-
wolf - Příspěvky: 699
Re: letní JOLKA 2009 :-) - INFO K AKCI V 1. PŘÍSPĚVKU!
Dorazim az v sobotu dopoledne, pokud by jste chteli nekdo pribrat po ceste z Frydku-Mistku tak se ozvete, nabiram kamaradku v NJ a vracime se v nedeli, jeste nevim v kolik.
-
mrkvička - Příspěvky: 146
tak přihlášeno, jedu v pátek večer přes prahu a budu sám v autě takže kdyby chtěl někdo svézt není problém. Návrat počítám v neděli. Chci si užít volný víkend.
- PaF
O.K. asi se pridam taky v patek, domu pojedu v sobotu vecer. Dopravu domluvime na LOSu. Scarabea bych taky vyzkousel.
- CZ550
- Občasný návštěvník
Změna je život a pokud se nezabiju tak se uvidíme na Jolce.
Dnes půjdu provětrat rejvíz abych zjistil jestli opravdu šlape a pak dám vědět co mu nejvíc chutná aby se případní zájemci o vyzkoušení mohli zásobit municí(prý mu nešmakují standardy má raděli HV tak uvidíme)
Další věc:pokud by někdo chtěl vyzvednout po cestě Ol- Kroměříž není problém,.Jedu v sobotu ráno-vracím se v sobotu večer.
Pepa Novák
Dnes půjdu provětrat rejvíz abych zjistil jestli opravdu šlape a pak dám vědět co mu nejvíc chutná aby se případní zájemci o vyzkoušení mohli zásobit municí(prý mu nešmakují standardy má raděli HV tak uvidíme)
Další věc:pokud by někdo chtěl vyzvednout po cestě Ol- Kroměříž není problém,.Jedu v sobotu ráno-vracím se v sobotu večer.
Pepa Novák
Naposledy upravil CZ550 dne 08.06.2009 13:38, celkově upraveno 1
- king
- Pravidelný návštěvník
Přihlášeno. Přijedu v sobotu ráno, odjedu večer. Ideálně pokud by pro mě někdo k vlaku přijel
Beru:
Ruger SRH .44
DUO
SKS
CZ75 (?)
Brokovnici, nejspíš jednušku (?)
Hradla

Ruger SRH .44
DUO
SKS
CZ75 (?)
Brokovnici, nejspíš jednušku (?)
Hradla
-
Pufik - Častý návštěvník
King: ...hradla bych si v akci rad prohledl ...asi to bude znit blbe ale ja nikdy zadna v akci nevidel 
Prihlaseni, penize poslany.

Prihlaseni, penize poslany.
-
KajaKliment - Častý návštěvník
No, jestli tam budou hradla, tak by mě docela zajímalo, kolik zvládá střela z deringeru. Tak ho asi vezmu sebou.
-
Pufik - Častý návštěvník
A me by zase zajimalo jak se zvlada zpetny raz z deringeru
Tedy samozrejme za predpokladu ze ho vezmes a ze ho pujcis...

Tedy samozrejme za predpokladu ze ho vezmes a ze ho pujcis...
-
Vezmu a půjčím.
Proto na jolku jedu, abych se podělil o svoje hračky a otlapkal jiný.

Proto na jolku jedu, abych se podělil o svoje hračky a otlapkal jiný.
-
Hungry - Moderátor
Tak prosím poslední opozdilce a váhající o přihlášku. Uzávěrka se neúprosně blíží, i když přihlášky stále chodí...
Jelikož se nám podařilo zajistit dopravu, bude i malé velké střelecké překvapení, zcela MEDové...
Jelikož se nám podařilo zajistit dopravu, bude i malé velké střelecké překvapení, zcela MEDové...

-
BARRY - Moderátor
-
Hungry - Moderátor
Tak v porovnání se zimní jolkou je to cca 1/3, ale i tak to bude vydařený výkend, alespon doufám a uděláme pro to max.
-
BARRY - Moderátor
Kvůli tomu tam také jedeme. Není nad to, když někdo jiný vše obstará a ostatní si to užívají. To je ta správná dělba práce
PS: To bylo ve srandě, napiš, jestli je potřeba s něčím helfnout.

PS: To bylo ve srandě, napiš, jestli je potřeba s něčím helfnout.
-
Hungry - Moderátor
Je mi to jasné... Také si to na cizích akcí užívám a to ještě více, než před tím...
Uvidíme na místě... Zatím není nic moc tak akutní...

Uvidíme na místě... Zatím není nic moc tak akutní...
-
Vyrobil jsem si na Jolku jmenovku podle výše zmíněného návrhu. Ještě jí zatavím do fólie, ať něco vydrží a na triko se připne spínacím špendlíkem.
Kdyby byl zájem, tak není problém je udělat i pro ostatní účastníky. Ti co nemají nick na střelectví by měli jen jméno.
EDIT: Kdo by měl zájem, pošlete mi SZ.
Kdyby byl zájem, tak není problém je udělat i pro ostatní účastníky. Ti co nemají nick na střelectví by měli jen jméno.
EDIT: Kdo by měl zájem, pošlete mi SZ.

Naposledy upravil KajaKliment dne 08.06.2009 16:21, celkově upraveno 1
-
Pufik - Častý návštěvník
Rad bych se zeptal, nemate nekdo doma par zcivilnenych (Multiagro) cvicnych tedy "slepych" naboju 7.62x39 a 7.62x54R? Shanim po jednom kusu od kazdeho do sbirky... kdyby nekdo mel a zaroven jel na Jolku 
Jinak at jen nezebram, delal jsem poradek v casacich a mam nejake duplicitni, konkretne se jedna o cca 15cm hromadku Streleckeho magazimu (rocniky, cisla v pripade zajmu upresnim), je mi to lito jen tak vyhodit takze pokud by jste nekdo kdo jedete na Jolku mel zajem tak vam to tam vezmu - daruji.

Jinak at jen nezebram, delal jsem poradek v casacich a mam nejake duplicitni, konkretne se jedna o cca 15cm hromadku Streleckeho magazimu (rocniky, cisla v pripade zajmu upresnim), je mi to lito jen tak vyhodit takze pokud by jste nekdo kdo jedete na Jolku mel zajem tak vam to tam vezmu - daruji.
-
Hungry - Moderátor
Provedl jsem aktualizaci přihlášených účastníků a jejich požadavků. Pokud někdo shledáte, že něco není vpřádku, obratem mne, prosím, kontaktujte.
V podstatě proběhla uzávěrka přihlášených. Sice ještě nedorazily všechny platby, ale počítám, že dnes nebo zítra je uvidím a doplním v seznamu.
Pokud by se přeci jen našel nějaký opozdilec, necht se mi ozve nejlépe telefonem do dnešního večera.
Pokud by vyvstala potřeba nějaké munice apod navíc, dá se to domluvit do cca čtvrtečního večera.
V podstatě proběhla uzávěrka přihlášených. Sice ještě nedorazily všechny platby, ale počítám, že dnes nebo zítra je uvidím a doplním v seznamu.
Pokud by se přeci jen našel nějaký opozdilec, necht se mi ozve nejlépe telefonem do dnešního večera.
Pokud by vyvstala potřeba nějaké munice apod navíc, dá se to domluvit do cca čtvrtečního večera.
-
Hungry - Moderátor
Tak se mi podařilo zajistit 7,62x25MA pro ty, co budou chtít.
-
Takhle vypadá jmenovka bez obrázku. Nepřišel jsem na to, jak do SZ vložit obrázek
, tak to hodím sem. Už mi to začíná jít 

- CZ550
- Občasný návštěvník
SUPER!
moc se mi to líbí moje jmenovka
.
Info pro ty,co si budou chtít vystřelit s rejvízem semi auto:
Potvůrce nejvíc šmakují CCI stinger a podobné lahůdky.tam je funkčnost skoro 100%.
s běžnými HV funguje samonabíjecí cyklus,ale někdy neodpálí náboj a je potřeba znovu natáhnout kohout.Tuto záležitost jdu zítra vyřešit s puškařem-nechám si ukázat kde,jak a co a na střelnici si pohraju s nastavením a dám samozřejmě vědět jak to dopadlo.
Dále mám doma katalog z Ostravské výstavy A.V Lebedy(je udělaný formou moc pěkné knížky v pevné vazbě na kvalitním papíře)pokud by se chtěl někdo kouknout,můžu ho přivézt na Jolku.

Info pro ty,co si budou chtít vystřelit s rejvízem semi auto:
Potvůrce nejvíc šmakují CCI stinger a podobné lahůdky.tam je funkčnost skoro 100%.
s běžnými HV funguje samonabíjecí cyklus,ale někdy neodpálí náboj a je potřeba znovu natáhnout kohout.Tuto záležitost jdu zítra vyřešit s puškařem-nechám si ukázat kde,jak a co a na střelnici si pohraju s nastavením a dám samozřejmě vědět jak to dopadlo.
Dále mám doma katalog z Ostravské výstavy A.V Lebedy(je udělaný formou moc pěkné knížky v pevné vazbě na kvalitním papíře)pokud by se chtěl někdo kouknout,můžu ho přivézt na Jolku.
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři