-
giftmacher - Nový uživatel
Objímky a poutka Vz.35
Zdravím, netušíte někdo, kde by se dalo sehnat kompletní kování na pušku Vz.35? Dávám dohromady vzduchovku vz.35 a s koupenou pažbou bohužel dodáno nebylo.Dál bych potřeboval poradit se zkrácenou hlavní.Mám vojenskou pažbu a hlaveň mi prodlužovali u Řeháka v Č.T. je ale pořád příliš krátká a nedosahuje k očku bodáku (a hlavně je křivá a netěsní).Padl názor, že by šla upravit hlaveň ze vzduchovky Vz.47, ale samostatně jsem ji ještě neviděl a taky průměr a délka se liší.Puškaři od takové práce většinou dávají ruce pryč, proto budu vděčný aspoň za nějakou radu.
(K Řehákovi to už dávat nechci, bylo to drahé a nekvalitní)

Edit: na tu vzduchovku by se mi hodil výkres, nebo fotka matky k zadnímu šroubu lučíku, máte ji tady někdo?
(K Řehákovi to už dávat nechci, bylo to drahé a nekvalitní)

Edit: na tu vzduchovku by se mi hodil výkres, nebo fotka matky k zadnímu šroubu lučíku, máte ji tady někdo?
Naposledy upravil giftmacher dne 03.01.2011 0:04, celkově upraveno 1
-
-
Kentan - Častý návštěvník
Re: Objímky a poutka Vz.24
Aukro, Odklepnuto, Bušťák. Nedivím, se, že nikdo nechce furt dokola tyto samozřejmosti opakovat......
Když se nastavuje hlaveň, nastavuje se tak, že to nastavení slouží max. jako nosič mušky, estetické důvody.... nikdy neslouží k vedení střely (tj vnitřní průměr díry je takový, aby střela prolítla volně). Osoustružení hlavně a naletování nástavce by měl zvládnout každej slušnej nástrojař. Pokud se jedná o vzduchovku, pak asi žádná havárie zbraně po tomto zásahu nehrozí
Když se nastavuje hlaveň, nastavuje se tak, že to nastavení slouží max. jako nosič mušky, estetické důvody.... nikdy neslouží k vedení střely (tj vnitřní průměr díry je takový, aby střela prolítla volně). Osoustružení hlavně a naletování nástavce by měl zvládnout každej slušnej nástrojař. Pokud se jedná o vzduchovku, pak asi žádná havárie zbraně po tomto zásahu nehrozí

-
Díky, ale jde o to, že aukro, odklepnuto a ještě multiagro sleduju vcelku pravidelně pár let a zatím jsem tam nic takovýho neviděl, proto se ptám tady, jestli to vůbec sehnat jde.Mimochodem to poslední je co? 

-
Bušťák = burza Buštěhrad. Google vysvětlí o co jde.... nechce se mi věřit, že to někdo neví
Aukro asi sleduješ špatně, třeba včera tam bylo vše potřebné nabízený.

-
Aha, nemyslíš tím potřebným díly na Vz.47, že ne? ony jsou totiž tyhle díly trochu jiný.Na Vz.24 tam je momentálně jen kopanej závěr a bodák 

-
stačí hledat Mauser, jak prosté.....
a vybrat si to co je z toho na vzor 24
Použít co potřebuju a zbytek stejnou cestou prodat.....
i dnes tam něco je

-
No vida, na to bych nepřišel, měl jsem za to, že jsou tyhle díly jen tvarově podobné, dík 

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Dlouhé zbraně - ostatní