- Egi
- Občasný návštěvník
Re: Prototypa/Rosnička - houkání sirén
Zejtra přijdu zahoukat, neřekne-li LA, že se zítra Netanjahu.
-
Joezbrna - Častý návštěvník
-
LA - Pravidelný návštěvník
Vážení přátelé střeleckého sportu a drillu zvlášť!
Dnes (6. 10. 2009), se na Rosničce NEDRILLUJE.
Aby špatných zpráv nebylo málo, tak už se ani nikdy drillovat nebude.
Vztah majitele střelnice k nám nikdy nebyl pozitivní a poslední dobou byl vysloveně nepřátelský.
Pravidelným návštevníkům to jistě neuniklo a snad mi dají za pravdu, že ani já ani oni nemají potřebu něco takového snášet.
Jako náhradu bych rád nabídl zítřejší střelby ve 100m střelnici Prototypa - tedy 7. 10. 2009 v 18.00.
Střelby jsou určeny určeny pro majitele dlouhých zbraní (zbraně možno zapůjčit na střelnici - nutno objednat předem). Tímto bych rád navázal na přerušení tradičního houkání* - střelby se budou konat každou 1. středu v měsíci v střelnici Prototypa (Brno, Hudcova 78c) od 18.00 hodin.
* - Proč houkání? Protože každou 1. středu v měsící přesně v poledne probíhá zkouška sirén.
Takže, když se houká v poledne na ulici, tak se "houká" i večer na střelnici.
Dnes (6. 10. 2009), se na Rosničce NEDRILLUJE.
Aby špatných zpráv nebylo málo, tak už se ani nikdy drillovat nebude.

Vztah majitele střelnice k nám nikdy nebyl pozitivní a poslední dobou byl vysloveně nepřátelský.
Pravidelným návštevníkům to jistě neuniklo a snad mi dají za pravdu, že ani já ani oni nemají potřebu něco takového snášet.
Jako náhradu bych rád nabídl zítřejší střelby ve 100m střelnici Prototypa - tedy 7. 10. 2009 v 18.00.
Střelby jsou určeny určeny pro majitele dlouhých zbraní (zbraně možno zapůjčit na střelnici - nutno objednat předem). Tímto bych rád navázal na přerušení tradičního houkání* - střelby se budou konat každou 1. středu v měsíci v střelnici Prototypa (Brno, Hudcova 78c) od 18.00 hodin.
* - Proč houkání? Protože každou 1. středu v měsící přesně v poledne probíhá zkouška sirén.
Takže, když se houká v poledne na ulici, tak se "houká" i večer na střelnici.

- PaF
Nechtel by to majitel prodat nebo pronajmout? Vzdyt uz nas je tolik.ze bychom si vlastni zazemi zaslouzili 

-
alfonss - Grafoman
Aleši, můžeš podrobněji popsat co konkrétně majiteli vadilo? na houkání jsem už tedy nebyl víc než rok, ale pod Tvým vedením to vždy probíhalo s maximálním důrazem na bezpečnost a na to aby se nic nezničilo... žádná extra kalírna to taky nebyla...
- Egi
- Občasný návštěvník
Tedy bych se zeptal:
Prototypa za houkání bude tedy vždy jen na dlouhé?
(Zítra nemůžu každopádně, příští houkání bych tedy zašel tak jak tak, někdy někde bych krátké ovšem uvítal. Mohu být LA nějak nápomocen?)
EDIT: Samuraj má pravdu, rozebírání příčin a variant si nechme do putyky.
Prototypa za houkání bude tedy vždy jen na dlouhé?
(Zítra nemůžu každopádně, příští houkání bych tedy zašel tak jak tak, někdy někde bych krátké ovšem uvítal. Mohu být LA nějak nápomocen?)
EDIT: Samuraj má pravdu, rozebírání příčin a variant si nechme do putyky.
Naposledy upravil Egi dne 06.10.2009 14:10, celkově upraveno 1
-
Samuraj - Častý návštěvník
Hosi, ja doporucuju si tyhle veci pripadne povykladat v hospode, nevidim extra duvod prpopirat to na verejnem foru.
Tedy, ne, ze by bylo co tajit, naopak (aspon co vim od LA). Nepripada mi ale moc vhodne tady majitele/provozovatele skoupat, bo tim zrejme jeho ochotu k dalsimu pripadnemu jednani nezvysime. Alespon po dobu, kdy by jeste aspon teoreticky existovala sance se dohodnout.
Proste berte to tak, ze tam tyto aktivity nevita a ze LA je natolik schopny komunikace, ze kdyby byl zpusob, jak se s nim dohodnout, tak to pro nas jiste udela
Tedy, ne, ze by bylo co tajit, naopak (aspon co vim od LA). Nepripada mi ale moc vhodne tady majitele/provozovatele skoupat, bo tim zrejme jeho ochotu k dalsimu pripadnemu jednani nezvysime. Alespon po dobu, kdy by jeste aspon teoreticky existovala sance se dohodnout.
Proste berte to tak, ze tam tyto aktivity nevita a ze LA je natolik schopny komunikace, ze kdyby byl zpusob, jak se s nim dohodnout, tak to pro nas jiste udela

- cony
- Častý návštěvník
Zítra sice nemůžu, ale od příště bych chodil. Můžu se zeptat jak to bude v Prototypě vypadat? Z dlouhých kulových mám akorát kraťase Mosina.
-
g-relax - Častý návštěvník
- Bydliště: Brno _______________________ $ LEX www.gunlex.cz $ LEX
LA: Díky za dosavadní drilly s krátkou a těším se na případné pokračování.
-
LA - Pravidelný návštěvník
Vážení přátelé střeleckého sportu a drillu zvlášť!
Protože jsem nezaznamenal (ani zde ani tel.) žádnou přihlášku na dnešní střelby, prohlašuji:
Dnes (7. 10. 2009), se V Prototypě NEDRILLUJE.
Děkuji za slova podpory, opravdu jsem ohledně Rosničky dělal co mohl, ale výsledek je viz výše.
Nabízel jsem i firmu, která by si celé zařízení pronajala na stálo, ale ani tento argument/nabídka nepadly na úrodnou (rozumnou) půdu.
Majitel nemá zájem střelnici provozovat a chce ji předělat na Pilates tělocvičnu - aspo%n takto jsem celé věci porozumněl.
To je k věci vše a jak říkáte - další diskuze si necháme ho hospody.
Ještě jednou díky a střelbě (na 100m) zdar.
Protože jsem nezaznamenal (ani zde ani tel.) žádnou přihlášku na dnešní střelby, prohlašuji:
Dnes (7. 10. 2009), se V Prototypě NEDRILLUJE.
Děkuji za slova podpory, opravdu jsem ohledně Rosničky dělal co mohl, ale výsledek je viz výše.

Nabízel jsem i firmu, která by si celé zařízení pronajala na stálo, ale ani tento argument/nabídka nepadly na úrodnou (rozumnou) půdu.
Majitel nemá zájem střelnici provozovat a chce ji předělat na Pilates tělocvičnu - aspo%n takto jsem celé věci porozumněl.
To je k věci vše a jak říkáte - další diskuze si necháme ho hospody.
Ještě jednou díky a střelbě (na 100m) zdar.

-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Počkej počkej, na prototypě nebo na rosničce? Teď mam zmatek...
o 8 příspěvků výše je to od Aleše popsáno B.
o 8 příspěvků výše je to od Aleše popsáno B.
- cony
- Častý návštěvník
Dle mých informací na Rosničce se už drillovat nebude vůbec. Místo toho bude střílení v Prototypě na dlouhé každou první středu v měsíci a protože tento týden nebyl zájem, tak to odpadlo, další bude až příští měsíc.
-
Na Triggeru zlevnili combat střelnici. Zašel by někdo na neoficiální náhradu houkání krátkejma?
Případně i pravidelně (1-2x měsíčně)? Tento týden můžu kdykoliv po 17.00...
Případně i pravidelně (1-2x měsíčně)? Tento týden můžu kdykoliv po 17.00...
-
Samuraj - Častý návštěvník
slevnili?
a na kolik? na webu maji stale 400Kc/30min
pokud by byla cena a hlavne domluva se spravci rozumna, ja bych chodil klidne kazdy tyden...
a na kolik? na webu maji stale 400Kc/30min

pokud by byla cena a hlavne domluva se spravci rozumna, ja bych chodil klidne kazdy tyden...
-
http://www.triggerbrno.cz/aktuality
Jestli je to za střelnici, tj. kilo za člověka, tak by se to dalo přežít. Občas.
Od pondělí 26.10. 2009 bude střelnice "B" za cenu 200 Kč za 1/2 hodiny.
Současně mohou být na střelnici dva střelci.
Jestli je to za střelnici, tj. kilo za člověka, tak by se to dalo přežít. Občas.
- cony
- Častý návštěvník
Zrovna o tomhle jsem začal uvažovat, když jsem byl na Triggeru minulý týden. Když se dohodnem, určitě bych taky chodil.
- PaF
Od prosince bych se pridal, 2x mesicne na hodinu. V listopadu budu ladit formu v laznich, tak se tu mejte, jak chcete. 

-
OK, od zítřka přidám do auta sluchátka a bednu munice, jestli někdo chcete zajít, nadhoďte čas, pokusím se přizpůsobit.
- cony
- Častý návštěvník
Já bych začal chodit od příštího týdne, na dni mi moc nezáleží. Nevíte jak je to s kapacitou té "taktické" střelnice? Ještě jsem tam nebyl, ale možná by nebylo špatný to na určitou dobu rezervovat, případně se domluvit, aby jsme tam nepřišli a nebylo plno. Klidně bych chodil pravidelně.
-
Od pondělí 26.10. 2009 bude střelnice "B" za cenu 200 Kč za 1/2 hodiny.
Současně mohou být na střelnici dva střelci.
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři