Nejsem golfista, ale bylo mi řečeno, že právě tam jsou hodinky namáhaný extrémně...
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Nevím osobně nemám.Šef střílý mraky 45 ACP , dost 50 AE občas 454 Cassul.Jinak hodně M4 nějakou tu loveckou.
-
MK - Pravidelný návštěvník
rolex je mechanika (s vyjimkou jednoho stareho modelu tzv. oyster quartz) a ta je vzdy nachylnejsi nez quartz - pro ilustraci mechanickeho samonatahu - treba tuto (eta 7750) mam ja ve svych edoxech: http://www.youtube.com/watch?v=LpDsxl4f1Kk a takovemu stroji samozrejme tvrde razy nesvedci. I kdyz teda konkretne rolex ma strojky svoje tusim...
-
Iha - Příspěvky: 1466
Obelix: Tipnul bych, ze zasadni rozdil bude v charakteru razu vznikajiciho pri golfu a pri strelbe.
Nejsem hodinar, ale tipnul bych si, ze nejvice ty razy vadi nepokoji a jeho ulozeni. Kdysi mi u jednech rusaku po tatovi prave tohle ulozeni odeslo nebo osicka nepokoje odesla. A to jsem s nimi nic moc extra nedelal.
Nejsem hodinar, ale tipnul bych si, ze nejvice ty razy vadi nepokoji a jeho ulozeni. Kdysi mi u jednech rusaku po tatovi prave tohle ulozeni odeslo nebo osicka nepokoje odesla. A to jsem s nimi nic moc extra nedelal.
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Pridavam se k admixovi - nejlepsi hodinky jsou ZADNE hodinky. Sve posledni jsem ztratil pred 28 lety. K cemu cloveku jsou? Vzdyt kolik je hodin se vzdy da zjistit! Doma jich je spousta (sporak, mikrovlnka, na zdi, ...), v aute, ve firmach, na ulici, ..., ..., ..., kam se clovek podiva, tam jsou hodiny. A v dnesni dobe, kdyz jde do tuheho, podivam se na mobila.
-
admix - Příspěvky: 1815
- Obelix
- Častý návštěvník
Iha : není problém se zeptat, jsem u delší dobu pozvaný na kafe do firmy, kde se Rolexy prodávají. No a pokud bude přítomen hodinář, budu mít info úplně z první ruky.
- Gdevatenáctka
- Pravidelný návštěvník
Jomekabi: Je to součást " image"
, doplnek, a môže být i pekný a reprezentativní...

- selag
Při obchodních jednáních se ti partner prvně podívá na hodinky a pak na boty
Stará známá pravda.....

-
MK - Pravidelný návštěvník
selag: tak tak, a pak na zuby... urcite nejsou vhodny digitalky k obleku na jednani...
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA